• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hapsirma

maliaknots

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
36
Puanlar
28
Merhaba arkadaşlar bebeğimle ilgili bir sey sormak istiyorum açıkçası buyuk bi sorun değil belki ama canımı sıkmıyorum değil. Bebegim doğduğundan beri sürekli ara ara hapsiriyor su an 5 aylik tam olmadi 4 ya da 5 gunu var . Hasta değil emmesi kilosu her seyi iyi cok sukur burnu kucuk biraz tıkanma olmuştu bi kere de doktorlar bir sey söylemiyor normal diyor ama emin olamiyorum

Çok hassaslar çünkü 😅 Normal tabiki benim kızım 15 aylık bazen kıyafetini hızlıca giydirsem saçı falan dağılsa bile etkilenip hapşırır 😅 ki şuan evimizde halılar var biz görmesek bile her adımda toz tanecikleri kalkar. Battaniye yorgan vs. Dışarı çıksak rüzgar toprak toz duman yapraklar vs vs. Endişelenme ❤️

Cok normal hatta iyi birsey. Burnunu temizliyor o sekilde. Benimki de hergun mutlaka 3-4 kez hapsirir

İkizlerim var hapşırıyorlar hergun 😂 hatta biri her defasında iki kez hapsırıyor peşpeşe

Back
X