- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ileri hareketli sayınız kaç?
%30 bize göre bizim %8 di. ileri hareketlimiz 1,000,000 du bu ay kısa bi gebelik yaşadım:)
yani kötü değil, rabbim ol desin yeter :)
eşim de 3 ay sigara kullanmadı ve keçiboynuzu kulandı. tavsiye ederim![]()
canım ibrahim saraçoğlunun sitesinden keçiboynuzu kürünü bi bulup incele ,ileri haraketli ½ 14 yernde harektli ½ 16 haraketsz ½ 70 toplam harektli ½ 30 sperm kons 43 ml
canım ibrahim saraçoğlunun sitesinden keçiboynuzu kürünü bi bulup incele ,
işe yarıyor çünkü.
lökasit var mı peki eger varsa havuç yesin ama küçük havuç değil orta havuç.
küçük havuçlarda şeker oranı yüksek oldugundan sprmlere zarar veriyormuş
eşimn haraketli sperm sayısı ½ 30 çıktı hareketsiz ½70 dktr ilaç vermiş 6 ay kullan dmş başka bişi dememiş bendede pcos vr ben yumurtlama hapı kullanmıycammı şimdi anlamadım ya çocugumz olmazmı bu durumda yardım edin
canım ibrahim saraçoğlunun sitesinden keçiboynuzu kürünü bi bulup incele ,
işe yarıyor çünkü.
lökasit var mı peki eger varsa havuç yesin ama küçük havuç değil orta havuç.
küçük havuçlarda şeker oranı yüksek oldugundan sprmlere zarar veriyormuş
Bizdebu hafta ögrendik sonucları ve sizinkinden daha kötü. ileri hızlı hareketlilik %0 , İleri yavas hareket %10, hareketsiz %80, 40 ml'lik büyütmede Lökosit; 1-2 lökosit
mldeki sperm sayısı ;10milyon
olmazmı yani bizimde cocugumuz( keciboynuzuna basladıık bu hafta.
olur canım niye olmasın :)Lökosit ne ki acaba, 40lık büyütmede lökosit 1-2 Lökosit yazıyor bizim sonuclarmızda.
olur canım niye olmasın :)
lökosit sper içindeki iltahap.
bu iltihapıda havuç gideriyor bizzat denedik onayladık :)
keçiboynuzu haricinde yediğinize içtiğinize dikkat edeceksiniz,
siğara kullanmayı bırakacaksınız,
yürüyüş yapacaksınız.
gerçi diğer arkadaşlarım benden çok daha iyi bilir.
umarım yardımcı olabilmişimdir
bi topiğimiz var aslında ugrarsanız ordada yardımcı olur diğer arkadaşlarım.
evlat sahibi olmak için birlikte dua edelim mi" topiği.
evet canım iltihap demek.İnşallah canım1-2 lökosit demiş sonucta yani 1-2 iltihap var demekmi oluyor ki bu ne cahilim bu konularda yaa
mazur görün 1 yıllık evliyim ben genel kontrollerimizi yaptıralım demıstık 6 aydır korunmasız denıyorduk.sigara eşim kullanmıyor bende bıraktım 6 ay önce bebek kararı verınce.yürüyüş kilo içinmi cok kiloluda degılız aslında.beslenmeye dıkkat etmeye basladık bu haftadan ıtıbaren.havucun mevsımı gectı yalnız yınede faydalı olurmu dersınız hormonludur yani şimdi.topik hangi baslıgın altında acaba lınk atarmısınız?
evet canım iltihap demek.
o da sperme zarar veriiyor.
havuç var daha pazarlarda. canım havuç olsunda yapacak bişi yok. ama küçük değil orta boy olsun havuç.
yürüyüş bacaklardaki damarlar için. yürüyüş bacakları açıyor kandolaşımı hızlanınca sperm kalitesi artar diye biliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...lerbirlikte-dua-edelim-2734.html#post30600979Tamam canım cok sagol cvpların ıcın. son bısey daha sorucam havucu kaynatmıcam suyunu felan ıcmıcek dimi yemesi yeterlimi sadece?
Bizdebu hafta ögrendik sonucları ve sizinkinden daha kötü. ileri hızlı hareketlilik %0 , İleri yavas hareket %10, hareketsiz %80, 40 ml'lik büyütmede Lökosit; 1-2 lökosit
mldeki sperm sayısı ;10milyon
olmazmı yani bizimde cocugumuz( keciboynuzuna basladıık bu hafta.[/QUOT
inş olur bebişin ve hepimzn isteyen herkesin verecek olan rabbim herşey bahane bendede pcos var eşimde de problem var işimz daha zor çift taraflı olunca allh yardmcmz olsun
ileri haraketli ½ 14 yernde harektli ½ 16 haraketsz ½ 70 toplam harektli ½ 30 sperm kons 43 ml
eşimn haraketli sperm sayısı ½ 30 çıktı hareketsiz ½70 dktr ilaç vermiş 6 ay kullan dmş başka bişi dememiş bendede pcos vr ben yumurtlama hapı kullanmıycammı şimdi anlamadım ya çocugumz olmazmı bu durumda yardım edin