Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende arıyorum çok sıkılıyorum bazen vereliniortakkızlar hepinize selam ciddi ciddi anlaşıp görüşebiliceğim arkadaslar arıyorum tüm arkadaslarım ewlendi istanbul dışına gitti ünüde bitti dağıldık hepimiz benim gibi olan var mı acep delikafadulden
bende arıyorum çok sıkılıyorum bazen vereliniortak
sıkılmayı gectim liseden ıkı tane cok yakın arkadasım vardı bırı ewlendı bırde tasındı
Ünüversiteye gıttım herkes ayrı şehirlerden gelmiş okul bi bi bitti herkes memleketıne sadece telefondda konusabılıyoruz oda ne kadar yeterse gercekten bazen yalnız hissediyorum işte zaten tek calısıyorum herkes erkek yanı sosyalleşebiliceğim tek yer kadınlar kulubü kaydirigubbakcemile3
aynen öyle..ofiste bayan yok eve desen yeni taşındım 1 ay oldu dışarıda pek çıkamıyorum bunaldım bende
varda ıl dısı cıcımm aynenn mıllet evelendı barklandı kaldıkmı ıbıbık kusu gıbı[/QUOTE
kaldık valla bende sözlüyüm ama bazen onla konusamıycagı seyler oluyor ınsanın bılmıyorum kı belkıde abartıyorumdur çözemedim valla -tatlicadiarzu-
varda ıl dısı cıcımm aynenn mıllet evelendı barklandı kaldıkmı ıbıbık kusu gıbı[/QUOTE
kaldık valla bende sözlüyüm ama bazen onla konusamıycagı seyler oluyor ınsanın bılmıyorum kı belkıde abartıyorumdur çözemedim valla -tatlicadiarzu-
benımde sevgılım yurt dısında ıkı aya kadar nısanlanıcaz bole kalakaldımm butun arkadaslarımın cocukları olmus baska alemdeler hanı konusacak ortak bısey dahı kalmamıs kıvamındaaa ee bı soz kıyafetı bı davetıye modelı begenıyom ee ama hep yalnız basıma ole kalakalıyomm ay nebılım cıcım
benımde sevgılım yurt dısında ıkı aya kadar nısanlanıcaz bole kalakaldımm butun arkadaslarımın cocukları olmus baska alemdeler hanı konusacak ortak bısey dahı kalmamıs kıvamındaaa ee bı soz kıyafetı bı davetıye modelı begenıyom ee ama hep yalnız basıma ole kalakalıyomm ay nebılım cıcım
ya ne kaddar kötü bir durum ama olsun Allah her seyi gönlüne göre yapmanı nasip eder inşallah keşke tüm kankalar aynı zamanda ewlense böyle sorunlar yaşamasak :jeyyar:
ya ıkı hafta once en muthısını evlendırdımm ıstanbuldaa hemde anıden evlenıverdıı
bıraz anı olmuş sanırım senın ıcın akannehir
benımde arkadasımın dugunu cumartesı bı tanesı de cok yakın oturuyoduk tasındı bırden depresyona gırdıgımı hıssettım ama gectı oyle merak ettım durumumda olupta kendını bazen yanlız hısseden arkadas var mı dıye varmıs ohaoldumsmile
ya ole eve kapandım kaldım resmenn sende ole demkkı ben anormal mıyım dıye dusunmeye baslamıstıuım sen yıne ıyısınn bu arada bakıyorumdaa ortak baska noktamızda vaaa kılo cızelgenden anlasılacagı uzereee anaaa kaynasmaya basladık bılemmmohaoldumsmile