- 25 Eylül 2021
- 66
- 67
- 3
- 39
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
-
TEDAVİ oluyorum dedim ya ama durum sindirilecek fivi değil.0 lira almadan boşandım ben çocuğum varken.Siz eski bir üye vardı o musunuz
Tekrar evleneceğim diye boşanan
Bunu hangi akıl kabul eder
Siz bu adama takmissiniz kafayı bence.
Artık iyi bir tedavi görun yolunuza bakin
Çocuğunuzu uzakta iken de eşiniz görebilir
Biraz emek versin gelsin görsun
Ama siz önce tedavi olun.
Boşanmasaydın o zaman ?TEDAVİ oluyorum dedim ya ama durum sindirilecek fivi değil.0 lira almadan boşandım ben çocuğum varken.
Çok sağol yorumun için.çocuğu da alıp gidersem ben rahat edecem içim soğuyacak ama çocuk burda olursa bu şekilde içim içimi yiyip duracak.evlenirken tüm eşyaları bana aldırdı.parası yoktu.o kız givi ben erkek gibiydim.bolanırken de kuruş almadım.Hoff, intikam duygusu için çocuğu kullanacaksınız kısacası. Annelik böyle olmamalı ama. Çocuğu uzak tutunca aklı başınamı gelecek sanki. Çocuğun psikolojisi nasıl düzgün olacaksa öyle hareket edin.
Gideyim değil mi ya 100 km uzağa taşınacağım hepi topu güzel bir kasaba.Turkiyenin obur ucu olmayacak şekilde yakın bir kasabaya taşının bence. Orda da gider gelir çocuğunu görür. Nafaka ücreti bana normal geldi,çok daha dusuklerini duyduğum için. Siz de ogrermensiniz maaşınız çok kötü değildir. Tabi ev araba alamazsiniz ama gecinmenize yeter.
ama evi arabası olmayanlar berduş ve üstü kusmukluTurkiyenin obur ucu olmayacak şekilde yakın bir kasabaya taşının bence. Orda da gider gelir çocuğunu görür. Nafaka ücreti bana normal geldi,çok daha dusuklerini duyduğum için. Siz de ogrermensiniz maaşınız çok kötü değildir. Tabi ev araba alamazsiniz ama gecinmenize yeter.
Aynen öyle canım çok sağol.Eminim baya iyidir öğretmenliğiniz de anneliğiniz de , kusursuz
Bir dolmuşa binen sanki kendisi.ama evi arabası olmayanlar berduş ve üstü kusmuklu
Canım anlatmaya çalıştığım şu.bu adamın 2 evi arabası var.20 bine yakın maaşı var.9 kardeşler ve sürekli aeabası onların emrinde.ya çocuğu? Çocupu dolmuşlarda sürünüyor.Bir dolmuşa binen sanki kendisi.
Ne salakça bir düşünce tarzı ya akDAJKHN
Artık olan olmuş , önünüze bakmanız gerek. Nasıl intikam alırım kafasında olursanız daha çok yıpranırsınız. Eğer uzakta içiniz soğuyacaksa öyle yapın. Zaten faydasızın tekiymiş eski kocanız. .zararın neresinden dönersen kârdır diyip önünüze bakacaksınız.Çok sağol yorumun için.çocuğu da alıp gidersem ben rahat edecem içim soğuyacak ama çocuk burda olursa bu şekilde içim içimi yiyip duracak.evlenirken tüm eşyaları bana aldırdı.parası yoktu.o kız givi ben erkek gibiydim.bolanırken de kuruş almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?