hareketsiz iş yaşamı, çocuklar, spor yapamama ve zayıflama isteği

Serencam83

ÖMRÜMÜN SERENCAMI
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2007
2.174
1.026
41
başlıktanda anlaşıldığı gibi dört kelimede özetledim durumumu:-) ..akşam altıbuçukta eve geliyorum ..tüm gün oturuyoruz hareketsiz bir iş hayatı ..eve geliyorum değil spor yapmaya saçıma tarak vurmaya bile zaman olmuyo bazen ..iki tane canavar var evde ve akşam 9:30-10 gibi yatıyolar o saatten sonrada pestilim çıkıyo akşamda yemek yemek istemiyorum ama olmuyo 67 kiloyum ben napayım ne edeyim arkadaşlar bir deyiverin

al benden de o kadar canım. 1 yıl oldu doğum yapalı 10 kilo fazlam var. şimdiye kadar çok dikkat etmedim ama bu günden itibaren yediklerime çeki düzen vericem. 67 kgyim bende. spor yapmaya vakit yok maalesef servisle gidip geliyorum işe. evde bebek olunca öyle bi kaç durak önce inip yürümek de olmuyo vakitlice evde olmam gerek. aslında evde hep ayaktayım ama spordan sayılmaz tabi. bende ek olarak kürler deniyorum. mesela feridun kunak'ın bi zayıflama iksiri var. inanılmaz tok tutuyo düzenli kullanımda. bu şekilde açlığımı bastırıyorum. sabah yediklerimi düzenlicem bol limonlu maydanoz yemeye başlıcam mesela. öğlen ekmeği kesicem pilavı makarnayı kolayı kesicem. akşamda çorbayla geçiştirmeye çalışıcam. yine burda okuduğum yogurt,zerdaçal,tarçın zencefil karışımı vardı onu da akşamdan itibaren yemeye başlıcam. bakalım durum ne göstercek. sporsuz ne kadar gidicek

Merhaba bende iş hayatı ev derken baktım kendimi salmışım. Geçen hafta mecidiyeköy'de dans kursu fitness merkezlerini ararken internette zumba fitness i gördüm baktım dünya çapında vücut sıkılaştırıcı ve zayıflatıcı bir yöntem hem de öyle yıllık üyelikler filan yok :) iki derste başlangıç deneme dersyimiş girdim. Valla çok eğlendim çıktığımda yorgun olurum uyurum dedim ama o da olmadı. gayet iyiydim yüksek lisans tezimi yazmama devam ettim eve gittiğimde. yoga academy binasında yapılıyor. Serkan hoca veriyor dersleri ortam çok iyi insanlar zaten çok tatlı. 782 kalori yakmışım bir ay da taş gibi bir vücudum olucak inanıyorum :) kaydımı yaptırdım bir de çok uygun fiyatlar yazsam mı yazmasam mı bilemedim.
ayrıntılı bilgi için araştırdım buldum :) serkan ersöz ile dans markası ile gayet tatlı bir hoca ders vermekte. ayrıntı isterseniz mesaj atabilirsiniz. umarım orada görüşürüz.

X