Hapı yuttum:\

Sepesel

Küsmek istiyorum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
1.645
3.217
53
37
Herkese hayırlı geceler
Eşimle cok cok afedersiniz ilişki sonrasında prezervatifin yırtıldıgını farkettik
Apar topar eşimi eczaneye yolladım
Adetim ayın 3üne
Bebegim bir bucuk yasında ve emiyo
Dünden beri zaten soguk almış memeden baska agzına bişey sürmüyo
Neyse konuyu toparlayayım ella diye bi hap almış
Başlıktada belirttigim gibi hapı yuttum ve prespektüsü sonradan okudum
Bir hafta emzirmeyin gibi seyler yazıyodu
Aranızda kullanan oldu mu,bebegimi prospektüsü okumadan önce bi kaç kez emzirdim,ayrıca bir hafta emmese memeyi bırakır zaten:(
Vicdanım sızlıyo ve içim hiç rahat degil

Herkese hayırlı geceler
Eşimle cok cok afedersiniz ilişki sonrasında prezervatifin yırtıldıgını farkettik
Apar topar eşimi eczaneye yolladım
Adetim ayın 3üne
Bebegim bir bucuk yasında ve emiyo
Dünden beri zaten soguk almış memeden baska agzına bişey sürmüyo
Neyse konuyu toparlayayım ella diye bi hap almış
Başlıktada belirttigim gibi hapı yuttum ve prespektüsü sonradan okudum
Bir hafta emzirmeyin gibi seyler yazıyodu
Aranızda kullanan oldu mu,bebegimi prospektüsü okumadan önce bi kaç kez emzirdim,ayrıca bir hafta emmese memeyi bırakır zaten:KK43:
Vicdanım sızlıyo ve içim hiç rahat degil

Bir doktora danışın vakit kaybetmeden, bebeği kontrol ettirin

Sanirim ertesi gun hapi.evet onlar sutu etkiliyirdu sanirim.bence dr a danis.bir yol gosterir belki

Emzirmemen lazım

Ya bizim insanımız niye böyle anlamıyorum hem ilacı içiyorsun hem de prospektusu okumuyorsun. Benim 44 günlük bebeğim var 3 gündür gribim 1 ağrı kesici dahi içmiyorum sütüm etkilenmesin diye bebeğim zarar görmesin diye ella gibi dünyanın hormonunu içeren bir ilaç içiyorsunuz bir de bebeği emziriyorsunuz hemen çocuğu acile götürün Allah muhafaza birşey olur en azından bir doktor görsün vakit kaybetmeyin.

sizlerin aile,aşk,iş ile ilgili ve kimin haklı olduğuna karar veremediğiniz durumlarda, sorularınıza cevap bulabilmeniz amacı ile kurduk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bizim insanımız niye böyle anlamıyorum hem ilacı içiyorsun hem de prospektusu okumuyorsun. Benim 44 günlük bebeğim var 3 gündür gribim 1 ağrı kesici dahi içmiyorum sütüm etkilenmesin diye bebeğim zarar görmesin diye ella gibi dünyanın hormonunu içeren bir ilaç içiyorsunuz bir de bebeği emziriyorsunuz hemen çocuğu acile götürün Allah muhafaza birşey olur en azından bir doktor görsün vakit kaybetmeyin.
Pardon ama grip olunca bende ilaç içmiyorum
Bu hapı o kadar acaip bi psikolojiyle içtimki prosektüs aklımın ucundan bile gecmedi
Malum rayına tam oturmamış bi ewlilik+ henüz cok küçük olan bir bebek

Eşimi bekliyorum bu arada acile gitmek için

Pardon ama grip olunca bende ilaç içmiyorum
Bu hapı o kadar acaip bi psikolojiyle içtimki prosektüs aklımın ucundan bile gecmedi
Malum rayına tam oturmamış bi ewlilik+ henüz cok küçük olan bir bebek
Kusura bakmayın ama ağrı kesici içtiğiniz ella hapın dan çok masum gerçekten psikolojinizi anlayabilirim ama ortada küçücük bir çocuk var sizi yargılamak için söylemedim ama çocuğun sağlığı söz konusu hiç vakit kaybetmeyin derim.

Merhaba. Normalde o haplarin maddeleri anne sütüne geçtiği için anneye sagmaya devam etmesi ama dökmesi söylenir. Böyle süt gelmeye devam edilir, ama bir hafta sonra tekrar verilir. Maddeler bebegi nasıl etkilediği yeterli kadar araştırılmadigi için bebeğin güvenliği için bu önlem alınır. Kac defa emzirdiniz ve ne aralikla bilemeyiu tabi ki ama sütü kesinlikle daha vermeyin ve bebegi kontrol ettirin. Hormonlardan dolayı hangi etki gösterir bebekte veya hiç mi göstermez bilemiyorum tabi. Ama çocuğunuzda herhangi bir değişiklik olsa (ates, kusma, ishal vs.) acile gidin cekinmeyin. Geçmiş olsun

Ne alaka. Ayıp ya! Site reklamı yapıyorsunuz utanmadan.
Bu sitede bu tür paylaşımlar, reklam yasak!

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yırtılır ya?
Pardon da kıllarını mı almadın jilet gibi sert miydi?
Kalitesiz miydi ya da condom?
Hiç aklım ermiyor buna

Acile gidilecek bir durum yok şu an panik yapmaya da gerek yok emzirdikten hemen sonra süt uretimine geçilir. Yani birkac saat içinde olmuşsa sütünüz o kadar etkilenmemiş olabilir. Etkileri bilinmiyor önlem olarak emzirmeyin deniliyor bunun testi yeterli yapılmadığı için istatistik verilerde yetersiz. Yani korkmayın sadece doktorunuzu arayıp durumu anlatıp bilgi edinin.

Back
X