- Konu Sahibi BalikEsirli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anasıyla zaar.![]()
Yas 28 ve annesiyle mi yatiyor.Yerde yatak serin, isterse yatmasin kendi bilir yani.
Dipsiz Not: Yalniz hasbam lafi hos degil. Baska bir baslik daha uygun olabilirdi.
EhehehhhhKadın böyle dertlendiğine göre koynunda uyutuyor yavrucağını belli ki.
Hem 28 yaş çok mu büyük. A aaa.
Daha sütten yeni kesilmiş bebe o.
![]()
Ben seni bir an konu sahibi sanmistim.
Evinde annesiyle yatabilir, kendilerinin tercihi ama gonderirken yalniz yatamiyor demesi bende baska cagrisimlar yapti.
evet arkadaslar, yenı gelebıldım,
yorumlarınızı tek tek okudum, cogunuzla hem fıkırım, evınde annesıyle yatıyor,bıraz sımarılıktan kaynaklanıyor bu konu.
hasbam lafını bır arkadas sevmemıs anlamadım nedenını, bir arkadasta cok sert davrandıgımızı savunmuş, yaşadıklarımız ve aılemızın onlar yuzunden dustugu duruma esım az bıle tavır gosterdı, keza ben de oyle...
neyse her seye ragmen bır ıkı saat kaldı gelmesıne, odası hazır onu beklıyor, bakalım ne olacak tek yatınca cok merak edıyorum :)
Koskoca bir insanin tek yatamamasi konusunda herkese katiliyorum. Sacma.
Ama siz niye kari koca insanlara bu kadar saldirgan konustunuz onu anlamadim. Bir de okkali kufur edip, suratlarina kapatsaydiniz telefonu tam olurdu.
Ikinizin de biraz saygi ogrenmesi lazim diye dusunuyorum, kusura bakmayin. Kendi kendinizi gaza getirmis birbirinize girmissiniz, kavganiz da bundandir.
ayy bende merak ediyorum ne olduğunu yazar mısınız![]()
Kvne gorumcem tek yatamiyorsa yatacak birini bulun dedin. Hmm. Esin de pek genis adammis. Pes.
arkadasım, sizn özeliniz olan evinize bırı, müsaşt misiniz diye sormadan, yoldayız gelıyoruz dese sizde''insan bir haber verirdi'' diye soylenmezmısınız?
he soylenmıyorsanız, o sizin kendi özel hayatınız, bize göre saçma!
kv.de bana kızım tek yatamaz deyınce de, ''yatamıyorsa yatacak bırını bulun demek saçma oylemı,?'' onun kızım tek yatamaz demesınız yanında:))
yorumunuzun tarafsız oldugunu dusunmuyorum, kusura bakmayın.....