selam kizlar, 5 aylik bebegim var ve hapla korunuyodum ama hapi birakali 3 gun oldu ve hala olmadim icim icimi yiyor hamilemiyim acaba diye daha kizim cok kucuk istiyodum ama bu kadar erken degil. gecen gecede ruyamda gormustum zaten hamile oldugumu. Herseyde vardir bi hayir derler ama cok erken daha test yapmadim hamile degilimdir umarim ama neden olmadim ki daha. hapi biraktiktan kac gun sonra gelebilir ? ertesi gun mu ? yada test alsam yapsam sonuc cikar mi ?
ben 2 yıla yakın hap kullandım hamile kalmadım.bırakınca birkaç ay düzensizlik olabilir.tabi hamile de olabilirsin.ama daha 3 gün olmus stres yaparsan daha da gecikir.düşünmemeye çalış.1 hafta gelmezse testi öyle yaparsın
ayrıca adetin hapı bıraktıktan bir hafta sonra gelir.mesela bugun hapa başlarsın.21 gün kullanırsın.hapı bir hafta bırakırsın.28. günde regl olursun ve yeni kutuya başlarsın en azından benim böyleydi.26 gündü başlamadan önce hapa başlayınca 28 günde geliyordu.bıraktım 26-27 günde geliyor şimdi.senin sorunu tam anlamadım anladıgım her iki anlamda da yazdım bende