çok saol alexus. hasan bey çok iyi bir doktor,ama zannediyorum sadece mentor marka silikon kullanıyor. mentor la ilgili ufak bir ön yargım var biraz sert gelio bana.. natrella nagor arion ellemedim ama benm gibi yumusaklık konusuna hassas arkadaslar hep bu markaları önermiş. hasan beye mail attım, eğer diğer protezlerden de kullanma şansı varsa hasan beyden şaşmam.... barış çakır da çok iyi ama maddi anlamda beni çok zorlar gibi geliyor... hasan bey saolsun bana çok iyi bir rakam verdi, çok iyi niyetli herşeyden önce. Barış beyle de keskke görüşseydim, hep rakamlar ucuk ve muayenesi ücretli diye duydugum için ( ki değilmiş) gitmedim...ne bileyim sırf silikon markası sebepli karısıklıgım. yoksa hasan bey harika biri
Kim demiş Mentor sert bir protez diye

Asla,hiçte öyle degil.Gördügün gibi forumdaki birçok arkadaştada Mentor marka protez var ve hepside kıvamından memnun..Zaten doktorlar en yumuşak olan kıvamı yani 1. derece kıvamlı olan protezi kullanıyorlar.Ayrıca Mentor protez diger Natrelle protezin özelligi diye yazılan özelligide taşımakta.
Hafızalı jel İçermektedir.Mentor protezin sitesindeki bilgileri paylaşıyorum okursun

Ben kıvamındanda görüntüsündende çok memnunum valla.Bundan yumuşagıda cıvık meme olurdu ve asla istemezdim

Meme dedigin sütyene baglı kalmamalı,Her daim diri olmalı,sütyen takmış gibi

Ama sen yinede aklına takılırsa tabi doktorundan bu marka protezini kullanmasını isteyebilirsin.Tabi kabul ederse..
Mentor protez
Mentor meme protezlerinin hiçbirinde sıvı silikon kullanılmamaktadır. Mentor meme protezlerinde kullanılan koheziv jel akıcı değildir. Akışkan olmayan koheziv jel, protez ortadan kesilse bile akmaz.
Mentor meme protezlerinin birçok şekli ve çeşidi vardır ama hepsinde ortak olan şey dışlarının silikon olması ve dış tabakanın 3 katmanlı olmasıdır (metil-fenil-metil). Meme protezi yapmak için birkaç milimetre kalınlığında silikon bir protezin içine serum fizyolojik yani tuzlu su ya da katı silikon (koheziv jel) doldurulur. Mentor katı silikon protezlerin özelliği protez patlasa dahi silikonun akmamasıdır. Böylece kapsüler kontraktür riski düşer.
MENTOR’UN TÜM JEL MEME PROTEZLERİ MEMMORY GEL® (hafızalı jel) KOHEZİV (sıvı olmayan,yoğun kıvamlı) JEL İÇERİR . . . BU JEL TIPKI CİLT TEPKİSİNE BENZER ŞEKİLDE BASTIRILDIKTAN SONRA GERİ ESKİ HALİNE DÖNER
Mentor Marka Protezlerde Kullanılan Jel Sertlik Dereceleri:
Koheziv I : Mentor’un en yumuşak jelidir.
Koheziv II: Daha yoğun bir akışkanlığa sahiptir ve bu jel Koheziv I ile kıyaslandığında biraz daha serttir. Daha sert hisli protez isteyen cerrah ve hastaların tercihidir.
Koheziv III: Mentor’un en sert yoğunluğa sahip jelidir. Bu jel protezin şeklini koruyabileceği bir sertliğe sahip olduğu için sadece anatomik şekilli protezlerde (Kontür Profil Protez) kullanılır. Bu jel diğer jellere kıyasla daha sert olmakla birlikte meme hissindeki yumuşaklığı ve doğallığı korumaktadır.
İçi Jel Dolgulu (MemoryGel®) Meme Protezleri - Özellikleri:
Yıllarca süren araştırma ve testlerin sonucunda MemoryGel® Meme Protezleri FDA tarafından onaylanmıştır (2006). MemoryGel® Meme Protezleri Düz Yüzeyli ve Pürüzlü olarak sunulur. Bu protezler vücudunuza en uygun protezi sağlayabilmek için çok geniş aralıkta ölçü ve öne çıkım seçenekleriyle mevcuttur. İşte, Mentor meme protezlerinin neden hem doktor hem de hasta için en popüler seçenek olduğunu gösteren birkaç neden:
• MemoryGel® Meme Protezleri FDA ve CE onaylıdır.
• Herbir implant meme dokusuna benzeyen ve doğal bir his bırakan Mentor kohesif jel ile doldurulmuştur.
• İmplantlar doğru sonuç tahmini için tam olarak doldurulmuştur.
• MemoryGel® Meme İmplantları beş öne çıkım seçeneğiyle sunulur: Düşük, Orta, Orta Üzeri, Yüksek ve Ultra Yüksek – nasıl görünmek isterseniz onu seçin…
• Düz yüzeyli ve pürüzlü yüzeyli seçenekleri bulunur.
• Protezler Mentor garantisi altındadır..