Hapis

Asyam17

💮🌸🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.455
987
63
31
Merhabalar. Konuyu arkadaşım adına yazıyorum. Daha fazla kişinin görüşünü almak için.
Arkadaşımın sevgilisinin babası adam öldürmekten hapiste. Aralarında ciddi bişeyler olabilir söz nişan.
Babasına nasıl söyliceğini babası istermi istemezmi bilmiyoruz sizin ğörüşleriniz nelerdir?
Çevrenizde buna benzer şeyler yaşandımı ailelerin tepkisi ne oldu.
Bu arada annesi biliyor babasının durumunu ama o da söylemeye çekiniyo

Neden öldürmüş? namus meselesi falan mı yoksa örnek veriyorum yol kavgası gibi saçma sebeplerden mi?

Dolandırmış öldürdüğü adam

yani bilemedim ki, bir tarafım iki kişi birbirini sevip evlenme kararı almış babasının yaptığı kimseyi bağlamamalı diyor
bir tarafım da ya adam pisliğin tekiyse de kızın ailesine ve kıza da çirkinleşirse diye düşünüyor.
bi araştırma yapılsın, ailesi eğer temiz insanlarsa babası ilk başta karşı çıksa bile devamında ikna olacaktır.
evlilikte aileler de evleniyor bunu gözardı etmemek lazım

Çocuğum adam öldürmek gibi bir suçtan ceza almış bir insanın çocuğuyla evlensin istemezdim. Çocuğun suçu yok, iki yetişkin insan kendi kararlarını verebilirler. Saygı duyarım ama yine de istemem. O yüzden nasıl söylenir bilemedim.

yani bilemedim ki, bir tarafım iki kişi birbirini sevip evlenme kararı almış babasının yaptığı kimseyi bağlamamalı diyor
bir tarafım da ya adam pisliğin tekiyse de kızın ailesine ve kıza da çirkinleşirse diye düşünüyor.
bi araştırma yapılsın, ailesi eğer temiz insanlarsa babası ilk başta karşı çıksa bile devamında ikna olacaktır.
evlilikte aileler de evleniyor bunu gözardı etmemek lazım
Babası öyle bela olcak bir insan değilmiş ama gerede hapiste olması korkutuyor

Evlenebilirse eğer mesafeli olmayı düşünüyor
Ne kadar mesafeli olacaksın aileler normalken bile sürekli görüşmek isterken bu adam kim bilir nasıl karaktere sahip, kim o adamla aynı odada rahat otururki? Kim evine rahat alır ki? Şimdiden söylemeye çekindiklerine göre oğlu anası biliyor nasıl

Merhabalar. Konuyu arkadaşım adına yazıyorum. Daha fazla kişinin görüşünü almak için.
Arkadaşımın sevgilisinin babası adam öldürmekten hapiste. Aralarında ciddi bişeyler olabilir söz nişan.
Babasına nasıl söyliceğini babası istermi istemezmi bilmiyoruz sizin ğörüşleriniz nelerdir?
Çevrenizde buna benzer şeyler yaşandımı ailelerin tepkisi ne oldu.
Bu arada annesi biliyor babasının durumunu ama o da söylemeye çekiniyo
Nasıl söylenir bilmiyorum ama kendini bilen her insan babası için çocuğu dışlamaz suçlar şahsidir çocuk azmettirmedi sonuçta bence tatlı dille anlatmaya çalışsın

Ne kadar mesafeli olacaksın aileler normalken bile sürekli görüşmek isterken bu adam kim bilir nasıl karaktere sahip, kim o adamla aynı odada rahat otururki? Kim evine rahat alır ki? Şimdiden söylemeye çekindiklerine göre oğlu anası biliyor nasıl
Bu adamla birlikte oturmuşlar 3 ayda bir dışarı çıkıyor o zaman arkadaşım ğörüşmüş pişmanmış aglıyomuş

Tamam babası dolandırılmış ama kavga sırasında kazara mı öldürmüş, yoksa planlayarak gidip bulup mu öldürmüş?
Bu detaylar önemli.
O yüzden sevgilisinin sözlerine bakmasın. İyice araştırıp soruştursun.
Kazara olmuşsa bir nebze hafifletilebilir ama planlayarak öldürmüşse o aileden uzak durmak gerekir.

Back
X