happyhappy burun Estetiği Ameliyatı

Merhaba,

arkadaşım aynı dönemde ameliyat olmuşuz. geçmiş olsun. memnun musun aşşağı yukarı görüntüden?benimde alçım çarşamba günü alınacak. dediğin alçı yüzümdeyken sallanması durumunu ben de yaşıyorum. ve burnum yamuk kaynıyacakmış gib ihissediyorum çok. inşallah böle bişi olmaz. bir de bir ara çok güldüm. bende merak içindeyim.

brr canım korkma hicbisey olmaz! ben de bugun bi guldum acaip canım yandı:)ama olsun glmek her zaman iidir bence:)
ben ameliyat olali 10 gun oldu cok sukur.

Moonrose canım kapalı teknikle oldu ameliyatim.

bende 19 nisanda devlet hastanesinde ameliyat olcam ama 7 binliranın üstünde fiyat aşırı geldi bana :) ama ünlülerin doktoru onur erol sanırım peteğin burnunu da o yapmış ona rağmen uygun benim ameliyatım 850 ile 1,500 lira arasında bişe olacak devlette olduğu için umarım güzel bişşe çıkar ortaya üç arkadaşım var o doktora ameliyat olan gayet güzel yapıyor ben korkuyorum anesteziden sadece hiç ameliyat olmadım ya bu konuda panik yapıyorum

korkma canım hicbisey olmaz. Gnde milyonlarca insan ameliyat oluyor, anestezi cok gelisti artık. Sak diye uyutup sak diye uyanıverirsin. Ameliyattan da korkma hic, agrın sızın olmayacak, kolay geciyor. Kolay gelsin simdiden.

bende 19 nisanda devlet hastanesinde ameliyat olcam ama 7 binliranın üstünde fiyat aşırı geldi bana :) ama ünlülerin doktoru onur erol sanırım peteğin burnunu da o yapmış ona rağmen uygun benim ameliyatım 850 ile 1,500 lira arasında bişe olacak devlette olduğu için umarım güzel bişşe çıkar ortaya üç arkadaşım var o doktora ameliyat olan gayet güzel yapıyor ben korkuyorum anesteziden sadece hiç ameliyat olmadım ya bu konuda panik yapıyorum

hangi hastanede ameliyat olmayı düşünüyosun yamoo

arkadaslar burnum hala acık degilki:) resim koymaıdm o yuzdne, bantlarım cıkınca koyacagım durumuna gore:) saolun ama ilginiz icin. Merak ettiginiz bisey olursa cevaplamaya calısırım.

çok geçmiş olsun benimde şuan qlçım var benzer şeyler yaşamışız çok kaşınıyor ayrıca elledikçe sanki yamultuyormuşum gibi geliyor:)

bandajım acıldı yehuuuuuuu cok sebdm burnumu, daha 15 gunluk ama ben simdiden bayıldım!doktorum saolsun!ellerine saglık, resim yuklemeye calısacagım bakalım becerebilcekmiyim:)

Benimde ablam oldu persembe günü , devlet hastanesinde yaptırdık bizde ama Dr iyi bir Doktor. İki arkadasım daha ona yaptırmıstı. Yanlız ben çok tedirginim ablama nazaran :) şişlikler ve morarması beni tedirgin etti, sanırım ben korktum ve olamıycam... :(:97::97::97::97:

benim hic morarmam olmadı, doktorum benim yaptıgım ameliyatlarda morarma olmuyor dedi hakkaten de oyle oldu:)
darısı basınıza, korkmayın, zor degil sadece sabır isi.

ben rize devlet hastanesinde ameliyat oldum bir milyar verdim :) üç arkadaşım o doktora ameliyat oldular bir yıl önce sadece birinin burnunda küçük bir kemik kıymığı unutulmuş hafif sivilce gibi duruyor tekrar olmak istiyor ama diğerleri çok memnun benim şuanda alçılı pazartesi açılcak uçu çok güzel duruyor şiş ama çok tatlı tontiş a:) alçı alınınca kemikte sorun olur kötü çıkar diye çok korkuyorum yani yamuk eğik pürüzlü asimetrik olmaz inşallah ama adam özel estetik merkezi açacak sırf reklam diye yapıyor bu burunları :27: bende faydalanam dedim 4 - 5 milyarı hayatta veremezdim :)

Back
X