harcadığı parayı basıma kakması.

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
Arkadaşlar Merhaba,

Erkek arkadasımın durumu cok iyi 1 günde hiçbişey yapmasa minimum 300 lira para harcıyor. cuma günü bi restorana gittik sık ve güzel bi restoran.tektas almıs evlenme teklifi etti. kabul ettim bu arada orda otururken sigaramız bitti orda da bitek marboro satılıyomus onu aldık bizde hesapta 200 tl ye yakın bişey tuttu(pos cihazında gördüm). Buraya kadar hersey normal. Bu arada bu marka sigarayı 2 mizde sevmiyoruz. neyse ogun eve gittik uyuduk ertesi gün uyandık dısarı cıktık 1. olarak marketin onunde durdu sigara alcak bana da alırmısın dedim marbloro paketini attı bunu bitir once dedi güldüm saka sandım ama sonra bi geldi kendine 3 paket almıs bana hiç almamıs gercekten. 2. olarak yemek yicek yer arıyoruz saka olsun diye dedi ki dünkü yere gidelim. oldu dedim hergün orda yiyelim istersen, hergün 200 lira hesap odeyemem zaten dedi. yine sesimi cıkarmadım. Son olarak aldığı yüzük 400 lira lık yüzük. Yanlıs anlamayın parasında pırlantasında gozum yok. Eski nişanlım 300 liralık yüzük almıstı gururla tasıdım cunku ayda 1,000 lira maas alan bi cocuktu durumu ona musaııttı cok mutlu oldum maasının nerdeyse yarısını vermiş diye ama bunda durum cok farklı. Bide hersey 1 günde boyle oldu. bundan oncesinde asla boyle bişeyimiz yoktu. Sizce ben mi cok ayrıntıcı düüşünüyorum, yanlış mıyım?

Arkadaşlar Merhaba,

Erkek arkadasımın durumu cok iyi 1 günde hiçbişey yapmasa minimum 300 lira para harcıyor. cuma günü bi restorana gittik sık ve güzel bi restoran.tektas almıs evlenme teklifi etti. kabul ettim bu arada orda otururken sigaramız bitti orda da bitek marboro satılıyomus onu aldık bizde hesapta 200 tl ye yakın bişey tuttu(pos cihazında gördüm). Buraya kadar hersey normal. Bu arada bu marka sigarayı 2 mizde sevmiyoruz. neyse ogun eve gittik uyuduk ertesi gün uyandık dısarı cıktık 1. olarak marketin onunde durdu sigara alcak bana da alırmısın dedim marbloro paketini attı bunu bitir once dedi güldüm saka sandım ama sonra bi geldi kendine 3 paket almıs bana hiç almamıs gercekten. 2. olarak yemek yicek yer arıyoruz saka olsun diye dedi ki dünkü yere gidelim. oldu dedim hergün orda yiyelim istersen, hergün 200 lira hesap odeyemem zaten dedi. yine sesimi cıkarmadım. Son olarak aldığı yüzük 400 lira lık yüzük. Yanlıs anlamayın parasında pırlantasında gozum yok. Eski nişanlım 300 liralık yüzük almıstı gururla tasıdım cunku ayda 1,000 lira maas alan bi cocuktu durumu ona musaııttı cok mutlu oldum maasının nerdeyse yarısını vermiş diye ama bunda durum cok farklı. Bide hersey 1 günde boyle oldu. bundan oncesinde asla boyle bişeyimiz yoktu. Sizce ben mi cok ayrıntıcı düüşünüyorum, yanlış mıyım?
maddi ilişki ? zor çok zor

Arkadaşlar Merhaba,

Gözleriniz T L bakıyor geldi bana.

Erkek arkadaşınızın durumu iyi belli günde 300 lira harcadığına göre
Sizin maddi durumunuz nasıl?? Hep ondan mı çıkıyor dışarda gezme yeme paraları

maddi ilişki ? zor çok zor
ben mi yanlısım yani? ilişkiyi maddi oolarak gördüğüm yok kımde varsa o oderdi bu zamana kadar ama evlenme teklifi ettiği yerde de ben odicek halim yok yada bakkala ındığınde ar
biran müsriflik yapıyor demekki,sonra biranda aklı başına geliyor tutumluluk yapmaya çalışıyor,sonra tekrar aklı gidiyor müsriflik yapıyor yani para konusunda dengesiz olabilir :)

evlenme teklifi ettiği gece yapması gucume giden benim.

ben mi yanlısım yani? ilişkiyi maddi oolarak gördüğüm yok kımde varsa o oderdi bu zamana kadar ama evlenme teklifi ettiği yerde de ben odicek halim yok yada bakkala ındığınde ar

diğer konuyla konuyu karıştırdım demin yanlış yorum yazdım inşalllah silinmiştir :)))

yok canım 200 lira hesap harcayamam diyene kadar bir köfte ekmek yedireydi lafını etmeyeydi..köprüyü geçene kadar felsefesi uyguluyor muhtemelen..sen gör diyede arada rengini gösteriyor işte.

:KK70::KK70::KK70:
kkda fazla takılıyorsunuz o yüzden biraz takıntılı olmuş olabilirsiniz,ama aklın yolu bir herkes aynı şeyi söylüyor, işle ilgili açmış ve söyleme gereği niye duysun ki,ve de art niyeti olsa şifreyi aynı yapmazdı
konuları karıştırdın hocam :))))

Sürekli kendi harcama yapıyorsa, bu durumdan sıkılmıs olabilir?
Bu sekilde dışavurum yapıyor, ben oyle anladım.
Siz de harcama yapıyor musunuz?
genelde yaptırmıyor ama hediye cok alırım onun harcadığına es değer gelcek sekilde. hiç ödemiyorum değil tabi bu. hesap odediğimde oluyor. zaten gundelik yasamdan zıyade konusmanın evlenme teklifi ettiği gece uzerinde donmesi rahatsız etti beni.

X