Harikasınız hepiniz şimdi size son olaydan bahsetmeliyim.

Hayır bazı tipler var öyle vergi kaçırmak, icradan mal kaçırmak vs için kadının üzerine yapıp boşanıyor da bunlarda öyle bir durum da yok. Nasıl bir motivasyonla ikna olmuş olabilir aklım almıyor 😅
Off bir de o zaman sormuştu buraya. Millet sacmalama demişti. Yine de gidip boşandı. Öğretmenim diyor bir de,duygusal zekası çok düşük bence . Umarım daha büyük bir kazık yemez

Off bir de o zaman sormuştu buraya. Millet sacmalama demişti. Yine de gidip boşandı. Öğretmenim diyor bir de,duygusal zekası çok düşük bence . Umarım daha büyük bir kazık yemez

bence öğretmen falan değil ya
başkasından rol çalıyor olabilir eski konularındaki gibi

İçinizde kalan öfkeyi bir şekilde paylaşıp atmak istiyorsunuz..
Muhtemelen paylaşabliecek insanlar çok yok etrafınızda..
Hatalar ve tüm duygular hepimiz içindir..
Size tavsiyem bu platform çoğunlukla dertlinin derdini daha da arttıran bir yere dönüşebiliyor bazen o yüzden uzak durun, aradığınız o rahatlama ne yazık ki bu platformda olmayacak..
Size yapılanları hemen hazmedemezsiniz ama zamanla aman bana ne diyecek duruma gelirsiniz..
En büyük intikam sessizce uzaklaşmak ve bırakmaktır..
Mesleğinize ve çocuğunuza odaklanın geçmiş adı üstünde geçmiş gitmiş ama siz geçip gitmesine izin vermezseniz geleceğinizde aynı sıkıntılar ve duygularla kararır..
Kendinizi kimseye ispat etmeye çalışmayın..
Önceliğimiz her daim iyi insan, iyi ebeveyn, iyi çalışan olmak olursa mevla bunun karşılığını er geç verecektir..

Rabbim yolunuzu kolaylaştırsın, karşınıza güzel kapılar açsın ve iyi insanlarla karşılaştırsın...
Kadın boşanalı 2 sene oluyor. Ama o kadar takıntı haline getirdi ki sanki yeniymiş gibi ve farklı ağızlardan onlarca konu açıyor burada.

Sen önce mutlu ol. Ondan intikam almak için değil kendin için. Çocuğun mutlu olsun senin ile. O geçmiş ona takılma sen kendin için yenilen. Sen değerlisin unutma. Kendi hayatına konsantre ol.

TEDAVİ oluyorum dedim ya ama durum sindirilecek fivi değil.0 lira almadan boşandım ben çocuğum varken.
Ne kadar gereksiz syelerle muhattap oluyorsunuz madem ayrildin sal artik kaynana kocayi intikam mis sen naisl ogretmenlik yapiyorsun bu psikolojiyle sasiriyorum kendi cocugunu insan kullanir mi gormesinde degeri artsin demiyorsun ben gideyim belki pesimden gelir eminim bunun icin yoksa cocuk bahane intikam aliyom fasafiso belki barisiriz diye yaptigina yizde yuz eminim gereksiz seyler cocugun psikolojisini dusun bari babadan uzak olursa ilerde onu arar kim kimden uzaksa o daha degerlidir

Bir gün ofise boşanma davası açmak için bir kadın öğretmen geldi. Matematik öğretmeniymiş ve okulunu dereceyle bitirmiş. 2 küçük çocuğu vardı kendisi de çok güzel ve alımlı bir bayan.. Boyu posu, güzelliği, giyinişi vs cidden bir daha dönüp baktıracak şekilde yani........... Eşi de astsubaymış ve anlattıklarına göre tam bir psikopat. Bazı anlattıklarını duyunca nasıl sabretmiş bu kadar neden katlanmış ki dedim. Kadına dava için bazı sorular soruluyor kadın bambaşka cevaplar veriyor. Hiç nefes almadan konuşuyor ve sizi dinlemiyor bile. O zaman dedim ki kadının psikolojisi gerçekten bitmiş.. Bazı insanlar duygusal anlamda zayıfsa dibe vuruyorlar maalesef.

Bu üyeye de üzüldüm gerçekten. O kadar uyarılmış ama yine de adama inanıp boşanmış. Haa boşandın o zaman ev isteseydin vs. şimdi istemenin pek bir anlamı kalmıyor.

Tedavi olduğunuza sevindim
Ama niye sobalı ev ufak da olsa kaloriferli olsaydı. Çocuk bu hasta olur gözüne de baksan o ayrı da ben sırf kendinizi tatmin etmek için babadan ayırmaya kalkmanizi anlamıyorum
Tedaviniz bitmeden kesin kararlar almayın hayatınızla ilgili derim ben. Sağlıklı düşünmeniz zor daha çok yeni içiniz soğumadı daha

Back
X