Harikasınız hepiniz şimdi size son olaydan bahsetmeliyim.

Acayip takıntılı birisiniz. Adam kandırıp boşanmasaymış da paçayı kurtaramazmış. İyi de yapmış. Ömür takıntılı insanlarla mutsuz yaşamak için kısa.
Sizin de önünüzde iki yol var. Ya kendiniz ve çocuğunuz için güzel bir hayat kurarsınız yada intikam diye diye çürürsünüz. Senelerdir aynı şeyleri söylemekten siz sıkılmadınız ama herkes sıkıldı. Kendinize yazıl etmeniz neyse de çocuğa üzülüyor insan
Aa olur mu canım ne yapıyorsa çocuk için yapıyor standartı düşük olmasın diye. Yersen

jkchfhhaf
Kız tekrar evlenecek adam niye boşansın.
Senin aklın yok mu ?
Hele de bi.
Ben boşanıyorsam, bir adamı hayatımda istemiyorsam ve bu adamı salak bellediysem aynen kocanız gibi salakça bir vaatle boşanır arkama bile bakmam.
Hala ama evleniriz demişti diyorsunuz bayılazam ha dFHDJKHF
Hayır bazı tipler var öyle vergi kaçırmak, icradan mal kaçırmak vs için kadının üzerine yapıp boşanıyor da bunlarda öyle bir durum da yok. Nasıl bir motivasyonla ikna olmuş olabilir aklım almıyor 😅

Şimdi biliyorsunuz ki ben o üyeyim ve birazdan banlanıcam keşke beni burdan atmasalar neyse.öncelikle ben tedavi oluyorum gayet iyiyim öğretmenliğimi de yapıyorum güzelce.ama öyle anlar geliyor ki çok bunalıyorum yalnızım aile destediğim yok vs vs.neyse..siz değerli arkadaşlarıma anlattığım gibi.
Çocuğumun babasıyla telde görüştüm geçende nafaka artırması için.çocuğun öyle çok masrafı yok artırmaya da gerek yok dedi.önceki eşinden olan kızına da nafaka ödüyor ya.benim oğlum 2 buçuk yaşında 1250 ödüyor.kızı 7 yaşında 1500 ödüyor olması lazım.
Ben dedim ki evim kira arabam yok çocuğu dolmuşa bindiriyorum üstüme başıma kusuyor ben perişan haldeyim dedim.ben de berduş hayatı yaşıyorum dedi.bir gün ablamda kalıyorum bir gün annemde arada geziyoruk dedi.psikolojik olarak da ben hiç iyi durumda değilim dedi.temiz kullanacağını bilsem. Gel bu evde otur derdim ama ailem tepki gösterir dedi.hem de ben haftanın 3 günü kalıyorum bu evde dedi.ben de neyse dur bakalım ben belki memlekete tayin isterim dedim biraz durdu telefonda benim fikrimi biliyon bu konuda çocuğumdan ayrılmak istemem ama senin hayatın bişey diyemem dedi.kasaba tarzı yerlere tayin isticem dedim e bu şehirde de var öyle yerler dedi.neyse öylece kaldı.
Haticeye değil neticeye bak diyenler için.BU ADAMIN BANA TEKRAR EVLENİRİZ DİYE BOŞANMASI ÇOK DOKUNUYOR.APTALLIĞIMA DOYAMIYORUM.BU DURUMU SİNDİRMEM İMKANSIZ.O BENİ SALAK YERİNE KOYDU CANIMI YAKTI BEN DE ONUN CANINI YAKMALIYIM.ÇOCUĞUMU ALIP GÜZEL BİR KASABAYA ONDAN UZAĞA TAYİN İSTESEM ÇOCUĞUMIN PSİK.BOZULUR MU BABADAN UZAK OLDUĞU İÇİN?O BANA HAKSIZLIK YAPTI VE BEN BU DURUMU SİNDİRECEK GİBİ DEĞİLİM.AİLESİ DE BOŞAN BOŞAN BOŞAN DİYE DESTEKLEDİ.GÖRSÜNLER ŞİMDİ BACILARI KARDEŞLERİ NE HALDE ARADA GEZİYOR.İYİ OLUYOR.NASIL İNTİKAM ALABİLİRİM DE BU DURUMU NASIL. SİNDİREBİLRİİM? BENDEN BOŞANDIKTAN SONRA ANASINA GİTTİ EV ALDI.BEN SOBALI EVE ÇIKTIM ÇOCUĞUM 8 AYLIKTI 2 KEZ AĞIR BRONŞİT GEÇİRDİ BAKAMADIM HEM BOŞANMANIN ÜZÜNTÜSÜ HEM EVİN KÖTÜLÜĞÜ.....

Cocugunuza daha iyi imkanlar sunamiyorsunuz diye cocugu babadanda etmek..iyi..dogru hatirliyorsam bosanmada birsey istememistiniz. Yani cocugun sucu ne ben tam anlamadim..bu cocuk ne yapti da babasindan uzak bir yere götürülecek sirf annesi ne yaptigini bilmedigi icin?

