Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama her hap için kullanılmaz
çünkü bazı hapların midede çözünmesi lazım
mesela bazı ilaçları ağızda bekletince ya da ikiye bölerek içince anında etki yaptığı için ölüme sebep olabiliyor
kızlar çokkkk saolun okudugunuz için çok teşekkür ederim.tüm yorumların hepsini deniycem.ama ekmeğin arasınada
ilacı koymak süper bi fikirmiş![]()
![]()
![]()
ezme işini denemiyim bari :18:Canımm, bazı hapların çiğnenmeden direkt yutulması gerekiyor ama :26:
Aksi takdirde zehirlenmeler olabiliyormuş..
Aman diyim, dikkat et![]()
Benimki psikolojik değildi ama bende de vardı.. Küçük ağrı kesicileri bile yutamıyordum
Ama geçen sene midemden bir rahatsızlık geçirdiğim için doktor bana 2-3 tane kocaman kocaman (yada bana öyle kocaman geliyordu) haplar verdi..
Amaann, ben nasıl yutacağım bunları derken bir bakmışım yutmaya başlamışım
Şimdi o ilaçları bıraktım, o yüzden ilaç almam gerektiğinde yine yutarken zorlandığım oluyor :26:
evet baslıktada yazdıgım gibi hap yutamıyorum.yine bu site de bi yazı okuyodum hap bogazımda kalıyor flan diye o zamana kadar öyle biir derdim yoktu ama sonradan psikolojik olarak oldu galiba.şimdi hap yuttugumda boğazımda kalıyo su içiyorum ekmegin içini ciğnemeden yutuyorum ama yinede fayda etmiyo.doktoro gittim psikolojiktir dedi.ekmeginiçini çiğnemeden yut gibi şeyler dedi.denedim ama yinede olmuyo akşam içtiysem hapı sabaha kadar boğazımda kalıyo sürekli yutkunuyorum ama yinede olmuyo.bikeresinde sabah kahvaltı yaparken boğazımdan indiğini hissettim.sizce ne yapmalıyım.fikirlerinize inanın çok ihtiyacım var.bu arada konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum yanlış yere açtıysam kusura bakmayın
öncelikle geçmiş olsn ben küçüklüğümden beri hap içemem novalginmi ne işte bi onu yutabilirdim iğne çok yedim sağolsun dr hap yutamadığmı söyleyince şurup yazıyorlar 2 yıldır demir ilacını şurup şeklinde kullanıyorum hapı ekmek içine koyabilirsn rahmetli dedemde öyle içerdi
bende hap içemeyenlerdenim malsef .... söyle ilaçı bi kerede su ile rahat rahat içenlere o kadar imreniyorum ki. mide rahatsızlığım vardı günlerce çektim kesinlikle bi hap içmedim.özellikle ağrı kesicilere karşı alerjim var.görünce bile başım dönüyor.birir ilaç içince benim midem bulanıyor ve ilaç içilen bardaktan asla su iiçemiyorum. gebelikte de folik asitleri ayıla bayıla zorla ,yarılayabildim ancak.ne yapacaz bilmiyorum
sımdı hastalıgım nedenıyle doktorun vermıs oldugu 6 hapı ıctım ustune bı gargara ve suda erıyen tadı ıgrenc bı ılac öyyyk yazarken bıle mıdem bulandı..Böylesı hasta olunca mecbur kalınca ıcıyo ınsan hemde bı ay duzenlı olarak kullanmam gereken ılaclar ısım cok zor :26: Allah sızlerınde yardımcısı olsun hepınıze gecmıs olsun..
bendede vardi bir ara ama sonra biraz büyük olan haplari ortadan ikiye böldm sonra
tek tek yuttum bende ise yaramisti sonra unuttum zaten artik normal yautabiliyorum :)