Hareketleri ne zman hissederim?

chicaloca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
313
74
38
18 haftalık hamileyim daha hiç hissedemedim ne zaman hissetmeye başlarım ? Daha hissedemem normal mi?

ilk hamileliğinse normalmiş daha hissetmemen.22. haftaya kadar sürebiliyormuş diye okumuştum.

biraz tatlı bir şeyler yedikten sonra sol yanına uzanıp hissetmeyi deneyebilirsin. gücü hafif olduğundan günlük hayat içinde hissedemiyorsun.
ben 19. haftanın başından beri sürekli hissetmeye başladım gün geçtikçe onun gücü artıyor hareketler de daha hissedilir oluyor.

ilk hamileliğinse normalmiş daha hissetmemen.22. haftaya kadar sürebiliyormuş diye okumuştum.

biraz tatlı bir şeyler yedikten sonra sol yanına uzanıp hissetmeyi deneyebilirsin. gücü hafif olduğundan günlük hayat içinde hissedemiyorsun.
ben 19. haftanın başından beri sürekli hissetmeye başladım gün geçtikçe onun gücü artıyor hareketler de daha hissedilir oluyor.
hemen hissetmeyi istiyorum hissetmeyincede bişey olmuş gbi geliyo :)

Hissedersin canım dur daha;) ben 30haftalık hamileyim 19.hafta da hissettim ama tam olmuyor o da bağırsak hareketleri gibi oluyo zaten sonra da hiç durmuyolar merak etme uykudan bile uyanıyorsun:KK15:

18 haftalık hamileyim daha hiç hissedemedim ne zaman hissetmeye başlarım ? Daha hissedemem normal mi?

kendini dinle zaman zaman.. gaz gibi bi kıpırtı olur karnında.. ama gaz dolanmaz :)
ben adını koyamıyordum 17. haftadan itibaren öyle gezinmeler oluodu gaz sanıodm meğer sıpacığımmış :D
20. haftadan itibaren daha net oluo.. şimdi 24. haftadayım baya ben burdayım diyor arkadaş..

Hissedersin ilk gebeliklerde gecikebiliyor hissetmek ama aslında o hareket etse de minicik elleri ayakları sana rutin bağırsak hareketi gibi geldiğinden ayırt edemiyorsun :) biraz daha büyüsün hissedeceksin annesi

Benimde bazen sol bazen sag kasığımda karınca gezinmesi gibi kısa süreli kımıldanmalar oluyor acaba bu da bebegin hareketimi

Evet canım benim bazen karnımda titreme oluyor herşey olağan karnımızda bi canlı var sonuçta ;)

Bende gecen hafta hissetmeye basladim , sessiz bir odada uzan ve dinlen ozamanda hissedebilirsin...:)
Benimki hep sag tarafima vuruyo :)

Ayyy ne güzel yaa bebişlerimizin bacakları dahada güçlensinde tekmeler atsınlar bize

Back
X