• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hasbam tek yatamazmış :)

Koskoca bir insanin tek yatamamasi konusunda herkese katiliyorum. Sacma.

Ama siz niye kari koca insanlara bu kadar saldirgan konustunuz onu anlamadim. Bir de okkali kufur edip, suratlarina kapatsaydiniz telefonu tam olurdu.
Ikinizin de biraz saygi ogrenmesi lazim diye dusunuyorum, kusura bakmayin. Kendi kendinizi gaza getirmis birbirinize girmissiniz, kavganiz da bundandir.

arkadaş ne çekiyor bu görümceden bir bilsen, niye küfür edip kapatmadınız dersin:52:
ayol bende sizle balayına gelicem diyodu düğünü olan insanlara veee 28 yaşında :51:

arkadasım sinirimle tamamen yazıyorum tabıkı, ama hala savunuyorum eş her zaman faklıdır, evet kardesım ıcın once esı olmalı ve oglum da olsa once esı olmalı asla annem desın ıstemem....ben o sevgıyı esımden gordum, herkesı en cok esı sevsın....anne kardes bır yere kadar, eştir aslolan. oglum ıcınde kızım ıcınde bu boyle olacak....

Tabiki böyle durumlarda sizi savunmalı siz bi ailesiniz çünkü karı kocasınız buna kesinlikle birşey demiyorum yazınızdan onlardan çok beni sevsin saysın sadece gibi birşey hisssettim o yüzden söyledim. Şuan kv de görümcede tabiki çok haksız ve 2 ay kalmaya habersiz geliyor bu durumda eşiniz bi savunma yapmalı :37:

Acikcasi görümcem haber vermeden pat diye gelse bende sasirirdim...
Fakat kalkipta neden geliyor ne isi var vs gibi sözler sarf etmezdim...
Birde kayinvalideye kizi icin "yatacak birini bulun demek" cok ayip olmus...
Bende 30 yasimdayim anneme gidince annemle yatarim kuzenime gidince kuzenimle her neyse...(evliyim bu arada yani uyuyacak bir adamim var).

Ayrica esiniz icin ben anne kardesinden önce gelirim demissiniz...
Öyle bi an gelirki gözünün icine bakarsiniz benimle ilgilensin anasini kardesini silsin diye...
Diyecegim o ki büyük lokma yiyip büyük söz konusmamak gerek...

canım parca parca anlatınca haksız gorunuyorum, toplu anlattıgımda, gorumceyı asacak gonulluler olduguna emınım:))

Her konu açışında benim sinirlerim bozuluyor vallahi düşünemiyorum seni
Haber selam etmeden 2 aylık kalmaya geliniyor birde insanlar ona oda arkadaşı olacak...
Pes yani :9:

arkadasım sinirimle tamamen yazıyorum tabıkı, ama hala savunuyorum eş her zaman faklıdır, evet kardesım ıcın once esı olmalı ve oglum da olsa once esı olmalı asla annem desın ıstemem....ben o sevgıyı esımden gordum, herkesı en cok esı sevsın....anne kardes bır yere kadar, eştir aslolan. oglum ıcınde kızım ıcınde bu boyle olacak....[/QUOT

Bence abim ve yengem mutlu olsund gerisi sorun degil!
Anlamak mümkün degil bazi insanlari,ben senin sinirle söyledigini tahmin ettim.
Ve yanlista konusmus olabilirsin o an amaaan ne sacma cümleler sarfedenler var :)
Hem ne genisligi?zaten tartismissiniz,ne yapmaliydi esin sanki yüzünü gözünü mü kirmaliydi ki dar dar olsun?
Ne iyi iste fikrini savunabiliyorsun ve susup oturmak zorunda degilsin.

ahahaaaaa çok güldüm herşey bi garip görümce yalnız yatamıyo gelin kocayı bırakıp yatamıyo bu ailede bi yatış problemi var ama:52:

Yatacak birini bulun demeniz haddini aşan bir laf olmuş. Sevmeye bilirsiniz, istemeye bilirsiniz ama evinize gelen bir misafirdir. Saygıyı yitirmemek gerek. 28 yaşında bir kızında küçük çocuk gibi birileri olmadan yatamaması garip. Yanlız yatamıyorsa yatılı misafirliğe gitmesin.

Yatacak birini bulun demeniz haddini aşan bir laf olmuş. Sevmeye bilirsiniz, istemeye bilirsiniz ama evinize gelen bir misafirdir. Saygıyı yitirmemek gerek. 28 yaşında bir kızında küçük çocuk gibi birileri olmadan yatamaması garip. Yanlız yatamıyorsa yatılı misafirliğe gitmesin.

sınırımın son haddesıne geldıgı bır ana denk geldı sımarıklık babında artık....

hee gelemedi diye ıkı lafının bır: ''abımın bal ayına gtmek en buyuk hayalımdı sen bunu mahvettın ''demeek:))
nelerini duyuyorumda DUYMAZLIKTAN gelıyrum:))

En büyük hayali abisiyle bal ayına gitmekmiymiş tövbe tövbe çok tuhaf insanlar var. Bende nasipse bir kaç seneye görümce olurum bende gideyim bari adettendir diyeyim :9: ben bir tek benim Kv var böyle sanıyordum demek niceleri de varmış :9:

En büyük hayali abisiyle bal ayına gitmekmiymiş tövbe tövbe çok tuhaf insanlar var. Bende nasipse bir kaç seneye görümce olurum bende gideyim bari adettendir diyeyim :9: ben bir tek benim Kv var böyle sanıyordum demek niceleri de varmış :9:

canım yanlıs anlasılamasın, ben de gorumceyım, gelinimiz annemın evınde ılk gece ve gununu gecırmek ısterken lafı edılmez ama ben ayarladım balayı yerlerını gıtsınler basbasa tatıl yapsınlar dıye.......bekar kızlarımızı korkutmak ve kendımı ovmek degıl nıyetım..........sadece sımarılık ve kompleksten uzak ınsanlanrla karsılasalım ınş:))

Görümcenin haberi varmi annesinin sana öyle dediginden?

Baya baya garibime gitti de 28 yasinda birisi yalniz yatamamasi?

Back
X