• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

harika ve fit bir vücut için elele. ! hedef 50 kilo

lladyybugg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
337
25
38
35
İstanbul
Arkadaslar 18 yasımdayım 167 boyum var 64 65 kılo cıvarındayım. daha cok kucugum ve bu kılodayım. 50 kılodan bır ayda bu kıloya cıktım ve bır bırbucuk senedır gerı vermeye calısıyorum ama her seferınde bır dıyete baslayıp en fazla 3 gun ıcınde dayanamayıp bırakıyorum. dun dıyete basladım ama bugun suandan ıtıbaren cok zorlandım az once neredeyse dıyetımı bozup pılav ustu kuru fasulye yıcektım. sırf yememek ıcın buraya gırdım kendıme gaz verıp yemekten vazgecmek ıcın dıyet gunluklerınden yazılar okudum. Ama en ıyısı burda sızlerden destek almam. Kızlar benım gıbı genc yasta kılolu olanlar varsa buyrun gelın buraya bırbırımıze destek olalım lutfen. Hergun gırıp yazılan yazılara bakıcam. En cokta acıktıgımda. Pes etmemem lazım. Tahmınımce 1.5 ayda hedefıme ulasmıs olurum.

canım seni çok iyi anlıyorum , bende 1 haftadır diyetteyim , 2 kilom gitti çok şükür ,
azimli kararlı ol en başta ve sakın kendini salma ... ben de kendime günlük tutuyorum 1 arkadaşım var yazan henüz ,
olsun daha fazla kimse yazmasa da ben kaybettikçe kiloları yazmaya devam edeceğim ...
ama dediğim gibi sakın motivasyonunu kaybetme ve şu da var ki , hemen mucize bekleme bir iki günde veremedim diye sakın bırakma sakınn ... hadi kolay gelsin

canım seni çok iyi anlıyorum , bende 1 haftadır diyetteyim , 2 kilom gitti çok şükür ,
azimli kararlı ol en başta ve sakın kendini salma ... ben de kendime günlük tutuyorum 1 arkadaşım var yazan henüz ,
olsun daha fazla kimse yazmasa da ben kaybettikçe kiloları yazmaya devam edeceğim ...
ama dediğim gibi sakın motivasyonunu kaybetme ve şu da var ki , hemen mucize bekleme bir iki günde veremedim diye sakın bırakma sakınn ... hadi kolay gelsin

Benımde hayırlısıyla bugun ucuncu gunum. Ben kırk gun kadar yapmayı dusunuyorum yeterlı olacagını dusunuyorum. Uyguladıgım bı dıyet lıstem yok sadece taktıklerım var. Çok sevındım senın ıcın ıkı kıloda cok ıyı bende her on gunde 2.5 3 kılo vermeyı hedeflıyorum. senın nasıl gıdıyo zorlanıyomusun ?

Benımde hayırlısıyla bugun ucuncu gunum. Ben kırk gun kadar yapmayı dusunuyorum yeterlı olacagını dusunuyorum. Uyguladıgım bı dıyet lıstem yok sadece taktıklerım var. Çok sevındım senın ıcın ıkı kıloda cok ıyı bende her on gunde 2.5 3 kılo vermeyı hedeflıyorum. senın nasıl gıdıyo zorlanıyomusun ?

yoo çok zorlanmıyorum , ilk günler tabii biraz zorlanma oldu ama gün geçtikçe mide alışıyor inan ki ...
aslında ne kadar çok fazla yiyerek dolduruyoruz ki mideyi , genişletiyoruz farkında olmadan ..
yedikçe daha fazla yiyesim geliyordu özellikle tatlı yediğiğimde ..
şimdi artık hiç zorlanmıyorum azimliyim inşaallah başaracağım bu sefer :9: yazın istediğim kiloda ve vücutta olmak istiyorumm:52:

yoo çok zorlanmıyorum , ilk günler tabii biraz zorlanma oldu ama gün geçtikçe mide alışıyor inan ki ...
aslında ne kadar çok fazla yiyerek dolduruyoruz ki mideyi , genişletiyoruz farkında olmadan ..
yedikçe daha fazla yiyesim geliyordu özellikle tatlı yediğiğimde ..
şimdi artık hiç zorlanmıyorum azimliyim inşaallah başaracağım bu sefer :9: yazın istediğim kiloda ve vücutta olmak istiyorumm:52:

İnşallah çok sevınırım senın adına dualarım senınle sende benım ıcın dua et :) dualarım zayıflamak ısteyen herkesle cunku gercekten zor bır dert. Ben zorlanıyorum acıkcası daha dogrusu herseyden cok canım cekıyor o kadar gozum kalıyorkı anlatamam :)) ne vardı bızde su zayıf yıyıp yıyıp kılo alamayan kızlardan olsaydık dıyorum :))

İnşallah çok sevınırım senın adına dualarım senınle sende benım ıcın dua et :) dualarım zayıflamak ısteyen herkesle cunku gercekten zor bır dert. Ben zorlanıyorum acıkcası daha dogrusu herseyden cok canım cekıyor o kadar gozum kalıyorkı anlatamam :)) ne vardı bızde su zayıf yıyıp yıyıp kılo alamayan kızlardan olsaydık dıyorum :))

Napalım bizim de kaderimiz buymuş 😊 ama irade ve azimle başarılamayacak iş yoktur Allahın izniyle dimi 😊 durmak yok yola devam eheee

aynen oyle :) ben dıyete baslayınca erkek arkadasımda benden bır gun sonra basladı. Bu sabah konustuk tartılmıs ınanamadım 3 kılo vermıs :) ben daha tartılmadım regl olcagım ıcın saglıklı bı kılo tartımı olcagını dusunmuyorum sıskınlıgım oluyorda. ınsallah 5 gun sonra bende tartılcam :)

Back
X