Ben Ayşegül Aktaş ,Bursa da yaşıyorum.Çok değerli doktorum Hasan Poyraz ile taniştığım için ve ona ameliyat olan şanslı insanlardan biriyim.Onu tanımak hem kişiliği açısından hem de sağlık ve estetik açısından "BÜYÜK BİR ŞANS".Sağlık ve estetik dalında Türkiyede tek isim. 2 ay önce burun estetiği ve deviasyon ameliyati oldum.Hiçbir ağrı duymadim.3 gün sonra morluk,kızarıklık kalmadi.Burnum 2 ay olmasina rağmen tam istediğim gibi.Yüzünüze yakışan çok doğal olmasi gereken en güzel burnu yapıyor.Bursa ve bursa dışında çok doktor araştırdım ve en doğru kararı vermişim.Her haliyle güven veren ,sevecen,güler yüzlü bir kişi.Ameliyat sonrasında da hastanın sürekli takibinde ,kontrolu altında tutuyor.İşinin sonuna kadar arkasinda.Her an cep telefonu açik her zaman ulasabilirsiniz.Başka doktorlar sekreterleriyle muhattap kılıyorlar,ayrıca ameliyat sonuçlarini göstermiyorlar.Bazı doktorlar gibi maddi kazanç peşinde değil,hastalarını sağlıklarına kavuşturmayı, istedikleri sonuçları elde etmeyi hedeflemiş.Gözünüz kapalı,hiç zaman kaybetmeden bu profesyon ellere kenidiniz bırakın.Sizi yeni tanıyanlar estetik ameliaytı olduğunuzu kesinlikle anlamaz.Doğal güzelliğin tek adresi,dalinda tek isim HASAN POYRRAZ.