Gebeliğe Hazırlık Hapşırınca giren alt karın ağrısı gebelik belirtisi midir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bebilay2

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
40
16
3
32
Merhaba dun gece yatakta uzanırken hapşırdım ve alt karın bölgemde ani şiddetli ve kısa süreli bir ağrı gerilme oldu, 2.cocugu düşünüyoruz ve daha önceki 2 hamileliğimde de aynısı olmuştu, biri düşükle sonuçlanmıştı. Bu sebeple umutlanmaya başladım, bat tarihim dündü 16 subat, 14 subatta kaset test yaptım belki sevgililer günü hediyesi olır diye negatifti. Yüne yapmaya korkuyorum. Cunku gecen ay 14 gün gecikti ve gecikme sebebim kistmiş bu belirtiyi yaşayıp hamilelik haberi alan var mı

Canım hiç ayırıcı bir şey degilki yani yasasakta farketmemisizdir yok mu başka belirtin
Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım malesef adet ağrılarım var amaa o da adet zamanım zaten ki ayırıcı bir belirti o da değil, ben 2 hamileliğimde de o hapşırınca kasırga giren agrıyı hissettiğim için bu sefer de bence oldu diyorum ama 2 gün önceki negatif, bi kaç güne gelmezse adetim yine test vericem

Merhaba dun gece yatakta uzanırken hapşırdım ve alt karın bölgemde ani şiddetli ve kısa süreli bir ağrı gerilme oldu, 2.cocugu düşünüyoruz ve daha önceki 2 hamileliğimde de aynısı olmuştu, biri düşükle sonuçlanmıştı. Bu sebeple umutlanmaya başladım, bat tarihim dündü 16 subat, 14 subatta kaset test yaptım belki sevgililer günü hediyesi olır diye negatifti. Yüne yapmaya korkuyorum. Cunku gecen ay 14 gün gecikti ve gecikme sebebim kistmiş bu belirtiyi yaşayıp hamilelik haberi alan var mı
Benimde bir kac defa basima geldi bence tamamen kasla alakali bir durum canim

Benim beklenen 16 subat tı 14 subatta kaset test yaptım koca bir negatifti silik bile yoktu, bugun 1 gun gecikmeyle erken gebelik testi yaptım cıktı yani kesi likle geçmesini bekleyen Allah isteyen herkese nasip etsin

Testimi de ekliyorum akşam kan vermeye gidicem cumartesi de muayne inşallah herşey yolundadır🙏

Eklentiler

• IMG_20220217_125231.webp
    IMG_20220217_125231.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 822
Aynı şeyi bende yaşadım yazacaktım ki zaten hamile olduğunu öğrenmişsin tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️

Testimi de ekliyorum akşam kan vermeye gidicem cumartesi de muayne inşallah herşey yolundadır🙏
Oncelikle tebrik ederim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 😍 gecen gun bende hapsurdum ve bianda kasiklarima agri girdi hatta kasik fitigi ameliyati olmustum kucukken ona yormustum.. insallah bende gebelik haberimi ogrenirim bu ay bat 23 subat, dua edin banada nolur

Oncelikle tebrik ederim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 😍 gecen gun bende hapsurdum ve bianda kasiklarima agri girdi hatta kasik fitigi ameliyati olmustum kucukken ona yormustum.. insallah bende gebelik haberimi ogrenirim bu ay bat 23 subat, dua edin banada nolur
İnşallah canım bebeğinin habercisidir o ağrı gecen ay 14 gun gecikme de cok stres yaptım bu ay kafaya takmadım düşünmemeye çalıstım sna da en büyük önerim o olur kendine bir hobi edin kitap oku ama devamlı bu konuyu düşünme

İnşallah canım bebeğinin habercisidir o ağrı gecen ay 14 gun gecikme de cok stres yaptım bu ay kafaya takmadım düşünmemeye çalıstım sna da en büyük önerim o olur kendine bir hobi edin kitap oku ama devamlı bu konuyu düşünme
Benim daha cok yeni zaten ilk 2 ayim stresli gecmisti hemen olcak saniyodum ama oyle olmicagini anlayinca suan olursa olur olmazsa denemeye devam edicez nasilsa onumde baska planlarim var hemen olmasada olur kafasindayim 🤗

Test yaptım pozitif önceki hamileliklerimdeki aynı agrıdan suphelenmektte haklıymışım
Merhaba tebrik ederim hamileymisiniz ama bu dediğiniz bende de oluyor ben de hata hamilelik belirtisi mi acaba diye düşünüyordum ama değildi hep adet oldum. Hapşırdığımda kısa süreli bir ağrı saplanıyor adete yakın oluyor aynı tarif ettiğiniz gibi

Back
X