Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar hasan findikta ameliyat olmayi dusunuyorum ilk ameliyatimi baska
doktor yapti hasan findikta 2.ameiyati olanlar veya ilk ameliyati olanlar yazabilir mi lutfen tarzi nasil burun ucu sivri mi yuvarlak mo yapiyor vs ogrenmem lazim
arkadaslar hasan findikta aeşimyat olmayi dusunuyorum ilk ameliyatimi baska
doktor yapti hasan findikta 2.ameiyati olanlar veya ilk ameliyati olanlar yazabilir mi lutfen tarzi nasil burun ucu sivri mi yuvarlak mo yapiyor vs ogrenmem lazim
Selam sevgili arkadasim öncelikle siteye üye
olmasam catlardim artik cünkü eşimin psikolojisi benide cok etkiledi kendisi 12 eylül 2014 te hasan findiga burun ameliyati oldu ilk olarak.ne heves sanki herseyi buna baglamisti cok mutsuz oluyordu kisaca doktor burnu biraz kaldiricaz kemeri alicaz ve saga kaymis burnu düzelticez demis.esimin tek sikayeti ise sadece burun ucu düsük ve kalin diyordu.kendi tarifiyle ameliyat sonrasi burun tipki bir çay kaşıgı yine 4 ay bekledi sislikler indi yine cay kasigi ve burun sırtında üstte çukur hemen saginda çukur burun ucu kapaginin sol kapagi daha ince sag kapak kalin doktorun bu sikayetler üzerine söyledigi burnu 10 da 7 kísalttim 10da 4 kücülttüm cok güzel oldudiyor bununlari bastan söylemiyor neyapacagini sürpriz bırakiyorki ne cikarsa bahtina.yani esimin eli burnundan gitmiyor sürekli masaj yapiyor düzelir diye bir bucuk yil olacak tik oldu artik. Birde doktorun calisani bir bayan kendi agzindan söyledi bende hasan beye burun amlyati oldum güzeldir ama nefes almakta zorlaniyorum tekrar olucam demisti. Üzgünüm biraz uzattim ama hasan bey tek keline ile hüsran burun konusunda birde agresif ki bana isimi ögretme diyecek kadar.birgün bu çukurluklar için gitti esim yine zor bela kabul ettirip burun cukurlarina dolgu yaptirdi megerse enjekte ettigi sanirim suydu cünkü bi fark olmadi yine çukurluk kaldi.bir tüp dolgu 1000 tl imis açildiginda birdaha kullanilmiyormus ama o tüpü kullanmadı.birde ücrette nekadar indirim isterseniz yapilan iş ayni orantida oluyor hasan beyde.esim ikinci operasyonu düşünüyor.isteyene fotograflarida atabilirim örnek olmasi acisindan.eger muayenenizde size net degilde genel konusuyorsa genel islem yapar özel degil.hakkinizda hayirlisi olsun.bu vesile ile icimi döktüm biraz rahatladim tesekkür ederim.
arkadaslar hasan findikta ameliyat olmayi dusunuyorum ilk ameliyatimi baska
Selam canim Hasan findik benim burun estetigimi yapti ve hic memnun kalmadim burun sirtimi cok torpulemis ve burun ucu sivri Uzun ve sol Tarafta yamukluk var ve hatta nefes zorlugu cekiyorum oyzden bende ikinci operasyon icin arastiriyorum Baska iyi bir doktor oyuzden hasan findiga burun estetigi yaptirma derim.