Hasan Poyraz'a burnunu yaptıran var mı?

pikolat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
279
0
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben Dr. Hasan beyle görüştüm aslında kendisi kbb uzmanı ama 1987'den beri de burun estetiği konusunda yoğun bir pratiğe sahipmiş. Kendisi çok şeker bir insan gerçi klinikte hastaların öncesi ve sonrası fotolarına bol bol baktım ama, eğer ona burnunu yaptıranb bir arkadaş varsa tecrübelerini ve burnunun resmini paylaşmasını rica ediyorum...

ben de hasan poyraz'a gittim burnumdaki et yüzünden ama estetik de gerekiyomuş düşmemesi için acaba doğal duruyo mu yaptığı burunlar benim en çok korktuğum şey çok kalkık ve sahte bi burun olması?:)

kızlar selam hasan poyraza amelıyat olan arkdaslar yokmu yardm edın ltfnç resım paylasımı da olsa harıka olur suan cok kararsızım....tsk.

Merhabalar, Ben ve ablam da Hasan Poyraz'a burun ameliyatı olan şanslı hastalardanız :) Ablamla aynı gün arka arkaya ameliyata girdik, bugün ameliyat olalı tam 16 gün oldu. Şuan ikimizin de burnu inanılmaz doğal ve güzel sadece azcık şişlik kaldı oda zamanla oturup güzelleşecek eminim. Her şey bir yana ameliyattan sonraki süreç çok rahat geçti ağrı kesici bile almadık hiç ihtiyacımız olmadı çok şükür. Sadece göz altlarımızda morarma ve şişlikler oluştu oda çok normal zaten 2 haftaya kadar onlarda geçti. Biz Doktor Hasan Bey'e tavsiye üzerine gittik ve inanın başka hiç bir doktora görüşmeye bile gitmedik çünkü ilk gittiğimizde Hasan Bey bize çok güven verdi. Ablamla en büyük korkumuz sahte küçük kalkık yapay bir burundu. Sırf bunun için cesaret edemiyor, korkuyorduk ama Hasan Bey zaten isteseniz de yüzünüze yakışmayan burnu yapmıyor. Gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum ki ağrısız sızısız bir ameliyat süreci geçirmek ve sonrasında doğal bir buruna sahip olmak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyoruz arkadaşlar gidin! İçtenliği ve profesyonelliği bence tartışılmaz...

Esra

Arkadaslar merhaba , 9 kasim 2013 de dr. Hasan Poyraz' a ameliyat oldum sonuc mukemmel:)) cok dogal oldu cevremdeki herkesten cok olumlu tepkiler aldim.. Ayrica yakin bir arkadasimla ayni gun ameliyat oldum. Kendisi de sonuctan cok memnun. Arkadasimin durumu benimkinden biraz daha farkliydi kendisi farkli zamanlarda 2 kez ayni yerden burnunu kirmis olup bu yuzden benim ameliyatim kapali olurken kendisi acik ameliyat oldu kulagindan kikirdak eklendi burnuna ve sonuc muhtesem:)) gonul rahatligiyla burnunuzu dr. Hasan Poyraz'a emanet edebilirsiniz . Sorulariniz olursa elimden geldigince cevaplarim arkadaslar. Herkese saglikli guzellik diliyorum...

merhaba arkadaşlar

15 gün önce Hasan Poyraz a burun estetiği yaptırdım. Çok iyi bir doktor olmasının yanı sıra çok da sıcak biri.
Ameliyat sonrası hiç bir şekilde ağrım olmadı. Başım bile ağrımadı. Benim için çok önemli bir ayrıntıydı bu.
Tam istediğim gibi çok doğal ve yüzüme yakışan bir burnum oldu. Daha 15 gün olmasına rağmen şişlerim de indi, şu an bile harika gözüküyor.
Fiyat olarak da gerçekten çok uygun.
Yıllarca ameliyattan kaçtım gerçekten burnunuzdan rahatsızsanız hiç korkmayın ve beklemeyin derim :))

