Hapı yuttum:\

Nasıl yırtılır ya?
Pardon da kıllarını mı almadın jilet gibi sert miydi?
Kalitesiz miydi ya da condom?
Hiç aklım ermiyor buna
Sizin yorumlar bana hep bi garip geliyor zaten ama bu nedir Allah aşkına?

Şeyin içinde kıl mi var, bu nerden aklına geldi hayret ettim. Hiç hoş olmamış. Bazen böyle yırtılma olabiliyor, ilk olan değildir. Son da olmaz.

Konu sahibi. Hormonlar bebeğe geçmesin diye emzirmeyin bir hafta deniyor. Yani acile goturseniz de bebeğin midesini yikamayacagi için bir şey yapamazlar.

Iciniz rahat etsin diye çocuk doktorunuza danışabilirsiniz.

Ve lütfen prospektusunu okumadan ilaç icmeyin

Herkese hayırlı geceler
Eşimle cok cok afedersiniz ilişki sonrasında prezervatifin yırtıldıgını farkettik
Apar topar eşimi eczaneye yolladım
Adetim ayın 3üne
Bebegim bir bucuk yasında ve emiyo
Dünden beri zaten soguk almış memeden baska agzına bişey sürmüyo
Neyse konuyu toparlayayım ella diye bi hap almış
Başlıktada belirttigim gibi hapı yuttum ve prespektüsü sonradan okudum
Bir hafta emzirmeyin gibi seyler yazıyodu
Aranızda kullanan oldu mu,bebegimi prospektüsü okumadan önce bi kaç kez emzirdim,ayrıca bir hafta emmese memeyi bırakır zaten:KK43:
Vicdanım sızlıyo ve içim hiç rahat degil

ben emzirdim

Herkese hayırlı geceler
Eşimle cok cok afedersiniz ilişki sonrasında prezervatifin yırtıldıgını farkettik
Apar topar eşimi eczaneye yolladım
Adetim ayın 3üne
Bebegim bir bucuk yasında ve emiyo
Dünden beri zaten soguk almış memeden baska agzına bişey sürmüyo
Neyse konuyu toparlayayım ella diye bi hap almış
Başlıktada belirttigim gibi hapı yuttum ve prespektüsü sonradan okudum
Bir hafta emzirmeyin gibi seyler yazıyodu
Aranızda kullanan oldu mu,bebegimi prospektüsü okumadan önce bi kaç kez emzirdim,ayrıca bir hafta emmese memeyi bırakır zaten:KK43:
Vicdanım sızlıyo ve içim hiç rahat degil
Bir hafta falan emzirmeyin, mama verin. Bu hapı da senede birkaç kereden fazla acil durum olmadıkça kullanmayın. İki kereden bir şey olmaz üzülmeyin. Bilmiyormuşsunuz sonuçta.

Ya yanlış anlamayın bu konuya takıntılıyım.
Vicdan yapcak ne var 1bck yaşına kadar emmiş zaten.

Ya cok pardon da acil ne yapsın yani ne yapabilir

Yukarda yazdığım gibi çocuk herhangi rahatsızlık belirtiler göstermeye başlasa gitmelerini tavsiye ederim. Sonuc olarak bu haplarin çocuklara ve bebeklere olan etkileri yeterli kadar arastirilmamis. Sahsen bu olayda birsey olacağına pek ihtimal vermiyorum, ama ne olursa olsun doktora bir danisilmali yarın.

Eşim gelince durumu anlattım,o biraz daha soguk kanlıdır bana göre
Arkadası var aile hekimi onu aradı sordu
Hergün bi kaç kişi bu soruyu sormak için geliyo dedi
İlk beş saat emzirmediyse sorun olmaz,hem ayrıca bir yasın üstü oldugu için içiniz rahat olsun dedi.yinede ateş kusma olursa ihmal etmeyin dedi
Yorumlarınız için tesekkür ederim
Ayrıca yukarıda bi arkadasın yorumu gercekten cok cirkin,kıl mıl falan.kk yı takip ettiginize göre bu tür seylerin olabilecegini biliyor olmanız gerekirdi,o tarz bi yoruma gerek yoktu yani gece gece

Nasıl yırtılır ya?
Pardon da kıllarını mı almadın jilet gibi sert miydi?
Kalitesiz miydi ya da condom?
Hiç aklım ermiyor buna
İyide canım sonuç kısmı bizi ilgilendiriyor bize ne nasıl yirtildiysa yırtılmış kızın derdi o değil ki o olsa da elalemin kılından kime ne

Prospektüste ilk 1 hafta emzirmeyin der , ama doktorlar pratikte 3 gün sütünüzü sağıp atın diyor . Panik yapmayın sütü sağıp atın, sonra emzirmeye dönersiniz .Ayrıca hemen acile gidin falan diye bir şey yok acil ne yapacak Allah aşkına ; buna verilecek bi ilaç bi serum veya mide yıkama gibi bi durum yok , pediatristinize sorarsınız içiniz rahat etmezse sabah .

Yukarda yazdığım gibi çocuk herhangi rahatsızlık belirtiler göstermeye başlasa gitmelerini tavsiye ederim. Sonuc olarak bu haplarin çocuklara ve bebeklere olan etkileri yeterli kadar arastirilmamis. Sahsen bu olayda birsey olacağına pek ihtimal vermiyorum, ama ne olursa olsun doktora bir danisilmali yarın.
Evet rahatsızlık gösterirse acil bence de diğer türlü çocuğun kendi doktoruna illa sorulmalı

Ya yanlış anlamayın bu konuya takıntılıyım.
Vicdan yapcak ne var 1bck yaşına kadar emmiş zaten.
Ama birden kesilmez memeden büyük travma aşamalı ve çocuğu buna hazırlayarak olmali. Bir buçuk yaş da zorunlu bir sebep olmadıkça erken kesilmesi için.

Back
X