• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Harbi insan nasıl böyle yaşar?

Allah sağlık versin öncelikle annenize.Ama siz sürekli böyle düşünürseniz anneniz de kaygıyı hissedecektir onu da olumsuz etkiliyor.Yani ben de tedavim bitti kontrollerim sürüyor.Arkadaslarin dediği gibi kimin ne olacağını bilmiyoruz.Onemli olan anı yaşamak ve fazla stres yapmamak .En önemlisi bize iyi gelenlerle beraber olmak.. Şifa diliyorum tüm hastalara ..

herşey insanlar için. hastalık da, ölüm de, sağlık da. bir gün bu durumu hepimiz yaşayacağız, ve daha nicesini. kaldı ki yarının garantisi yok, bir gün bununla karşılacağınız ise kesin. insanlar yangında tatile gittiği sevenlerini kaybetti mesela, sapasağlam sağlıklı insanlar. acı yarıştırmıyoruz ama hepimizin yaşayacağının kesin oldugu hayatın bir olayı bu. herkese bu anksiyete gelir ama yaşayamayacak boyuttaysanız bi hekimden destek alın derim.
Galiba gittiğim psikiyatri doktoruna yeniden gidicem karar verdim de bugün çünkü ağlıyorum ve anneme de yansıyor

Allah sağlık versin öncelikle annenize.Ama siz sürekli böyle düşünürseniz anneniz de kaygıyı hissedecektir onu da olumsuz etkiliyor.Yani ben de tedavim bitti kontrollerim sürüyor.Arkadaslarin dediği gibi kimin ne olacağını bilmiyoruz.Onemli olan anı yaşamak ve fazla stres yapmamak .En önemlisi bize iyi gelenlerle beraber olmak.. Şifa diliyorum tüm hastalara ..
Son zamanlarda çok daha fazla stres yapıyorum tam ilaçlarımı bırakıyorım yine öyle oluyor. Galiba doktoruma gidip durumu anlatmam lazım. Çünkü asla mutlu olup annemi kafamdan atıp sağlıklı karar alamıyorum asla. Sürekli ders çalışırken bile annem ölürse şöyle olur cenazesi şöyle olur diyorum ağlayasım geliyor o an. Kendimle baş başa kalmak istemiyorum

Son zamanlarda çok daha fazla stres yapıyorum tam ilaçlarımı bırakıyorım yine öyle oluyor. Galiba doktoruma gidip durumu anlatmam lazım. Çünkü asla mutlu olup annemi kafamdan atıp sağlıklı karar alamıyorum asla. Sürekli ders çalışırken bile annem ölürse şöyle olur cenazesi şöyle olur diyorum ağlayasım geliyor o an. Kendimle baş başa kalmak istemiyorum
Kendinize eziyet ediyorsunuz . İlaçlarınızı bırakmayın .Ve inanın kanser tedavisi başarılı oluyor gayet .

Elimde olsa keşke kanser annem olmasına rağmen o beni sakinleştirirdi. Keşke böyle olmasam ama yas tutuyorum sanki kendi içimde şimdiden. Çok psikolojim bozuldu elimde olsa zaten niye böyle düşüneyim? Şubattan beri asla ben eski ben olmadım. Evden çıkarken gözüm hep arkada. Şimdi ise üniye gidicem dönemimi bitirmek için tahlil sonuçlari temiz çıkarsa bundan sonraki anksiyetelerimin önünü arkasını göremiyorum
İnşallah temiz çıkar. Çoook zor bi süreç. Allah yaşatmasın size de kimseye de. Ama bu noktada biraz kaderci olmalısınız. Üzülerek kendi hayat kalitenizi de düşürüyorsunuz annenize daha faydalı olmak için siz de iyi olun.

Back
X