Harıl harıl bebek çalışmaları ve heyecanlı bekleyişler..

YESILFINDIK

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
33
0
16
İzmir
Merhaba arkadaşlar..

Hepimiz bir bebecik istiyoruz. Belki bugün regl oldunuz ya da çalışmalara başladınız. Her ne aşamada olursanız olun, yeter ki paylaşın.
Bu güzel süreçte yakınlarınız sizi dinlemeye çok uzun süre tahammül edemeyebilir.
İşte o yüzden burada buluşuyoruz ya zaten :)
Paylaşalım bildiklerimizi, hissettiklerimizi istiyorum.
Yalnız olmadığımızı tekrarlayalım kendimize ki sevincimiz çoğalsın.

Not: Erkekler her ne kadar söz konusu bebek ve sevdikleri kadın olsa da, anlayışla karşılamalıyız ki biyolojileri bu konuya bizim gibi kaptırmaları için uygun değil. O sebeple ne onları bıktıralım ne de biz kendimizi bastıralım.

Hepimize sağlıklı, şıp demiş burnundan düşmüş bebecikler dilerim. :)

Merhaba canım bende 10 aydır harıl harıl çalışıyorum ve adetim 4 gün geçti evde test yapıyorum negatif gidip kan tahlili yaptirayimmi daha erkenmi bilemedim:S

Merhaba canım bende 10 aydır harıl harıl çalışıyorum ve adetim 4 gün geçti evde test yapıyorum negatif gidip kan tahlili yaptirayimmi daha erkenmi bilemedim:S

merhabaa : )))
4 gün gecikmeden sonra bence ihtimaller hala çok yüksek..
o kadar örneğini duydum ki idrarda çıkmadı kanda çıktı diyenlerin..
bu ay var mı öteki aylara göre bir farkın vücudunda hissettiğin ??

umarım beklediğin haberi alırsın bu ay hatta bu hafta..

merhabaa : )))
4 gün gecikmeden sonra bence ihtimaller hala çok yüksek..
o kadar örneğini duydum ki idrarda çıkmadı kanda çıktı diyenlerin..
bu ay var mı öteki aylara göre bir farkın vücudunda hissettiğin ??

umarım beklediğin haberi alırsın bu ay hatta bu hafta..

Adet olacağım zaman göğüslerim şişerdi bu ay olmadı ve ara ara kasık ağrılarım var inş. O haberi alacağım ay bu aydır:))

hadi bakalım ugurlu bir ay olsun hepimiz içinn ben daha olmadım bekliyorum kırmızı halamı:)) artık eger bebek yoksa gelsin diyorum ki yeni çalışmalara başlayalım...:)))))

didem bende senin gibiyim 2 gün geçti bugün 1 test yaptım negatif... bizim ilk denememiz... bende kan tahlili konusnunda kararsızım 12 nisam doğum günüm eger o güne kadar gelmezse o gün yaptırıyim diye düşündüm ama bilmiyorum ya... ne acayip bi stresmiş bu kızlar ya.... İnşallah epimiz teker teker mutlu haberler veririz...

didem bende senin gibiyim 2 gün geçti bugün 1 test yaptım negatif... bizim ilk denememiz... bende kan tahlili konusnunda kararsızım 12 nisam doğum günüm eger o güne kadar gelmezse o gün yaptırıyim diye düşündüm ama bilmiyorum ya... ne acayip bi stresmiş bu kızlar ya.... İnşallah epimiz teker teker mutlu haberler veririz...

İnş. Canım yaaa hemde ne stres delircem bu gidişle vallahii:))

merhaba canım topiğin hayırlı olsunn
rabbim inşallah kısa zamanda verir bebeklerimizi
bizde deniyoruz bu 6. ayımız rabbim kimseye aratmasınn :16::16::16:

Adet olacağım zaman göğüslerim şişerdi bu ay olmadı ve ara ara kasık ağrılarım var inş. O haberi alacağım ay bu aydır:))

Hissediyor musun?
Hislerine güvenmeli : ))
Ama bu ay regl bile olsan, o hisler içine girdimi bir insanın, zaten gerçekleşecek demektir isteği.. (er ya da geç)
Ben buna kesinlikle inanıyorum.
Bugün bir gelişme olursa haber ver..

Son düzenleme:
Arkadaşlar şahane bir Pazar günü..
Bugün tüm hamilelik endişelerinden sıyrılıp güzel bir gün yaşayalım..
Unutmayın moral depolarımızı ne kadar doldurursak o kadar sağlıklı anne adayları oluruz.
Baharı yaşayalım !!!

Arkadaşlar şahane bir Pazar günü..
Bugün tüm hamilelik endişelerinden sıyrılıp güzel bir gün yaşayalım..
Unutmayın moral depolarımızı ne kadar doldurursak o kadar sağlıklı anne adayları oluruz.
Baharı yaşayalım !!!

günaydın canım ... çok doğu süper bir Pazar ve bu günü yaşayalım...

Arkadaşlar merhabalarr :)) Biz de çocuk çalışmalarına başlayanlardanız... İlk deneme ayımız umarım çok geçmeden hamiş olabilirim :)) adetime daha çok var istiyorum ki hamile miyim değil miyim hemen öğreneyim :)) ne zormuş beklemek.. :16:

Back
X