Hapşirmanin Bebeğe Zarari Olurmu

TRAKYALI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
1.085
19
116
Şanlıurfa
Ya Ben çok Hapşiriyorum Bebeğime Bişiy Olcak Diyede çok Korkuyorum Kasiklarim Yerinden çikiyo Sanki Hapşirirken .yokmu Bunun Bi Formulü Yaaa Arkdaşlar.

Bendede bahar alerjisi var. İlk aylarımızda bahara rastgeldi,
düşük tehlikem vardı ve hapşırdıkça çok korkuyordum
ama yinede kendimi hiç sıkmadım hapşırdım,
bişeyde olmadı ama insanı ne kadar rahatsız ettiğini çok iyi biliyorum.

Ya Ben çok Hapşiriyorum Bebeğime Bişiy Olcak Diyede çok Korkuyorum Kasiklarim Yerinden çikiyo Sanki Hapşirirken .yokmu Bunun Bi Formulü Yaaa Arkdaşlar.
canımm bende 4 aylık hamıleyken cok agır grıp gecırdım hapşırmaktan içim dışıma çıkıyodu.ayakta olmamaya özen göster ve sakın tutma allah korusun cok zararlı.geçmiş olsun

heh bendeki skıntı bende günde en az iki kere hapşırıyorum illaki tutmka sakıcalı bırakıyorum ama hapşırıken kasığıma sancı giriyo hemen geçiyo ama bende zaman zaman korkuyorum

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Benimde bahar alerjim var çok hapşırıyorm doktorumla konuştm hapşırdığında karın kasların fazla kasılmasın dedi bide toza dumana dikkat et dedi.
İnş hiçbirimizin bebeğine bişey olmaz. Ben zaten bi sene sonra hsg çektirdikten sonra hamile kalabildim.Her hapşırdığımda ödüm kopuyo.bide k.b.b doktoruna gittim ilaç vemedi ama gün içinde ağzıma ve burnuma gargara yapmamı önerdi.Odamdaki halıları kaldırmamı söyledi ama istadğim kadar dikkat ediyim genede oluyo.

canım aynı problem bende de var bende bahar değil resmen 4 mevsim allerjisi var devamlı hapşuruyorum.doktoruma sordum dikkatli hapşurmamı söyledi.gergin vaziyette hapşurma bacaklarını karnına doğru çekip cenin pozisyonu alırsan hapşırırken o karnını delip geçen kramp girmiyo.dene bak ben böyle engelledim acımı

bende de ev tozlarına karşı alerji var.
günde 20-30 kez kuvvetli şekilde hapşuruyordum.
her seferinde de karnımı tutuyordum bir şey olacak diye.
hoş hala da öyle..
sadece sırt üstü yatarken hapşırmamaya dikkat ediyorum.
çünkü dehşet bir sancı saplanıyor o zaman karnıma.
yan tarafa dönüyorum veya kalkıyorum..
Allah şükür 4. ayımdayım,hiç bir şey olmadı.
ama insan nası tedirgin olur bilirim...

hapşuruğunu tutmadığın ve özgürce hapşurduğun müddetçe bunun sana ve bebeğine bir zararı olmaz...

slm bende de bronsit hastaligi var tedavi oldum ama galiba tam gecmedi.
evde toz alirken cok hapsiriyorum ben de cok merak ediyorum bebegime ne gibi zarari olur??cok korkuyorum aslinda bazen hapsirirken benim de kasigima kisa sureli sanci giriyor...insallah bisey olmaz bebegime..
insallah hepimiz de saglikli bir hamilelik geciririz kizlar...

slm kızlar bana yardım edin 14 haftalık hamileyim hapşururken kendimi sıktım tuttum yani elimle kapatmadım ama bişey olurmu zararı varmı lütfen yardım edin bişeyler yazın

slm kızlar bana yardım edin 14 haftalık hamileyim hapşururken kendimi sıktım tuttum yani elimle kapatmadım ama bişey olurmu zararı varmı lütfen yardım edin bişeyler yazın

slm arzucum canım inanki ben hamile oldugum günden beri hala hapşururum hiç kendini sıkmana gerek yok serbest sekilde hapşur bişicik olmaz rabbime emanet et kuzucunu o korur inşşş canım benim rabbim korusun sizi her daim

mrb cevap verdiğin için çok teşekkür ediyorum arkadaşım biraz saçma olacak ama elimde 1 bardak süt vardı onu dökmemek için kendimi tuttum sonrası pişman oldum zaten çok korktum ama arkadaşıma sordum korkma olsaydı o an olurdu bişey olmaz korkma dedi içim rahat etti çok şükür allah tamamına erdirsin inş hayırlısıyla al kucagına bebişini cnm

rica ederim amin canım benimm çok soal
ama inanki bişicik olmazz hapşur bida tutma kendini emi kuzum eger bebişinide merak ediyosan yinede bi doktora görğn rahatla derim rabbim korusun inşş ikinizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…