Hasan Poyraz'a burnunu yaptıran var mı?

ben 11.05.2014 tarihinde doktorum Hasan Poyraz'a burun ameliyatı yaptırdım. burnum çok doğal ve güzel gözüküyor estetik olarak çok memnunum. ameliyattan yaklaşık 1 hafta sonra da iki burun deliğimden de inanılmaz rahat nefes almaya başladım. ayrıca fiyatı da gayet uygundu. burnunuzdan rahatsızsanız emin bir şekilde doktorum Hasan Poyraz'ı öneririm :)

Ne madara oldunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben 11.05.2014 tarihinde doktorum Hasan Poyraz'a burun ameliyatı yaptırdım. burnum çok doğal ve güzel gözüküyor estetik olarak çok memnunum. ameliyattan yaklaşık 1 hafta sonra da iki burun deliğimden de inanılmaz rahat nefes almaya başladım. ayrıca fiyatı da gayet uygundu. burnunuzdan rahatsızsanız emin bir şekilde doktorum Hasan Poyraz'ı öneririm :)

Ne kadara**

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

site yöneticileri mükemmel yorum yazan bu kişilerin kullanıcı bilgilerini ve IPlerini kontrol edebilir mi? Nedense iyi yorumlar hep benzer cümle yapısıyla yazılmış ve sorulan sorulara cevap gelmemiş bir bilgi o kadar

Selam arkadaslar ben ebru sarikodal 29 kasim 2014 de hasan beye burun ameliyati oldum benim herzaman hayalimde olan fakat bir türlü cesaret edemediğim bir ameliyatti tavsiye üzerine gittim hasan beyle on gorusmede bile bana cok guven verdi ben yapay değil sadece düzgün ama doğal olmasini istediğimi belirttim. zatende Hasan beyin en onemli ozelligide burnu doğal yapmasi ve ameliyat oldum agrim sizim olmadi sorunsuzsuzdu kisa surede duzeldim normal hayatima devam ettim ve sonuc olarak cok dogalbir burun oldu kimse anlamiyor bile yani istedigime kavustum hasan beyi şiddetle tavsiye ederim hem yaptığı estetiğe hem ilgisine hemde fiyat olarak her anlamda dört dörtlük isteyen herkese hic beklemeyin derim ........

Öncelikle yukarıda bir arkadaşımız ıp adreslerinin konrtol edilmesini istemiş arkadaşım ben hasan poyraza ameliyat olmasaydım inan aynı şeyi bende söylerdim:)
29.01.2015 tarihinde ameliyat oldum özel bir hasatnede yapıyor ameliyatı ve inanın çok çok doğal bir buruna sahibim.Hatta 1.ayımda karşılaştığım çoğu kişinin iltifatını duydum.Açıkçası çok memnunum inşallah böyle gider ve bir sorun çıkmaz.Ameliyat cidden hiçbirşey sonra ki evreler tampon,alçı vs. bana göre zordu.Canımmı tatlı bilemedim:))
Kısacası bugün bir sorum olsa deneyimiyle o kdr rahat cevaplar veriyorki gece 1 de olsa 2 de olsa sorununuz varsa telefondan hertürlü bilgiyi veriyor.Yaşadım ve biliyorum:)
Burun ameliyatı olacaklara şimdiden geçmiş olsun ..:)

Ben Ayşegül Aktaş ,Bursa da yaşıyorum.Çok değerli doktorum Hasan Poyraz ile taniştığım için ve ona ameliyat olan şanslı insanlardan biriyim.Onu tanımak hem kişiliği açısından hem de sağlık ve estetik açısından "BÜYÜK BİR ŞANS".Sağlık ve estetik dalında Türkiyede tek isim. 2 ay önce burun estetiği ve deviasyon ameliyati oldum.Hiçbir ağrı duymadim.3 gün sonra morluk,kızarıklık kalmadi.Burnum 2 ay olmasina rağmen tam istediğim gibi.Yüzünüze yakışan çok doğal olmasi gereken en güzel burnu yapıyor.Bursa ve bursa dışında çok doktor araştırdım ve en doğru kararı vermişim.Her haliyle güven veren ,sevecen,güler yüzlü bir kişi.Ameliyat sonrasında da hastanın sürekli takibinde ,kontrolu altında tutuyor.İşinin sonuna kadar arkasinda.Her an cep telefonu açik her zaman ulasabilirsiniz.Başka doktorlar sekreterleriyle muhattap kılıyorlar,ayrıca ameliyat sonuçlarini göstermiyorlar.Bazı doktorlar gibi maddi kazanç peşinde değil,hastalarını sağlıklarına kavuşturmayı, istedikleri sonuçları elde etmeyi hedeflemiş.Gözünüz kapalı,hiç zaman kaybetmeden bu profesyon ellere kenidiniz bırakın.Sizi yeni tanıyanlar estetik ameliaytı olduğunuzu kesinlikle anlamaz.Doğal güzelliğin tek adresi,dalinda tek isim HASAN POYRRAZ.

Selamlar,

Ben 23 Ekim'de Hasan Poyraz doktorumuzdan ameliyat oldum. Daha önce Acıbadem hastanesinde olmuştum (3 sene önce). Tekrar burun eti şişmesi yaşamıştım. Hasan bey kendisi hem deviasyon hem burun eti problemimi çözdü. Hem de daha küçük daha yüzüme yakışan bir burna sahip olmamı sağladı. 1 haftada işe başladım. Hiç bir morarma ağrı sızı sancı problemi yaşamadım. En büyük kabusum tampon alınma sürecinde bile hiç acı çekmedim.
Bu süreçte bana annem baktı. Kendisi de çok korkmasına rağmen Hasan Beyden ameliyat randevusu aldı.
Kendisini şiddetle tavsiye ediyorum.
Ameliyattan çıktıktan sonra bile sürekli aradı. Telefonumu duymadığımda ise annemi aramış :)

Merhabalar,

Geçtiğimiz hafta ben de Hasan Bey'e ameliyat oldum ve neredeyse hiçbir sıkıntım olmadan iyileşme dönemimi atlattığımı söyleyebilirim, hiç gözünüz korkmasın bence. Kendisi işinin ehli ve size neyin yakışacağını sizden daha iyi bilen bir doktor, bu sayede de doğal görünümlü çok güzel bir burnunuz oluyor zaten :) Ameliyatın doğal sonucu olarak tabii ki şişlik ve morluk oluyor ama doktor bey bunu minimumda tutuyor. Ben sonuçtan çok memnun kaldım, kesinlikle herkese tavsiye ederim :)

Back
X