merhaba arkadaşlar

15 gün önce Hasan Poyraz a burun estetiği yaptırdım. Çok iyi bir doktor olmasının yanı sıra çok da sıcak biri.
Ameliyat sonrası hiç bir şekilde ağrım olmadı. Başım bile ağrımadı. Benim için çok önemli bir ayrıntıydı bu.
Tam istediğim gibi çok doğal ve yüzüme yakışan bir burnum oldu. Daha 15 gün olmasına rağmen şişlerim de indi, şu an bile harika gözüküyor.
Yıllarca ameliyattan kaçtım gerçekten burnunuzdan rahatsızsanız hiç korkmayın ve beklemeyin derim :))

canım merhaba hangi hastanede ve ne kadara oldun ameliyatını.. yoksa muayenehanesi mi var bende dusunuyorum ama kararsızım henuz doktor arastırma asamasındayım

Arkadaslar merhaba , 9 kasim 2013 de dr. Hasan Poyraz' a ameliyat oldum sonuc mukemmel:)) cok dogal oldu cevremdeki herkesten cok olumlu tepkiler aldim.. Ayrica yakin bir arkadasimla ayni gun ameliyat oldum. Kendisi de sonuctan cok memnun. Arkadasimin durumu benimkinden biraz daha farkliydi kendisi farkli zamanlarda 2 kez ayni yerden burnunu kirmis olup bu yuzden benim ameliyatim kapali olurken kendisi acik ameliyat oldu kulagindan kikirdak eklendi burnuna ve sonuc muhtesem:)) gonul rahatligiyla burnunuzu dr. Hasan Poyraz'a emanet edebilirsiniz . Sorulariniz olursa elimden geldigince cevaplarim arkadaslar. Herkese saglikli guzellik diliyorum...

Merhabalar,
ilk öncelikle yardim sundugunuz icin cok tesekkür ederim. Benim de iki kuzenim Hasan Poyraz da ameliyat oldular ve sonuclar gayet dogal, ama ücümüzünde burunlari cok farkli ben icimi rahatlatmak icin birkac örnek daha görmek isterim. önceki ve sonraki fotograf ekleyebilirmisiniz? kuzenlerim 5 6 yil önce ameliyat olmuslardi 2 Milyar altinda, acaba fiyatlarda cok bir degisiklik olmusmudur bi 5 6 yil icerisinde.
Beni bilgilendirebilirseniz bu konularda memnun kalirim.
saglicakla kalin

merhaba arkadaşlar

peki nekadara yaptırdınız hasan bey'e?

Ben oldum ve cok memnun kaldim oncesinde ve sonrasinda cok ilgili bir doktor benden 3 yil önce kardeşim olmuştu oda bende cok memnun kaldik ameliyata tek giriyor ve inanılmaz iyi bir sonuc aliyorsunuz içiniz çok rahat gidebilirsiniz

merhabalar. 2 ay önce hasan beye ameliyat oldum ve çok memnun kaldım. Çok doğal ve yüzünüze yakışıcak olanı yapıyor. Hiç ağrı sızı çekmedim, morluklarımda çok çabuk geçti. Kimse estetik olduğumu anlamıyor ve bilenler çok güzel olduğunu söylediler. Fiyatlarda piyasaya göre çok uygun kesinlikle tavsiye ederim

Merhaba ben 25 nısanda dr hasan poyraza amelıyat oldum agrım sızım olmadı tamponlar cıkarken hıc acımadı cok dogal cok guzel bır burnum oldu daha oncede 3 arkadasım olmustu hasan beye gercekten hıc amelıyatlı oldugu anlasılmıyor cok dogal kesınlıkle tavsıye edıyorum dr Hasan Poyraz👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben 11.05.2014 tarihinde doktorum Hasan Poyraz'a burun ameliyatı yaptırdım. burnum çok doğal ve güzel gözüküyor estetik olarak çok memnunum. ameliyattan yaklaşık 1 hafta sonra da iki burun deliğimden de inanılmaz rahat nefes almaya başladım. ayrıca fiyatı da gayet uygundu. burnunuzdan rahatsızsanız emin bir şekilde doktorum Hasan Poyraz'ı öneririm :)

Back
X