Erkek İnfertilitesi haraketsiz sperm sayısı ½ 70 çocugumuz olmazmı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
eşimn haraketli sperm sayısı ½ 30 çıktı hareketsiz ½70 dktr ilaç vermiş 6 ay kullan dmş başka bişi dememiş bendede pcos vr ben yumurtlama hapı kullanmıycammı şimdi anlamadım ya çocugumz olmazmı bu durumda yardım edin

canım ileri hareketli sayınız kaç?
%30 bize göre bizim %8 di. ileri hareketlimiz 1,000,000 du bu ay kısa bi gebelik yaşadım:)
yani kötü değil, rabbim ol desin yeter :)
eşim de 3 ay sigara kullanmadı ve keçiboynuzu kulandı. tavsiye ederim :D

canım ileri hareketli sayınız kaç?
%30 bize göre bizim %8 di. ileri hareketlimiz 1,000,000 du bu ay kısa bi gebelik yaşadım:)
yani kötü değil, rabbim ol desin yeter :)
eşim de 3 ay sigara kullanmadı ve keçiboynuzu kulandı. tavsiye ederim :D

malesef eşim sigara kullanıyor ½ 30 haraketli ½ 50 olması lazım demiş doktor keçi boynznu nasıl kullndnz

ileri haraketli ½ 14 yernde harektli ½ 16 haraketsz ½ 70 toplam harektli ½ 30 sperm kons 43 ml

ileri haraketli ½ 14 yernde harektli ½ 16 haraketsz ½ 70 toplam harektli ½ 30 sperm kons 43 ml
canım ibrahim saraçoğlunun sitesinden keçiboynuzu kürünü bi bulup incele ,
işe yarıyor çünkü.
lökasit var mı peki eger varsa havuç yesin ama küçük havuç değil orta havuç.
küçük havuçlarda şeker oranı yüksek oldugundan sprmlere zarar veriyormuş

işe yarıyor çünkü.

lökosit kons 1 ml yazıyor

eşimn haraketli sperm sayısı ½ 30 çıktı hareketsiz ½70 dktr ilaç vermiş 6 ay kullan dmş başka bişi dememiş bendede pcos vr ben yumurtlama hapı kullanmıycammı şimdi anlamadım ya çocugumz olmazmı bu durumda yardım edin

Merhaba öncelikle geçmiş olsun.. Hareketli sperm sayınız biraz az ama total sperm sayınız önemli.Eğer sperm sayısı fazla ise hamile kalma olasılığınız var.Sayıdada düşüklük varsa ozaman zorlaşıyor hamile kalma olasılığınız.

Bizdebu hafta ögrendik sonucları ve sizinkinden daha kötü. ileri hızlı hareketlilik %0 , İleri yavas hareket %10, hareketsiz %80, 40 ml'lik büyütmede Lökosit; 1-2 lökosit
mldeki sperm sayısı ;10milyon

olmazmı yani bizimde cocugumuz:(( keciboynuzuna basladıık bu hafta.

işe yarıyor çünkü.

Lökosit ne ki acaba, 40lık büyütmede lökosit 1-2 Lökosit yazıyor bizim sonuclarmızda.

Bizdebu hafta ögrendik sonucları ve sizinkinden daha kötü. ileri hızlı hareketlilik %0 , İleri yavas hareket %10, hareketsiz %80, 40 ml'lik büyütmede Lökosit; 1-2 lökosit

olmazmı yani bizimde cocugumuz:(( keciboynuzuna basladıık bu hafta.

Lökosit ne ki acaba, 40lık büyütmede lökosit 1-2 Lökosit yazıyor bizim sonuclarmızda.
olur canım niye olmasın :)
lökosit sper içindeki iltahap.
bu iltihapıda havuç gideriyor bizzat denedik onayladık :)
keçiboynuzu haricinde yediğinize içtiğinize dikkat edeceksiniz,
siğara kullanmayı bırakacaksınız,
yürüyüş yapacaksınız.
gerçi diğer arkadaşlarım benden çok daha iyi bilir.
umarım yardımcı olabilmişimdir:49::49:
bi topiğimiz var aslında ugrarsanız ordada yardımcı olur diğer arkadaşlarım.
evlat sahibi olmak için birlikte dua edelim mi" topiği.

