Harmonyy'nin Çeyizcikleri

Harmonyy

19.11.2016 ♥
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
1.711
172
merhaba kızlar.. yaklaşık beş yıldır çeyiz yapmaya çalışıyorum çoğunu öğrenci harçlığımla ve büyük bir aşkla aldım.. 8 senelik resmiyete dökülmek üzere olan bi ilişkim var zaman daralmaya başladıkça yavaştan bitiriyorum.. ben çok beğenerek aldım umarım sizler de beğenirsiniz :oops: :nazar:

12 kişilik misafir yemek takımım
22bzRv.jpg

12 kişilik misafir çatal kaşık takımım
lkV5Db.jpg

çelik tencere setim
RJqzA6.jpg

seramik tencere setim
blW7X8.jpg

diğer seramik tencere setim
blW778.jpg

günlük yemek takımım
58B61L.jpg

kahvaltı takımım
lkV56J.jpg

baharat takımım (iki takım alarak küçükleri 6lı yaptımm)
mGnA90.jpg

tezgah üstü standlı çay setim
39dGk0.jpg

lkV5Vr.jpg

bunların dışında ekleyemediğim ,hurçlarda saklı o kadar çok nevresim, havlu,tülbent,patik,seccade var ki kızlar.. vaktiim olduğunda salon takımımı,çeyizlik klozet takımımı,pike takımımı paylasacağım.. şimdilik bulabildiklerim bunlar :KK49: :KK28:

Oyy benim melegim sonunda topigi acmis. Bazilarini onceden gormus olsam da hepsini birlikte gorunce senin kadar heyecanlandim. Cunku bunlari alirken ne kadar buyuk bir askla aldigina tanik oldum. Hepsi kusursuz parcalar. Artik geriye tek bir sey kalio. O da askla aldiklarini askla kullanmaniz.. :KK68:

maşallah canım hepsi birbirinden güzel. günlük yemek takımın da çok şık, ben de günlüğe hareketli bir takım düşünüyorum. markası nedir canım?

Oyy benim melegim sonunda topigi acmis. Bazilarini onceden gormus olsam da hepsini birlikte gorunce senin kadar heyecanlandim. Cunku bunlari alirken ne kadar buyuk bir askla aldigina tanik oldum. Hepsi kusursuz parcalar. Artik geriye tek bir sey kalio. O da askla aldiklarini askla kullanmaniz.. :KK68:

aşkımmm benim bitanecik arkadaşımm açtım topiğimi sonundaa :) birikmesini bekledim açmak için yıllardır, daha da dayanamadım kuzum..:KK49: gerçi o heyecanla seninle paylaştım herşeyimi canım arkadaşım.. bol bol fikrini aldım çook teşekkür ederim hepsi için.. senin topikciğini de sabırsızlıkla bekliyorum bi kısmını bilsem de bebeğim :nazar: allah bize bunca yıldır bekleyerek aşkla aldığımız çeyizciklerimizi aşkla kullanmayı nasip etsin bitanemm iyi ki varsın :KK60:

maşallah canım hepsi birbirinden güzel. günlük yemek takımın da çok şık, ben de günlüğe hareketli bir takım düşünüyorum. markası nedir canım?
teşekkür ederim canım beğenmene çook sevindim :) günlük yemek takımımı hep böyle bişey istemiştim, çok da uyguna almıştım 90 tlye, bulunca kaçırmadım. markası zücev canım, porseleni gerçekten çok iyi gördüğüm kadarıyla..

:nazar::nazar::nazar::nazar: her şeyin çok güzel canım, sevdiceğinle mutlu, aşk dolu günlerde kullan inşallah. english home battaniyeni şu anda çok severek kullanıyorum. :KK51:

X