Hapı yuttum:\

Sizin yorumlar bana hep bi garip geliyor zaten ama bu nedir Allah aşkına?

Şeyin içinde kıl mi var, bu nerden aklına geldi hayret ettim. Hiç hoş olmamış. Bazen böyle yırtılma olabiliyor, ilk olan değildir. Son da olmaz.

Konu sahibi. Hormonlar bebeğe geçmesin diye emzirmeyin bir hafta deniyor. Yani acile goturseniz de bebeğin midesini yikamayacagi için bir şey yapamazlar.

Iciniz rahat etsin diye çocuk doktorunuza danışabilirsiniz.

Ve lütfen prospektusunu okumadan ilaç icmeyin
İyi bare tek değilmişim. Bu kadının kafasına anlam veremedim bir türlü,ne zaman bir yorum yapsa pes diyorum.

Herkese hayırlı geceler
Eşimle cok cok afedersiniz ilişki sonrasında prezervatifin yırtıldıgını farkettik
Apar topar eşimi eczaneye yolladım
Adetim ayın 3üne
Bebegim bir bucuk yasında ve emiyo
Dünden beri zaten soguk almış memeden baska agzına bişey sürmüyo
Neyse konuyu toparlayayım ella diye bi hap almış
Başlıktada belirttigim gibi hapı yuttum ve prespektüsü sonradan okudum
Bir hafta emzirmeyin gibi seyler yazıyodu
Aranızda kullanan oldu mu,bebegimi prospektüsü okumadan önce bi kaç kez emzirdim,ayrıca bir hafta emmese memeyi bırakır zaten:KK43:
Vicdanım sızlıyo ve içim hiç rahat degil
Sütünü sağıp dökmen gerekiyor maalesef. Yüksek hormon içeriyor o hap. Lütfen emzirirken yediğiniz içtiğiniz herşeyi araştırın. Bizde aynı problemi yaşadık, kızım mama ağırlıklı beslendiği için sıkıntı olmamıştı. Ama biz gene de kullanmadan kadın Doğum doktoruna sorup öyle kullanmıştık. Onun dediği süre boyunca emzirmemiştim.

Biraz abartmışsınız. Bir şey olmaz. İlaçlar çok eser miktarlarda süte karışıyor. Sürekli almadığın bir şey olduğu için sorun olmaz.
Biraz sütünde azalma olabilir hormondan dolayı, oda geri gelir. İlk 2 sütünü sağıp atsan iyi olurdu tabi ama olan olmuş. Üzülme bebeğine bir şey olmaz.

Prezarvatif nasıl yırtılırdan bebek emmeyi bıraksına, nasıl okumadan ilaç içersinden hemen acile git diyenlere..

Yapacağınız tek şey çocuğunuzun doktoruna sormak. Tabiki o arada çocuğu gözlemlemeye devam edersiniz. 1 hafta hiç meme yok derse vermeyeceksiniz. Bırakırsa da bırakacak. Terazinin hangi kefesi ağırsa o tarafa gideceksiniz mecbur.

Prezarvatif nasıl yırtılırdan bebek emmeyi bıraksına, nasıl okumadan ilaç içersinden hemen acile git diyenlere..

Yapacağınız tek şey çocuğunuzun doktoruna sormak. Tabiki o arada çocuğu gözlemlemeye devam edersiniz. 1 hafta hiç meme yok derse vermeyeceksiniz. Bırakırsa da bırakacak. Terazinin hangi kefesi ağırsa o tarafa gideceksiniz mecbur.

O kadar yorum içinde bir tane mantıklı yorum aradım en mantıklısı buydu. Gerilmeye gerek yok, emmeyecekse de emmeyecek yani dünyanın sonu değil 1 hafta mamayla beslense.

Böyle reklam yapınca insanın gelmesi varsa da gelmez:)

Hahaha kız zaten burada bedava olarak bu sorular cevaplanıyor psikologlar da var forumda. İsterlerse onlar da cevaplıyor. Saçma bir girişimcilik örneği olmuş. :)

Valla ben 5 sene condom ile korundum.
Herseferinde dikkatle takmak mümkün deil.
Ama hiç yırtılmadı.
Ben korunma olaylarında herkesin açıkca doğruyu söylemediğini yada bilmeden yanlış bişey yaptığını düşünüyorum.
benim başıma iki kez geldi sonra korunma işini devraldım :) beceremiyoruz biz sanırım

Ya söylemeden edemiycem bu kıl muhabbetini yapan arkadaş sen nekadar itici bir insansinya dikkat ediyorum da yorumlarına hep bi bilgelik taslama cool kadın havaları ayyy allahimya kadın derdini anlatiyo bu nerden ne bulup sivrileyim derdinde

Back
X