harmony test / anketo

ikili test sıkıntısız olsa da içiniz rahatlasın diye harmony test yaptırır mısınız?

• evet yaptırırım , çocuk benım para benim :P

• hayır yaptırmam, ikili testim mis gibi

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba,
Bebeğimin ense kalınlığı 3,32 ikili testin sonucu da 1:48 cıktı. Kabus gibi 3 hafta geçirdik. Doktorumuzun önerisiyle harmony test yaptırdık. Bu test%99 doğru sonuç veriyor ve sonuçlar temiz çıktı çok şükür. Bu durumda olup bir umut arayan anneler için yazıyorum. Evet çok stresli, çok üzücü, çok çaresiz hissettiren bir durum ama ikili test ve ense kalınlığı her zaman doğru sonucu vermiyor. Sakın içinizi karartıp üzülmeyin. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle

15 haftalık hamileyim. Hamileliğimi perinatolog bir profesör takip ediyor. Yaşım 40 olduğu için ikili test zaten yüksek riskli çıkacağından hiç uğraşmadan 11+5'te Harmony test yaptırdık. 2500 TL verdik ve sonuç 2 hafta sonra geldi. Trizomi 21 riski %99'dan daha fazla diyor :KK42: Dünya başıma yıkıldı, amniyosentez için 16. haftayı bekliyoruz. Harmony Testin sonucu %99 güvenilir dendiği için hiç umudum yok. Sadece test ve fiyatı konusunda güncel bilgi olması için yazmak istedim. Umarım acımı daha da ağırlaştıracak dini, ahlaki veya vicdani yorumlar yapılmaz.

15 haftalık hamileyim. Hamileliğimi perinatolog bir profesör takip ediyor. Yaşım 40 olduğu için ikili test zaten yüksek riskli çıkacağından hiç uğraşmadan 11+5'te Harmony test yaptırdık. 2500 TL verdik ve sonuç 2 hafta sonra geldi. Trizomi 21 riski %99'dan daha fazla diyor :KK42: Dünya başıma yıkıldı, amniyosentez için 16. haftayı bekliyoruz. Harmony Testin sonucu %99 güvenilir dendiği için hiç umudum yok. Sadece test ve fiyatı konusunda güncel bilgi olması için yazmak istedim. Umarım acımı daha da ağırlaştıracak dini, ahlaki veya vicdani yorumlar yapılmaz.
İnşallah yanlış sonuçtur aminosenteziniz temiz gelir kendinizi üzmeyin herşeyin hayırlısı kimsenin sizi yargılamaya hakkı yok sonuçta sizin hayatınızı yaşamıyorlar.. Allah tan umut kesilmez hayırlı haberleriniz gelir inşallah dualarım sizinle

Back
X