• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hapse girmek

bu kadar ulaşmak için uğraşmazdım ben olsam. bulunmaz hint kumaşı değil ya. hapse girse bile arkadaşlarıyla haber yollardı vs.

senden ayrılmak için hapis yalanını atmış olmasın? belki de arkadaşlarını tembihliyor ulaşamadık de diye. ben uğraşmazdım yerinde olsam. güvenilir gelmedi bana
Bi insan sevgilisinden ayrılmak için hapis yalanı mı atar hiç ya. bi de ohal sürecinde.
Valla biri bana öyle bi yalan atsa, ihbar ederdim herhalde :işsiz:
 
Siz çalışıyor musunuz ? Belki sizin de başınız yanmasın diye engellemistir bilemedim.
 
Merhaba arkadaşlar..
10 aydır ilişkim var. herhangi bir sorunumuz kesinlikle yok aramızda. (önceki açtığım konudaki adam değil bahsettiğim adam onunla yolumu ayırdım)
Yaklaşık bir hafta önce çalıştığı hastaneye hakkında soruşturma başlatıldığını dair belge gelmiş. Bana fotoğraf atıp korkup üzülmemi istemediğini söyledi. nasıl üzülmeyelim. neyse dün mahkemesi görüldü mahkeme gününden bir gün önce anne babasına söyledi durumu onlarda ilk uçakla İstanbula inmisler.
Erkek arkadasim dogulu ve sıkı bir aileye sahip en son cuma günü akşam benimle WhatsApp üzerinden konuştu. espriler falan yaptık birbirimize askim ben arayacağım seni ulaşamazsanız korkma dedi bende ailesini bildiğim için tamam dedim.
Ve cumartesi gününden bu güne kendisine ulaşamıyorum hatta engelledi aramaya beni.
Ev arkadaşı tam bir casanova.mesaj attım ben eve kalmadım kasma bu kadar ya diyor. en yakın arkadaşı da ulaşamıyor. Başka numaradan aradım açmıyor.
Onu çok merak ediyorum. hapse atılmış olabilir mi?
Soruşturma sebebi okuduğu üniversite.
Bizim bi arkadasin esi fetoden dolayi tutuklandi ve hapse girdigi icin arkadas ulasamiyor. yani hangi sehirde oldugunu bile bilmiyor. sizinki de hapiste olabilir ama neden sizi engelledi anlayamadim
 
Siz çalışıyor musunuz ? Belki sizin de başınız yanmasın diye engellemistir bilemedim.
Araştırma soruşturma olursa engellediklerinden şüphelenmelerii Lazım bana göre her şekilde aramalarda sevgilisi çıkacak.Daha dikkat çeker engellemesi.
 
Araştırma soruşturma olursa engellediklerinden şüphelenmelerii Lazım bana göre her şekilde aramalarda sevgilisi çıkacak.Daha dikkat çeker engellemesi.
Işte sevgilisi benim düşündüğüm gibi düşünüp engellemiş olabilir, ne düşündüğünü bilmiyoruz. Yoksa zaten engellese de engellemese de göz altına almak istedikten sonra alırlar.
 
Işte sevgilisi benim düşündüğüm gibi düşünüp engellemiş olabilir, ne düşündüğünü bilmiyoruz. Yoksa zaten engellese de engellemese de göz altına almak istedikten sonra alırlar.
Tabiki ondan kaçış yok ama saf birini kandırmak için bu arkadaşı engellemiştir diye düşünüyoruz öbür türlü her şartta bulunur zaten.Ohal durumundan faydalanmak bana göre bu davranışlar.
 
Kimliğini defalarca görmüş birisi olarak söylüyorum hayır evli değil
Evet bunalıma girmiş ayrılmış olabilir. onun için dünyası sonuçta.
Hapis yalanı atmasına gerek yok 27 yaşında adamın ayrılmak için.
 
Back
X