Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm bende 4 aylık hamıleyken cok agır grıp gecırdım hapşırmaktan içim dışıma çıkıyodu.ayakta olmamaya özen göster ve sakın tutma allah korusun cok zararlı.geçmiş olsunYa Ben çok Hapşiriyorum Bebeğime Bişiy Olcak Diyede çok Korkuyorum Kasiklarim Yerinden çikiyo Sanki Hapşirirken .yokmu Bunun Bi Formulü Yaaa Arkdaşlar.
slm kızlar bana yardım edin 14 haftalık hamileyim hapşururken kendimi sıktım tuttum yani elimle kapatmadım ama bişey olurmu zararı varmı lütfen yardım edin bişeyler yazın
slm arzucum canım inanki ben hamile oldugum günden beri hala hapşururum hiç kendini sıkmana gerek yok serbest sekilde hapşur bişicik olmaz rabbime emanet et kuzucunu o korur inşşş canım benim rabbim korusun sizi her daim![]()
![]()
![]()
mrb cevap verdiğin için çok teşekkür ediyorum arkadaşım biraz saçma olacak ama elimde 1 bardak süt vardı onu dökmemek için kendimi tuttum sonrası pişman oldum zaten çok korktum ama arkadaşıma sordum korkma olsaydı o an olurdu bişey olmaz korkma dedi içim rahat etti çok şükür allah tamamına erdirsin inş hayırlısıyla al kucagına bebişini cnm