happy lift yardım bilgii lütfenn

ben bu konuda tun tiryaki'den bilgi aldım. yaklaşık 4 milyar gibi bi masrafı var.
yaptıranlar da çok mutlu değildi. istenilen sonucu vermiyor ve kalıcı değil diyorlardı. ama tabi sen kendin bence bunu nette araştırmalısın.
endo lifting diye de geçiyor.

Son düzenleme:
endo-lifting ile happylift farklı happylift ilk çıkan endolifting daha gelişmişi bu daha kalıcıymış eski yöntemde asılan teller sorun oluyormuş birde bunlara benzer şemsiye askı var yöntem aslında hep aynı ama kullanılan malzeme farklı ben birde öğrendim ki bu yöntemlerle asılan doku asıldığı yerde kalıyor ama başka dokular elastikiyetini kaybetip sarkıyor kalıcılık süreside buna göre değişiyormuş yani asılan dokular orda sabit kalıyormuş ama başka dokular yaşlanma süreciyle sarkmaya başladığı için görüntümüz hiç bu işlemi yapmamış halini alıyormuş ama diyelim bu işlemi yaptırdık diyer dokularımızda sarkmadı ozaman kalıcılığı 10 yıla kadar olabiliyormuş sonuçta yaşlanmak kaçınılmaz bir olay

canım baya araştırdım doktorlarla yüzyüze telefola ve maille görüştüm bu konuyu.
en mantıklısı gene tunç beyin dediği idi, ama bu forumda yaptıran ve hiç memnun olmayan insanlarla da görüştüm. çoğu çıkartmak zorunda kalmış.
o yüzden daha kalıcı olan endoskopik orta yüz germeyi araştırdım. o daha mantıklı ama ameliyat olmaya da korkuyorum.

en son gittiğim doktor cilt sarkması için ultherapy diye bi cihazı önerdi. gösteriği resimler fena değil. ama o da 4000 lira.

bu iple askılamanın iyi olduğu bölge, kaş asma. ondan memnun olan var. ama yanak kaldırmadan memnun olan yok
Reviews of Cosmetic Treatments, Surgery, Doctors - RealSelf diye bi site var. yabancılar yaptırdıkları estetik işlemleri (ameliyat, dolgu, botox, termaj, ulterapi, yanak askısı..) puanlıyorlar.
orda da yanak askısından pek çok kişi şikayetçi.

bende araştırdım int de happy lift endo lifting den farklı bu olay yapılırken yüzün şişmiyor ve oraya astıkları o tel dedikleri şey 10 ay sonra eriyor o eriyene kadar cilt bağ dokusu oluşturuyor bi süre yani 10 ay kadar sonra kendi yüsünmüş gibi oluyor o teller eriyince bağ dokusundan dolayı 10 yıl kalıcıymış yapan dr olmadığından dolayı endo liftng e yönlendiriyorlar ve bu happy lift endo liftng den ucusmuş o yüsden fiyat öğrenmem gerekiyor bu arada ilginise çok tşk ederim burayı seviyorum pek çok derdime derman oldu

bu happy liftin kendi sitesi vardı yapan yerleride yazıyordu doktor hastane ama şimdi bulamadım birkaç hafta önce tesadüfen karşıma çıkan biryere sonrdum 2400 dedi ama daha önce başka yerlerede sormuşluğum olmuştu 1500 diyenede rastlamıştım aşağı yukarı o civarlarda fiyatı

tşk ederim mail attım 2500 dediler konacak ip sayısına göre deişebilirmiş fiyat 2500 3500 olabilirmiş merak eden varsa başka söylemiş olayım burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…