harun özkan'a hymenoplasti yaptiranlar lütfen yardim

Şişliklerim inince size daha ayrintili bilgi vericem arkadaşlar.iyi akşamlar.

Niçin tutmadi google006? Kendine Dikkat ettin mi ameliyat sonrasi?bir de ikinci operasyonu kime yaptirican?

harun bey yapacak çok dikkat ettim hem de çok ben de anlamadım 1 hafta dinlendim hiçbirşey yapmadım 3. gün 3 damla büyük tuvaletten sonra kan geldi olmadı ne yapcam bilmiyorum

:( bende biraz önce lavabodan çıktım ve 3-4 damla kan geldi.ben de o kadar dikkat ediyorum.umarim birsey olmamıştır.korktum şimdi.3. Günümdeyim.acaba normal mi bu?

Şimdi aradım.sağolsun bu hocanin en beğendiğim yönü heran ulaşabilmek.bir sıkıntı olacağını sanmıyorum yinede istersen cts gel bi bakalim dedi.o güne kadar kanama tekrarlarsa giderim artık.

Harun bey ameliyatı tek başınamı yapıyor yoksa kadın doğum doktoruda oluyormu muaynede? Birde evliliğe ne kadar zaman önceden yaptırmalı?

kızlar kendinize hayatı zehir etmeyin lütfen birçoğumuzun psikolijisi bozuldu bozulacak sizden değerli bir şey yok bu hayatta bunu unutmayın.. ben kontrole gitmedim bir ara giderim heralde haziranın 2sinde yaptrmştm sanki o günden sonra yeniden doğmuş gibi oldum . şimdi başka dertler arasında bu derdimi unuttum gitti . iyi günler hepinize

Arkadaşlar ben hiç ilişkiye girmedim, küçükken kaza sonucu yırtıldı maalesef. Bu ilk geceyi bu operasyonu geçirmeden atlatmanın başka bir yolu yokmu? Bir arkadaş il geceyi adet gününe denk getirin demiş bu nasıl olur? Cevaplarsanız memnun olurum.

Evlenmeden önce son kontrole çağırmıyor demek.. Ben İzmir'deyim gidemem evlenmeye yakın doktora :( Harun Özkan'ı bende düşünüyorum artık şuan için doktorların içinden en garantili o konuşuyor

Slm arkadaşlar bn de 2 gun önce hymenoplasty oldum.birbirimize yaşadığımız tecrübelerle iyilesme surecinde yardimci olalım lütfen

Merhabalar ben de turgay karakayayi düşünüyorum. Düğüne de 4 ay kaldı ne yapacağım bilmiyorum. Istanbuldaysaniz görüşmek isterim sizinle.

Bende artik para biriktirip yaptirmak istiyorum ama evlenmeme 1 1 bucuk sene falan var ozamana kadar tutarmi tutmazki bilmiyorum 1 sne once yaptirip evlenen varmi acaba .

Back
X