Aa olur mu canım ne yapıyorsa çocuk için yapıyor standartı düşük olmasın diye. Yersen
Adama zamk gibi yapışmış sırf mali durumu iyi diye. Kafalasa bi daha evlenecek de yer mi o adam? Çocuğunun standartını arttırmak istiyorsa özel ders vermeye çalışır öğretmense de. Kendine ek gelir arar. Zor zar boşayan eski kocaya yapışmazsın ya.

AAAAAAAAAAAAAA Hatırladım sizi ... Güzel arkadaşım hiç düşünme çek git başka yere tayinini iste bekleme bile kendi hayatını kur bir çizgi çek geçmişin üzerine hem daha çabuk iyileşirsin hem belkide yeni birisi karşına çıkar ilerleyen zamanlarda tekrar evlenirsin . Yeniliklere yelken aç . Ama sana sunu soyleyımkı çocugunun nafaka mıktarı az degılmıs kımden duysam 600 en fazla 750 baglanıyor bu aralar .e sende ogretmensın yeter sana ...Kendisinin olsun 20 milyar maaşıda 9 kardeşide bak ne kardeşleri ne maaşı huzur veremıyor canına , sömürsün dursunlar hayat boyu adam olamadık eşini . kardeş ana baba kapısında gezsın dursun ıste ....

Bak bacım şeyma su başını örnek al. Naptı yüklü nafaka olmadan boşanmadı. Boşandı yine yüksek gelirli manitler buldu. Yüksek gelirli manit bulamadı mı yüksek gelirli arkadaşlar buldu. Sadece şeyma kitabını al üç öğün oku.

Şimdi biliyorsunuz ki ben o üyeyim ve birazdan banlanıcam keşke beni burdan atmasalar neyse.öncelikle ben tedavi oluyorum gayet iyiyim öğretmenliğimi de yapıyorum güzelce.ama öyle anlar geliyor ki çok bunalıyorum yalnızım aile destediğim yok vs vs.neyse..siz değerli arkadaşlarıma anlattığım gibi.
Çocuğumun babasıyla telde görüştüm geçende nafaka artırması için.çocuğun öyle çok masrafı yok artırmaya da gerek yok dedi.önceki eşinden olan kızına da nafaka ödüyor ya.benim oğlum 2 buçuk yaşında 1250 ödüyor.kızı 7 yaşında 1500 ödüyor olması lazım.
Ben dedim ki evim kira arabam yok çocuğu dolmuşa bindiriyorum üstüme başıma kusuyor ben perişan haldeyim dedim.ben de berduş hayatı yaşıyorum dedi.bir gün ablamda kalıyorum bir gün annemde arada geziyoruk dedi.psikolojik olarak da ben hiç iyi durumda değilim dedi.temiz kullanacağını bilsem. Gel bu evde otur derdim ama ailem tepki gösterir dedi.hem de ben haftanın 3 günü kalıyorum bu evde dedi.ben de neyse dur bakalım ben belki memlekete tayin isterim dedim biraz durdu telefonda benim fikrimi biliyon bu konuda çocuğumdan ayrılmak istemem ama senin hayatın bişey diyemem dedi.kasaba tarzı yerlere tayin isticem dedim e bu şehirde de var öyle yerler dedi.neyse öylece kaldı.
Haticeye değil neticeye bak diyenler için.BU ADAMIN BANA TEKRAR EVLENİRİZ DİYE BOŞANMASI ÇOK DOKUNUYOR.APTALLIĞIMA DOYAMIYORUM.BU DURUMU SİNDİRMEM İMKANSIZ.O BENİ SALAK YERİNE KOYDU CANIMI YAKTI BEN DE ONUN CANINI YAKMALIYIM.ÇOCUĞUMU ALIP GÜZEL BİR KASABAYA ONDAN UZAĞA TAYİN İSTESEM ÇOCUĞUMIN PSİK.BOZULUR MU BABADAN UZAK OLDUĞU İÇİN?O BANA HAKSIZLIK YAPTI VE BEN BU DURUMU SİNDİRECEK GİBİ DEĞİLİM.AİLESİ DE BOŞAN BOŞAN BOŞAN DİYE DESTEKLEDİ.GÖRSÜNLER ŞİMDİ BACILARI KARDEŞLERİ NE HALDE ARADA GEZİYOR.İYİ OLUYOR.NASIL İNTİKAM ALABİLİRİM DE BU DURUMU NASIL. SİNDİREBİLRİİM? BENDEN BOŞANDIKTAN SONRA ANASINA GİTTİ EV ALDI.BEN SOBALI EVE ÇIKTIM ÇOCUĞUM 8 AYLIKTI 2 KEZ AĞIR BRONŞİT GEÇİRDİ BAKAMADIM HEM BOŞANMANIN ÜZÜNTÜSÜ HEM EVİN KÖTÜLÜĞÜ.....
Maasli memursun bir cocuguna bakamiyormusun illa o nafaka artirilicak oylemi siz cocuk icin değil kendiniz için istiyorsunuz bu ne gurursuzluk böyle.