olur canım niye olmasın :)
lökosit sper içindeki iltahap.
bu iltihapıda havuç gideriyor bizzat denedik onayladık :)
keçiboynuzu haricinde yediğinize içtiğinize dikkat edeceksiniz,
siğara kullanmayı bırakacaksınız,
yürüyüş yapacaksınız.
gerçi diğer arkadaşlarım benden çok daha iyi bilir.
umarım yardımcı olabilmişimdir:49::49:
bi topiğimiz var aslında ugrarsanız ordada yardımcı olur diğer arkadaşlarım.
evlat sahibi olmak için birlikte dua edelim mi" topiği.

İnşallah canım :( 1-2 lökosit demiş sonucta yani 1-2 iltihap var demekmi oluyor ki bu ne cahilim bu konularda yaa :( mazur görün 1 yıllık evliyim ben genel kontrollerimizi yaptıralım demıstık 6 aydır korunmasız denıyorduk.sigara eşim kullanmıyor bende bıraktım 6 ay önce bebek kararı verınce.yürüyüş kilo içinmi cok kiloluda degılız aslında.beslenmeye dıkkat etmeye basladık bu haftadan ıtıbaren.havucun mevsımı gectı yalnız yınede faydalı olurmu dersınız hormonludur yani şimdi.topik hangi baslıgın altında acaba lınk atarmısınız?

İnşallah canım :( 1-2 lökosit demiş sonucta yani 1-2 iltihap var demekmi oluyor ki bu ne cahilim bu konularda yaa :( mazur görün 1 yıllık evliyim ben genel kontrollerimizi yaptıralım demıstık 6 aydır korunmasız denıyorduk.sigara eşim kullanmıyor bende bıraktım 6 ay önce bebek kararı verınce.yürüyüş kilo içinmi cok kiloluda degılız aslında.beslenmeye dıkkat etmeye basladık bu haftadan ıtıbaren.havucun mevsımı gectı yalnız yınede faydalı olurmu dersınız hormonludur yani şimdi.topik hangi baslıgın altında acaba lınk atarmısınız?
evet canım iltihap demek.
o da sperme zarar veriiyor.
havuç var daha pazarlarda. canım havuç olsunda yapacak bişi yok. ama küçük değil orta boy olsun havuç.
yürüyüş bacaklardaki damarlar için. yürüyüş bacakları açıyor kandolaşımı hızlanınca sperm kalitesi artar diye biliyorum.

evet canım iltihap demek.
o da sperme zarar veriiyor.
havuç var daha pazarlarda. canım havuç olsunda yapacak bişi yok. ama küçük değil orta boy olsun havuç.
yürüyüş bacaklardaki damarlar için. yürüyüş bacakları açıyor kandolaşımı hızlanınca sperm kalitesi artar diye biliyorum.

Tamam canım cok sagol cvpların ıcın. son bısey daha sorucam havucu kaynatmıcam suyunu felan ıcmıcek dimi yemesi yeterlimi sadece?

Tamam canım cok sagol cvpların ıcın. son bısey daha sorucam havucu kaynatmıcam suyunu felan ıcmıcek dimi yemesi yeterlimi sadece?
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...lerbirlikte-dua-edelim-2734.html#post30600979
canım benim idrar yollarında iltahap vardı. kendim için kaynatıp içtim.
sonra havucum çoktu ziyan olmasın diye cezerye yaptım.
eşim vc ye gitmelerim sıklaştı falan dedi, ben de iltehap sökücü oldugundan bahsettim.
ovü dönemimde her günü değerlendirdik. yani artış vardı:17::17:
hemende hamiş olmuşum, tutunamadı ne yazıkki :(:14::14:
arkadaşlarıma da tavsiye ettim
onlarda cezerye yapacaklar, eger meyve sıkacagınız varsa suyunu sık,
tatlı seviyorsa cezerye yap

olmazmı yani bizimde cocugumuz:(( keciboynuzuna basladıık bu hafta.[/QUOT

inş olur bebişin ve hepimzn isteyen herkesin verecek olan rabbim herşey bahane bendede pcos var eşimde de problem var işimz daha zor çift taraflı olunca allh yardmcmz olsun

canımm benimm hiç moralini bozmaa benim eşimin bundan daha beterdi sonucu
ileri hareketli + yerinde haraketli= %50 olması gerekiyor senin ki toplamda %30 oluyor
benim eşimin daha kötüydü sonucu ileri haraket sıfırdı..3 ayda bir doktor istemese bile biz kendimiz yaptırıyoruz canım spermiyogram testini..

