• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hareketler dökümü

deryacaglar

Sensiz Asla!
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
279
12
18
Erzurum
Merhaba arkadaşlar

Facebook'ta hareketler dökümü bölümü varya, hani hesabınızdan kimi aratmışsınız falan belli oluyor. Şimde benim bu konuyla ilgili bi sorum var, arkadaşım eşinin böyle bişey yaptığından şüphelendi ve kendi telefonundan eşinin facesine girip baktı temiz yani şüphelendiği kişiyi aratmamış eşi. Acaba bu hareket dökümleri sadece girilen telefon ve bilgisayarda mı gözüküyor, yani atıyorum arkadaşın eşi kendi telefondan girip aratmışsa arkadaşım da eşinin telefondan mı bakmalı ki yakalayabilsin yoksa kendi telefonundan da girince aynı sonuçları verir mi. umarım anlatabilmişimdir

Merhaba arkadaşlar

Facebook'ta hareketler dökümü bölümü varya, hani hesabınızdan kimi aratmışsınız falan belli oluyor. Şimde benim bu konuyla ilgili bi sorum var, arkadaşım eşinin böyle bişey yaptığından şüphelendi ve kendi telefonundan eşinin facesine girip baktı temiz yani şüphelendiği kişiyi aratmamış eşi. Acaba bu hareket dökümleri sadece girilen telefon ve bilgisayarda mı gözüküyor, yani atıyorum arkadaşın eşi kendi telefondan girip aratmışsa arkadaşım da eşinin telefondan mı bakmalı ki yakalayabilsin yoksa kendi telefonundan da girince aynı sonuçları verir mi. umarım anlatabilmişimdir

telefon olayını bilmiyorum ama heryerde görünüyo olması lazım bende bakıyorum başka bilgisayardan girilen face ve çıkıyo döküm. ama siliniyo onlar isterse siler yani

Arattığı kişileri silmediği sürece hangi telefondan ya da bilgisayardan girilirse girilsin facesine arattığı kişiler çıkar. Telefondan telefona değişmez.

Anladım peki seçerek silenebiliyor mu, yani bunu sileyim şu kalsın gibi bi şans var mı çünkü dönem dönem arattığı başka kişiler var şüphelendiği kişi yok sadece

Hmm o kötüymüş o zaman. Allah öyle bişey yapıyorsa ortaya çıkarsın inşallah. Neyse hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar :)

ordaki kutucukta sadece ben kısmını işaretlemiş mi

Esinin hesabinda oldugu surece, nereden girdiginin hicbir onemi yok...
Fakat esi bu hareketler dokumunde arattigi kisinin yaninda ki kucucuk carpiya basarak arama listesinden silebilir...
Arkadasiniz guvenmeyi denesin, yok kusku varsa da alsin karsisina konussun...

Arkadaşlar hareketler dökümünün arkadaşlar bölümünde; kime arkadaşlık isteği gönderdiğimiz, kimi eklediğimiz gözüküyor. Bunların bazıları silinip bazıları silinemiyor. Hepsini silmenin bir yolu var, ama nasıl olduğunu bulamadım. Bileniniz var mı???:44:

ee ben de diyorum ne bu hareketler dökümü falan, pc m ağır olduğundan inceleyememiştim. peki başkaları görüyor mu bizim hareketler dökümü nü
:44:

ee ben de diyorum ne bu hareketler dökümü falan, pc m ağır olduğundan inceleyememiştim. peki başkaları görüyor mu bizim hareketler dökümü nü
:44:

Sadece ben işaretliyse ve sifrenizi başkasıyla paylaşmadıysanız kimse göremez;)

Back
X