Hi hi hi bence sen artık tutulmadığın için olmasın sakınn oynadığın diziler yada sinema filimleri seyredilmediği için olmasın sakınn.. çocuklar duymasından başka neyini gördükk..geziden sonra diyosun seni yalovada göremedik 180 ağaç kesilirken nerdeydin karadağlı...kandırma bance kendini böyle demeç vererek şansın açılır bak görürüsün kurnaz senii..
onların sektöründe cidden fesatlık var iş kapma durumu var acaipler yani mehmet akif alakurt var hani şu adanalıda oynayan bir orda seyredilmişti..sonra yaptığı diziler COZZ kaldırıldı. tamerde bunlardan biri doğru konuşmak lazım izlenmiyor bu adamın filimleri.. bu şekil söyleşi yapacağına kendi sektöründeki durumları anlatsaymışş..buda doğru yaptığı bir şey tutulmadı evet ama sorulan soruya karşılık böyle konuşmuş
Nihat Hatipoğlu konusunda katliam oldu dün,geriden geriden sayfaları okumaya çalışırken gözümün önünde takır takır indirdi hepsini Mune,tüylerim diken diken olduya bu arada hafta sonu bayağı ban olmuş sanırım.siyasette sessizliğin sesini duyorum. çıt yok :)
Adaletli MUNE..Nihat Hatipoğlu konusunda katliam oldu dün,geriden geriden sayfaları okumaya çalışırken gözümün önünde takır takır indirdi hepsini Mune,tüylerim diken diken oldu
gerçek sanatçılar ortada zatenn..bunlar işin magazinsel bölümüü..Sanatla uğraşsalar bazılar azmış durumda uyuşturucudan içeri girenlere acımıyorum
ben mi farklı bir dünyada yaşıyorum bilmiyorum.
herkes özellikle sanat camiasından şu an hükümet aleyhine laf söylemeyen kaldı mı?
Gezi'de provakatörlük yapan sanat camiası şu an içeri de mi yoksa hala iş yapıyorlar mı? neyin korkusundan bahsediyorsun Tamer, bu vakte kadar kaç tane imzalık çalışman oldu da konuşuyorsun. Yaptığın işler tutmuyor, çık bir gazeteye Hükümetten korkuyoruz diye demeç ver, seni yanlarına çeksinler.
tam tersi de geçerli, baktın iş yapamıyorsun, yanaş hükümete işlerin açılsın. tabi bu sefer de linç edilip dışlanma durumu var, hükümete yakın olanlar sanatçı sayılmıyor çünki.
valla bu sanat dünyasının bence halkla adaletle hiç bir alakası yok, hepsi cebinin derdinde. o kadar halkçı görünen tiplemelere bakıni cepleri en dolu olanladır kesin. evlerinde viskilerini yudumlarken halkın açlığını düşünüp ağlıyorlardır.
O uyuşturucu davaları çoktan beri vardı. hea, bak bu da başka bir yönü, bunları alayı uyuşturucuda alemde, sanatçı olmaları onları paklıyor değil mi? onlarca sanatçı içerisinden Alabora, o da ipin başını çektiği için tepki gördü, hükümete yakın kısımlarsdan gördü. Hapse mi atıldı? İş bankası artık seni oynatmayacağız mı dedi, babasının işleri mi kesildi? orada öyle öttü baktı olacak iş değil tırsıp kendisi kaçtı. hem yukarıda yazdığıumı tekrar okursan sevinirim bak şafak sezerlik bir yorumda var yazdığımda.
açın twitter'a bakın, sanatçı denilen guruhlar istediği gibi laf atıyorlar, kimse kimseden korkmuyor ama korkuyoruz imajı verip kendilerini haklı gösterme derdindeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?