arkadaşlarda söylemiş keçi boynuzu gerçekten çok etkili doğal bir yöntem...doktorun tavsiye ettiği ilaç muhtemelen proxeed plustır pahalı bir ilaç benim eşime doktor yazdı fakat hiç kullanmadı o ilaçtan onun yerine abur cuburu kestik doğal sebze meyve ağırlıklı beslendik.internetten hep araştırdım sperm kalitesini arttıracak bütün sebze meyvelerden yedirdim.. keçiboynuzu kürü,pekmezi,ceviz,bal vs. ve teste giderken mutlaka 4 gün cinsel perhiz arası olmasına dikkat ettik haraketliliği arttırıyor
ve 3 ay olmadan %53 oldu
sende eşine dikkat ettir sigarayı bırakamıyorsa en azından azaltsın canım..hiç rakamlara aldanma canım şükret azospermi olanlar var hiç spermi olmayanlar var en azından bizim umudumuz var..Allah herkezin yardımcısı olsun kimseyi evlatla sınamasın..

ben gebe kalamam derken kaldım ve kürtaj olduğum son bebeğimde mol gebelikten şüphe ediyorlar şu an..hiç bilmediğim duymadığım bir şeydi. MOL'de yumurtayı 2 sperm döllemiş.. sperm yok derken Allahın işine bak.. herşey Allahtan ümidini kesme dua et.. :34:

Canim ben daha once 7-8 ay debemede dogal yoldan hamile kalmistim.
7. Haftada dusukle sonuclandi. Sonra 4 ay daha denedik. Olmayinca sperm testi yaptirdi esim, 13 haziranda yapildi test.
1 mlde sayi 7 milyon
ileri hizli %20
yavas ileri %15
yerinde hareketli %10
Morfoloji %60
Hareketsiz yani olu diyebiliriz %55 cikmisti.
Esim lustral 50 mg antidepresan kullaniyordu hemen birakti.
sayi ve hizi azalttigini soyleyenler vardi.
Proxeed ve evicap vitamin kullandi.
20 gun kadar da keciboynuzunu kaynatip suyunu icti.
simdi yaklasik 4bucuk haftalik hamileyim :-)
yani testin uzerinden daha 1 bucuk ay gecti hamileyim ben.
siz umitsiz olmayin olur insallah.
Yalniz siz sperm sayisi az olanlar icin onerilen iliski pozisyonlari var. Bunuda arastirin.
Biz onerilenleri denedik. Belki bununda katkisi vardir. K

bizdede hareket sorunu vardi canim a+b %35 di varikosel amaliyati oldu esim dört ay proxeed kullandi. badem havuc bal polen takviyesi düzelmedi. sonra baska bir doktor mikro cerrahi varikosel amaliyat olsun demis esim internette arastirmis bir yil sonra ikinci amaliyat olabilirmis zararsizmis. amaliyat oldu 1.5 yil gecmesini bekle demisler tam iyilesmesi icin. uc ay önce tüp bebek icin bir merkeze bas vurduk.
evicap e
zinko c
selenyum
iki adette antibiyotik tüp bebek tedavisine baslamadan bir ay önce antibiyotikler yenecek bu gün esim test yaptirdi sayi %45 mil dan 124 mil cikmis toplam sperm 250 milyondan 500milyona cikmis hareket %8 düsmüs hizli %1 daha önce %10 cikmisti morfoloji %29 dan %16 ya düsmüs morelmen cok kötüyüz bilemiyoruz ilaclari birakalimmi havucmu iyi gelir birbucuk ay sonra tüp bebek deniyecegiz. allah yardimciniz olsun. hepimizin..

Back
X