HarmoniCA Gençlik Aşısı

burjuv

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
5
0
16
36
Merhabalar,

Botoks yaptırmak için gittiğim doktorumun tavsiyesi üzerine harmonyca gençlik aşısını yaptırdım. (Yaşım 37 daha önce ilk bu tarz işlemler yaptırmamıştım)

İlk önce alın ve göz çevreme ince kırışıklıklar için botoks uyguladı. Sonra harmonyca gençlik aşısı uygulamasına geçti.

Harmonyca; kutudan 2 tane iğne çıkan bir uygulama. Sağ ve sol yanağımın yanından kulak hizasından iğne ile derinin altına girip iki iğnenin de içindekileri enjekte ediyor.

İğne girişi çok acılı değil ancak girdikten sonra özellikle elmacık kemiğine doğru içindeki karışımı enjekte ediyor ve çıt çıt sesler geliyor. Ortalama 2 dakika sürüyor. Sağ ve sol olmak üzere toplamda 5 dakika diyebilirim. Bu işlem biraz acılı ama orta seviyelerde.

İşlem bitince; yukarıya doğru hafif bir masaj yapıyorlar. Sizinde 15 gün boyunca bu masajı nazikçe yapmamızı istiyorlar.

İşlem sonrası neler yaşadım?

• elmacık kemiklerim şişmişti
  • Dokununca sertlik var
  • Sanki bir yeriniz morarınca dokunduğunuzda ağrır ya öyle bir ağrı mevcut
  • Gülerken mimik kullanırken elmacık kemikleriniz ağrıyor.
  • Bugün 3. Gün ağrı biraz hafifledi ama ancak hala hassasiyet var. Doktora sordum normal olduğunu söyledi.
Sonraki günler gelişmeleri gün gün sizlerle paylaşıcam. Bu işlemin 1,5 yıl etkili olduğunu asıl sonuçların 1 ay sonunda oluşmaya başlayacağını iletti.

Bakalım neler olacak. Ortalama maliyeti 25.000

Son düzenleme:
Başlık hatalı HarmonyCa olacaktı. Aramalarda çıksın diye bu şekilde yazıyorum

Merhabalar,

Botoks yaptırmak için gittiğim doktorumun tavsiyesi üzerine harmonyca gençlik aşısını yaptırdım. (Yaşım 37 daha önce ilk bu tarz işlemler yaptırmamıştım)

İlk önce alın ve göz çevreme ince kırışıklıklar için botoks uyguladı. Sonra harmonyca gençlik aşısı uygulamasına geçti.

Harmonyca; kutudan 2 tane iğne çıkan bir uygulama. Sağ ve sol yanağımın yanından kulak hizasından iğne ile derinin altına girip iki iğnenin de içindekileri enjekte ediyor.

İğne girişi çok acılı değil ancak girdikten sonra özellikle elmacık kemiğine doğru içindeki karışımı enjekte ediyor ve çıt çıt sesler geliyor. Ortalama 2 dakika sürüyor. Sağ ve sol olmak üzere toplamda 5 dakika diyebilirim. Bu işlem biraz acılı ama orta seviyelerde.

İşlem bitince; yukarıya doğru hafif bir masaj yapıyorlar. Sizinde 15 gün boyunca bu masajı nazikçe yapmamızı istiyorlar.

İşlem sonrası neler yaşadım?

• elmacık kemiklerim şişmişti
  • Dokununca sertlik var
  • Sanki bir yeriniz morarınca dokunduğunuzda ağrır ya öyle bir ağrı mevcut
  • Gülerken mimik kullanırken elmacık kemikleriniz ağrıyor.
  • Bugün 3. Gün ağrı biraz hafifledi ama ancak hala hassasiyet var. Doktora sordum normal olduğunu söyledi.
Sonraki günler gelişmeleri gün gün sizlerle paylaşıcam. Bu işlemin 1,5 yıl etkili olduğunu asıl sonuçların 1 ay sonunda oluşmaya başlayacağını iletti.

Bakalım neler olacak. Ortalama maliyeti 25.000
Merhaba 25 bin okuyunca önce çok fiyatlı geldi ama dolgu içeriğini okuyunca içerik Kalsiyum Hidroksiapatit . Yani bunlar çeşitli markalar altında akıllı dolgu olarak bilinir. Bu tarz dolgular aslında dolgudan ziyade kollajen uyarır. Bu iyi bir şey. Sonucunu bende merak ettim. Kalsiyum Hidroksiapatit pek erimez etrafında kollajen oluşturur bilginiz olsun. Ama iyi bir akıllı dolgudur. Ben boynuma yaptırmıştım topak içinde kalmıştı. Erimedi. Tedaviyi araştırarak kendşm buldum. Altın iğne ile dağıtıldı. Düzelmesi 6 ay sürdü. Ama yüzde sorun olmaz. Boyun derisi çok ince olduğu için aslında boyuna tavsiye edilmiyor çünkü bu dolgunun diğer adı kemik dolgudur. Yumuşak değildir. Sonuçları yazarsanız memnun olurum.

Bu tür kolajen uyaran uygulamaların en büyük sıkıntısı sertlikler, nodüller oluşabilir ve bunlar eritilemez ama sorun çıkmadığında dolgudan daha pürüssüz bir görünüm oluyor. Hem de yer değiştirme vs. sıkıntısı yok. Genelde günde beş kez bir dakika masajlar önerilir ki bu nodüller oluşmasın. Umarım istediğiniz gibi olur.

Back
X