Su anda acidigim tek şey sizin gibi ögretmene sahip o sanssiz cocuklar.

Olanla ölmüşe çare yok hayır yani azıcık geçmişten çıkıp kendi hayatınıza odaklansaniz sizin için daha hayırlı.

Ama babasından intikam almak için çocuğu kullanmanıza inanamıyorum insan çocuğunu kendi cikarlari için kullanmamalı, oyuncak mi bu hissiz mi.

Adam seni yeniden evleniriz diye kandırmasaydı da berbat bir evliliğin vardı.

Yaptığı yanlış ama senin ona ne yaparsa yapsın sülük gibi yapışacağını bildiğinden inanacağın düzeyde bir yalan söylemiş.

Boşanmayıp ne yapacaktın da şimdi boşanmış olmak zoruna gidiyor?

Çocuğu belki barışırız diye kullanma ayrıca uzun uzun yazdım ama kime yazdım, neyse.
Bosananlim söz birdaha evlenecez diyen birisiyle birdaha tesadüfen bile bir araya gelmem iğrenç

Senin olduğunu hemen anladım canım da artık tedavi mi olsan? Bize bile gına geldi. hala daha seni sevmeyen adam ile evlenmeye çalışıyorsun

Olanla ölmüşe çare yok hayır yani azıcık geçmişten çıkıp kendi hayatınıza odaklansaniz sizin için daha hayırlı.

Ama babasından intikam almak için çocuğu kullanmanıza inanamıyorum insan çocuğunu kendi cikarlari için kullanmamalı, oyuncak mi bu hissiz mi.
Caner erkinin eski karısı da aynisini yaptı sırf can yakmak için cocuklari Alet ediyorlar reziller bosaninca bukadar cirkinlesen insanlar anne baba olmamali.

Amannn hep aynı.
Gram degişiklik yok.
Boşanmasaydın o zaman n'apalım ?
KK'ya sardın.
Sana buradan ekmek çıkmaz.
Yeter da bir sal gitsin.
bize sardığı gibi eski eşe de sarmış vaziyette. Adam bir halta yaramıyor ama bu tavırlarıyla adamın bir tarafını kaldırıyor

İnan biz kadınlar neleri sindirmek zorunda kaldık senınkı sadece maddi ... Allaha bırak ne senın nede o yavrunun hakkını bırakırmı Rabbımm onun yanına ...

Caner erkinin eski karısı da aynisini yaptı sırf can yakmak için cocuklari Alet ediyorlar reziller bosaninca bukadar cirkinlesen insanlar anne baba olmamali.
Zaten çocuğu da adamla bağı kalsın diye yapıyorlar. Çocuk olursa boşamaz, boşasa bile çocuk nafaka alır miras alır diye yapıyorlar. Anlamak mümkün değil bu kafaları

Acayip takıntılı birisiniz. Adam kandırıp boşanmasaymış da paçayı kurtaramazmış. İyi de yapmış. Ömür takıntılı insanlarla mutsuz yaşamak için kısa.
Sizin de önünüzde iki yol var. Ya kendiniz ve çocuğunuz için güzel bir hayat kurarsınız yada intikam diye diye çürürsünüz. Senelerdir aynı şeyleri söylemekten siz sıkılmadınız ama herkes sıkıldı. Kendinize yazıl etmeniz neyse de çocuğa üzülüyor insan
Yalnız herif tam çakal çıkmış tekrar evlenecez diyip boşanmak nedir ya .

Sen babayla kal ben bir yere gidip gelecem dedigim kizimi kandiramiyorum ben 🤣🤣

Şu evlatları üzerinden güç gösterisi yapmaya çalışan anneler babalar çok acizsiniz !

Tabi ki bozulur çocuğun psikolojisi babası yahu babası iyi olsa da kötü olsa da babası araya siz giremezsinjz ülkenin bı ucuna taşınmayin

Geçim zor biliyoruz 7 yaşındaki kızına 1500 veriyor sizin çocuğunuz iki yaşında 1200 veriyor ne istiyorsunuz siz ?

Okumuş etmiş insansınız şöyle sorular sormayın

Tekrar evlenirize nasıl inandiniz?

Hayır yani olan çocuğa oluyor neden? Çünkü annesi geçmişten bir türlü kurtulamadı seninle boşanıp yeniden evleneceğiz diyen adama güvenip verdi dilekçeyi eeee "bon şomdo nopoyom" intikam alayım hop çocuğumu babasindan uzakta büyüteyim ki anlasın🤦🤦🤦🤦

Keşke siz önce o adamın karakterini anlasaydiniz da böyle düşüncelere girmeseydiniz.

Back
X