Hareketli bebişlerin anneleri, bebek arabası kullanabiliyor musunuz

serefgen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2008
183
6
96
44
İstanbul
Merhaba hanımlar, bebek arabası almak istiyorum ama kızım içinde ağlamadan durur mu bilemediğim için önce ablamın bebek arabasını deneyeyim dedim. ...ve hüsran. durmak istemedi, ağladı. çok hareketli bir kız benimki. ondan mıdır bilmiyorum içinde durmak istemiyor. ilk denememde böyle oldu. tekrar denemedim. birkaç denemede alışır mı yoksa hep öyle mi devam eder bilemedim. sizlere sormak istedim. çok ucuz da değiller hani, kullanamayacaksam boşuna almış olmak da istemiyorum. ama keşke dursa, onsuz dışarı çıkmak çok zor oluyor artık kızım büyüdü. ne dersiniz...

Merhaba hanımlar, bebek arabası almak istiyorum ama kızım içinde ağlamadan durur mu bilemediğim için önce ablamın bebek arabasını deneyeyim dedim. ...ve hüsran. durmak istemedi, ağladı. çok hareketli bir kız benimki. ondan mıdır bilmiyorum içinde durmak istemiyor. ilk denememde böyle oldu. tekrar denemedim. birkaç denemede alışır mı yoksa hep öyle mi devam eder bilemedim. sizlere sormak istedim. çok ucuz da değiller hani, kullanamayacaksam boşuna almış olmak da istemiyorum. ama keşke dursa, onsuz dışarı çıkmak çok zor oluyor artık kızım büyüdü. ne dersiniz...

zamanla alışır bence.bebek arabası olmadan çok zor.dışarıda gezmek mümkün değil.bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama birde bebek arabası gibi arkadan itilen bisikletler var.önünde müzikli ışıklı oyuncaklar falan var.yaz sonunda almıştım bayağı işime yaradı.onlardan da deneyebilirsin.ama kış için pek ideal değil tabi..

zamanla alışır bence.bebek arabası olmadan çok zor.dışarıda gezmek mümkün değil.bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama birde bebek arabası gibi arkadan itilen bisikletler var.önünde müzikli ışıklı oyuncaklar falan var.yaz sonunda almıştım bayağı işime yaradı.onlardan da deneyebilirsin.ama kış için pek ideal değil tabi..

evet, dışarı çıkmak çok zor oluyor bizim için. böyle olduğu için evin çevresinden ayrılamıyoruz, çünkü yorulup dönüyorum. kollarımda nereye kadar taşıyabilirim ve ne anlayabilirim ki... o bisikletleri biliyorum, çok görüyorum etrafta ama benim bebeğim 5. ayını henüz geçti. daha oturamıyor bile. onlar ileriki zamanlar için ideal olur.

Bence alıp denemeye değer.Sonuçta illa ki alacaksın.Alıştırmak için iyi bir zaman.Büyüdükçe alışması daha zor.Benim oğlum da ilk zamanlar pek istemezdi ama şimdi oturuyo 9 aylık oldu.Eğer kucağında gezmeye alışırsa mümkün değil bir daha oturtamazsın.Bırak biraz ağlasın.Yavaş yavaş alışır.Önüne oyuncak asarsın bişeyler verirsin oyalansın diye.Ben gecikme derim sonra çook daha zor olur çünkü gün geçtikçe herşeyi daha iyi anlıyo ve seni kullanıyo bu sıpalar :))

ben de 6 aylıkken almıştım. şimdi oğlum 1 yaşına girmek üzere..iyi ki almışım.elimiz ayağımız oldu bebek arabası.gezerken o rahat ben rahat..çok seviyor.ama bazen sıkılıp ağlıyor o zaman kucağıma alıyorum...benim oğlumda çok haraketli yerinde duramayan bi bebek...

bebeğin ne kadarlık ki. biz doğmadan önce aldık. şimdi 4 aya yaklaştık. ilk günden beri kullanıyoruz. bizim ki de çok hareketli ama markette avmde falan dolaşırken etrafı seyrediyo duruyo. çok sıkılırsa ağlamaya başlıyo ben de kucağıma alıyorum biraz. benim yeğenim de yürümeye başladıktan sonra hiç binmedi mesela arabaya ama bazı çocuklar da nerdeyse okula gidene kadar biniyolar görüyorum böyle nerdeyse ayakları yere değecek arabadan:>))

bebeğin ne kadarlık ki. biz doğmadan önce aldık. şimdi 4 aya yaklaştık. ilk günden beri kullanıyoruz. bizim ki de çok hareketli ama markette avmde falan dolaşırken etrafı seyrediyo duruyo. çok sıkılırsa ağlamaya başlıyo ben de kucağıma alıyorum biraz. benim yeğenim de yürümeye başladıktan sonra hiç binmedi mesela arabaya ama bazı çocuklar da nerdeyse okula gidene kadar biniyolar görüyorum böyle nerdeyse ayakları yere değecek arabadan:>))

bebeğim 5 ayını 1 hafta geçti. ben de öyle biz gezerken seyretsin, uykusu gelince de uyusun istiyorum ama ilk denemem hiç öyle olmayacağını gösterdiği için cesaret edemedim. kullananlara sorayım dedim. sizinkinin de hareketli olması beni ümitlendirdi. birkaç denemede alışacak belki de.

ben de 6 aylıkken almıştım. şimdi oğlum 1 yaşına girmek üzere..iyi ki almışım.elimiz ayağımız oldu bebek arabası.gezerken o rahat ben rahat..çok seviyor.ama bazen sıkılıp ağlıyor o zaman kucağıma alıyorum...benim oğlumda çok haraketli yerinde duramayan bi bebek...

öyle arada bir almaya razıyım doğrusu. ama sürekli kucağıma alıp arabayı da boş süreceksem... o kötü olur işte.

bu konuda bizimda tecrübemiz hüsran
oğlum 2 yaşında aslında çok akıllı ama bebekliğinden beri ne oto koltuğu ,ne bebek arababası
evde yine polly salıncak hiçbirine bir türlü oturtamadık
inatlaştım sürekli denedim alışır dedim ama nafile
her çocuk farklıdır mutlaka ama bizim çocuk maalesef kesinlikle istemedi alışmadı
eşimle ben gezmeye çıkardık kıyamet kopardı inat ettim birgün ağladı salya sümük :) otursun dedik alışır dedik
nerdeee oğlum eşimin kucağında bende boş bebek arabası böyle gezdik hep
ben bir yerde vazgeçtim artık hiç zorlamadım napim istemiyor

bu konuda bizimda tecrübemiz hüsran
oğlum 2 yaşında aslında çok akıllı ama bebekliğinden beri ne oto koltuğu ,ne bebek arababası
evde yine polly salıncak hiçbirine bir türlü oturtamadık
inatlaştım sürekli denedim alışır dedim ama nafile
her çocuk farklıdır mutlaka ama bizim çocuk maalesef kesinlikle istemedi alışmadı
eşimle ben gezmeye çıkardık kıyamet kopardı inat ettim birgün ağladı salya sümük :) otursun dedik alışır dedik
nerdeee oğlum eşimin kucağında bende boş bebek arabası böyle gezdik hep
ben bir yerde vazgeçtim artık hiç zorlamadım napim istemiyor

işte bundan korkuyorum ben de. hani alacağım şey ucuz bir şey olsa, alıp da deneyeyim, olmazsa kullanmam derim ama... ne bileyim, çok kararsızım.

Back
X