• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hasbam tek yatamazmış :)

Evet, kayinvalide ve gorumceyle ittifak halindeyim, tarafliyim. Hey Allahim. Ben dogruya dogru, yanlisa yanlis derim. Son derece de objektifim.
Ben de haberi verseydiniz derim de herseyin bir adabi vardir. Onu demek istiyorum. "Yatamiyorsa yatacak birini bulun!!!" son derece sacma ve anlamsiz bir laf. Sirf kavga ciksin diye soylendigi belli. Kimi kandiriyorsunuz Allah askina? :ssz:

sizin kv size deseydı cevabınız, olsun annecım ne onemı var benımle yatar demek mı olurdu??

Sakin ol canım..
Oyuncak ayıcık falan yok mu şöyle büyüklerinden.. Ver yanına onunla yatsın.. :9:
Ha bi de demeden geçmeyim, karı koca çok ters tepkiler vermişsiniz, geçmişte bi problem mi yaşadınız görümcenle?

Son düzenleme:
karısına denılse genıs olurdu , kardesıne denıldıgınde degıl.... ne bıcım bır cumle bu esın genıs vs......ne sanıyorsdunuz kendınızı haddınızı bılın......

Sen haddini bil karsinda kvn yok yavas gel. Bir erkegin bacisina bu laf ediliyorsa erkek de bunu sindiriyorsa evet o adam genistir. Ne demek gorumceme yatacak birini bulun demek.

yalnız yatamamak derken aynı yatakta başkası da mı olmalı yoksa aynı odada mı:44:

Allah'ım bunların neresınden tutsam elimde kalıyor....
kv aradı öğlen eşim evdeydi........... görümce otobüse binmiş geliyormuş,

eşimde cıkıstı: pardonda anne ınsan bı haber verırıdı, biz her daim misafir için ayakta beklemiyoruz....diye serdenişte bulundu ama nafile,
neyse benı ıstedi kv hazretleri ve bulundu talımatlarını sıralamaya:
kv:kızım gorumcen gelıyor....
ben: eee anne
kv:benım kızım tek yatamaz ona gore...
ben : ne yapayım anne, kocamı bırakıp onunla mı yatayım? yoksa koskaca kız abısıyle mı yatsın? yatamıyorsa yatacak birini bulun!!!!!

sonrası......kem küm geveleme, ve lafın değişmesi...........
yemınle kocamla aram acıldı bunlar yuzunden, tüm sinirimi ondan cıkarıyorum........bu ne Allah aşkına anlayan varsa beri gelsin.....

nefret ettirediler yahu.....nıyemi anlattım tüm bunları, İÇİMİ DÖKMEK İÇİN.........

aynen bende senin gibi oluyorum bazen
hatta ailesi yüzünden bende şuan konuşmuyorum eşimle

28 yasinda ve yalniz yatamiyor 😕 heey allahhim cocukmu bu ya.
Ve neden geliyor yalniz yatamiyorsa .

Son düzenleme:
Ben mi kacirdim bu görümce niye geliyor?
Cünkü yanliz yatamiyorsa evlenene kadar baska yerde yatmayiversin.
Cok sacma emrivakiyle gelmek ve bunun sebebide yalniz yatamamasindan kaynaklaniyordur.

bir de ne için geliyor ve ne kadar kalacak?

Sen haddini bil karsinda kvn yok yavas gel. Bir erkegin bacisina bu laf ediliyorsa erkek de bunu sindiriyorsa evet o adam genistir. Ne demek gorumceme yatacak birini bulun demek.

sizin kocanız ıcın bacısı daha degerlıyle dıyecek lafım yok, benım kocam ıcın ben daha onemlıyım, bacısının onemı yok,o yuzden ona ne soyledıgımınde....adalaetlı ve kımın haklı gorebıldıgını goren bır adam....bacısı,anasının lafı olmaz benım yanımda......

sizin kocanız ıcın bacısı daha degerlıyle dıyecek lafım yok, benım kocam ıcın ben daha onemlıyım, bacısının onemı yok,o yuzden ona ne soyledıgımınde....adalaetlı ve kımın haklı gorebıldıgını goren bır adam....bacısı,anasının lafı olmaz benım yanımda......

Bence bu laflarınızda haksızsınız nasıl yani insan evlenince annesi ve bacısı siliniyor mu herkesin yeri ayrıdır anne kardeş ayrı eş ayrı.. İlerde sizin oğlunuz öyle yapsa üzülmez misinizz??

ıkı aylık kalma planı varmıs, ama 1 haftada yollamayan mody degıldır, yemınle bıktım evlılıgmden,sevgılıyken ne guzeldık, 5 yıldrı bırlıkte yasıyorduk, hıc boyle problemımız olmadı, ne zaman evlendık, problemler basladı...........

evde kimle yatıyor bu? yoksa abisini kıskandığı gibi anne/baba da kıskanıyorda onlardan biriyle mi yatıyor :60:

kusura bakma gülüyorum ama senin bu görümce adamı katil eder :ssz:

ıkı aylık kalma planı varmıs, ama 1 haftada yollamayan mody degıldır, yemınle bıktım evlılıgmden,sevgılıyken ne guzeldık, 5 yıldrı bırlıkte yasıyorduk, hıc boyle problemımız olmadı, ne zaman evlendık, problemler basladı...........

he tamam sizin görümce şu balayına sizinle gelmek isteyen kız değil miydi?:44:

bir de doğacak cocugunuz bana benzesin ben cok güzelim diyen:27:

Bence bu laflarınızda haksızsınız nasıl yani insan evlenince annesi ve bacısı siliniyor mu herkesin yeri ayrıdır anne kardeş ayrı eş ayrı.. İlerde sizin oğlunuz öyle yapsa üzülmez misinizz??

arkadasım sinirimle tamamen yazıyorum tabıkı, ama hala savunuyorum eş her zaman faklıdır, evet kardesım ıcın once esı olmalı ve oglum da olsa once esı olmalı asla annem desın ıstemem....ben o sevgıyı esımden gordum, herkesı en cok esı sevsın....anne kardes bır yere kadar, eştir aslolan. oglum ıcınde kızım ıcınde bu boyle olacak....

Back
X