hareketlerde yavaşlama

rukiyepelin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
35
4
96
Adana
kızlar merhaba aralık ayı doğum yapacak arkaadaşlar danışmalıyım size sizde de bebek hareketlerinde yavaşlama oldumu ağırlaşma felan cmrts günü kuaföre gittim ağgda için sanırım orda çok gerildim oda mı etkilendi naptı bilmiyorum ondan sonra cocukta bi yavaşlama oldu suan arada bir gün içinde vuruyor kendimi dinleyince hissediyorum sizde varmı böyle bir şey yardımmm

Mrb canim... oncelikle benim doktorum agdayi hic onermiyo hamilelikte. Ister istemez reflex kendini siktigin icin tetikleyebilir kasilmayi dedi... ama telaslanma, bazen bebek farkli pozisynda durabiliyo senin haftanda, mesela sirti midene donuk oldugu zaman hareketleri cok nadir hissediyosun, ben acile bile gitmistim bu yuzden... pimpiriklikliyiz cok. ama ilerleyen haftalarda pek yeri olmadigi icin donemiyo normal dogum pozisyonunu aliyo... cok tedirginsen doktoruna bi danis ultrasona gir istersen... ya da oncelikle tatli biseyler ye, sessiz bi yere gec ve hareketlerini sat.. saatte 10 hareket etmesi gerekir..

aynı haftadayız seninle, kuaföre bende gidiyorum ağda için her seferinde de çok tedirgin gidiyorum ama yapacak birşey yok bence, sadece sunu tavsiye edebilirim sana ben kendimi çok kasmayım, çok acı hissetmeyeyim diye 15 günde bir gidiyorum böylece hem sürekli temiz oluyorsun, hemde canın çok yanmıyor, benim kuaförümde çok iyi gerçi eli de çok hızlı 5 dk da tamam:) bebeğin hareketlerini bazen bende az hissediyorum hissetmediğim zaman karnımı açıp bakıyorum uzanırken aslında hareket ettiğini görüyorum ama hissedemeyeceğim kadar küçük hareketler oluyor, yinede tedirgin olma git bi doktora kalp atışlarını dinle annesi...

Canım kakaolu süt içip sakin bi odada soluna doğru yat.. Pıt pıt başlıyo benimki öyle olunca dene istersen

Evet bende de yavaşlama olmuştu. 27. Haftalara kadar dışa doğru tekmeler atarken. Birden hareketler yavaşladı. Bende çok korktum ama farkettim ki içe içe tekme atmaya başladı. Galiba pozisyon değişiyolar o hafta. Bi sorun yoktur inşallah. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

amin çok teşekkür ediyorum hepimiz kucağımız alırız sağlıkla ini . sultancım akşam denicem evde kakolu süt olayını iş yerindeyim sabah oynadı biraz eskisi gib değildi belkide dediğiniz gibi pozisyon değiştiryorlar ama kokruyorum işte çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…