haset mi?

_Saliha_

Dünyada sadece iyi insanlar yok! !Kotuler de var .
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
2.077
2.715
128
40
selamlar
Evlendigimden beri bana cook iyi davranan ama en ufak bi acigimi gorse bunu hemen yuzume vuran (örneğin kahvaltıyi gec yapmak, ya da dolmayi tam güzel saramamak-baska acigim yok sanirim :) :) )) bi eltim var . benden8 yas büyük. konusmalrimzida ben ne desem aksini savunuyor , Süper yemek yapar bize firsat vermez sonra da kocasini her isi bana yaptiriyorlar diye doldurur . ama dedigim gibi davranisi cok nazik kibar tatlim kardesim canim demeyi ihmal etmez. aramazsam beni niye aramiyorsun diye arayip durur Telefonumu acmazsam vatsaptan mesaj atar durur . bi sey mi oldu diye ?
sorunum su kendime cok kızıyorum normalde kimseyi alttan almayan ben bu kadının karsisinda kendimi savunamiyorum sen arkamdan konusmussun diyemiyorum bana laf sokuyorsun diyemiyorum. beni gorunce sarılıyor opuyor ama biliyorum beni hic sevmiyor. ayni zamanda ne alsam aynini aliyor
kv ve kp cok iyi insanlar onlari kirmadan ailenin huzurunu bozmadan nasil atacam bu kadini basimdan.
ayni sehirde otururken de 2hafta evlerine gitmedik ben de veba mi var niye benden kaciyorsun diye hungur hungur agladi yine diyemedim ki sen insanlari uzen bi insansin beni uzen bir insansin diye cunku anlayamacagini dusunuyorum bunyesi kotu olmayi kaldirmaz

Çözüm ortada.
O sana nasıl yapıyorsa aynı şekilde yapacaksın.
Zaten sana tatlı dille konuştuğu için ona karşı gelemiyorsun.
Kısasa kısas.

davet ediyosa her seferinde bahane bulun.
arıyorsa açmayın.
mesaj atıyorsa dönmeyin.

o da aranızdaki mesafeyi anlayana kadar bu şekilde azaltarak devam edin.

szin arkanızdan konuşuyorsa nasıl haberiniz oluyor? bu lafları size kim taşıyor? onla da ilişkinizi bi düşünün.

Çözüm ortada.
O sana nasıl yapıyorsa aynı şekilde yapacaksın.
Zaten sana tatlı dille konuştuğu için ona karşı gelemiyorsun.
Kısasa kısas.

cevaplariniz icin cok tesekkurler . kv dedi ki sakin sirlarini deme arkadan boyle boyle dio kv agzinin payini vermis verince de gelmis eltim bana kv bana kzidi deyip aglio ama benim yüzümden kizildigini demiyor.bir de kucuk eltim bana buyuk eltinin iyi davranmasina dayanamamis saliha abla bu sana boyle boyle diyo dedi.
hic sallamamak kiymet vermemek en iyisi sanirim . o istediğini desin kendi kendine daha cok zarar verir zaten????

Gülerken ısırmak diye bir deyim var bilir misin? Eltinin yaptığı şey tam olarak bu.
Ya mesafe koyacaksın ki mesafe için geç kalınmış gibi görünüyor, sen de onu güle oynaya ısıracaksın.
Boş bulunduğu bir an tersleyeceksin ki sınırını bilsin.

Kusura bakma da içine kadar sokmuşsun, hatanın büyüğü sende :)

Soğuk savaş gibi. Bilirim bu kadınları. Alt edemeyeceğim tek tip. Hakaret eder ama gülerek canımla cicimle. Sende hakaret edersin çirkef, çingene olursun. I ıh o denli profesyonel olmadığın müddetçe sakın savaşmaya kalkışma suya götürür susuz getirirler yeminle

gerçekten suc bende . ama bildiginiz gibi degil ayni sehirde otururken arardi acmazdim gelir kapiya dayanırdi.

aynen ben onunkadar profesyonel olamam beni suclu cikarir. :)

en iyisi arayi bayagi acmak.

niye böylesin deyince de arkamdan dediklerini suratina saymak . :)

elti denilen yaratık demek dunyada kalan son bir insan o olsa dönüp bakmayacağın kişi demektir.bunu bilmediğin için suçlu sensin o ise sadece elti

bunları hep suçluluk psikolojisiyle yapıyor bence yani sana arkadan saydırıyor,fırsatı kaçırmadan laf sokuyor,aşağılamaya çalışıyor,sonrada aramadın gelmedin ah vah.....bu tipler tehlikelidir vicdanıyla nefsi arasında sıkışıktır....o yüzdende değer veriyorum karşılığını görmüyorum ayağına yatarki vicdanı rahatlasın!

Demekki biliyo sucunu yaptiktan sonrada rahat edemiyoki surekli seni yokluyo noldu biseymi var gibisinden.

Eltinizin gibi yapın önce oklayın sonra okşayın

Demekki biliyo sucunu yaptiktan sonrada rahat edemiyoki surekli seni yokluyo noldu biseymi var gibisinden.

hmmm . bu da dogru olabilecek bi yorum .
uzuyor uzuyor arkamdan hic olmayan seyi bana yakistiriyor . ayriyetten de pesimi birakmiyor. yani bi insan.bi insani sevmezse onu görmek istemez ama bu kadin beni gorunce bi kasik suda boguyor ama ayni zamanda telefon olsun yanima gelme olsun vazgeçmiyor. yoruyor beni alttan almak da artik zor geliyor 7 yil oldu .
neyimi kiskaniyor bilmiyorum bilmem ben memurum bunu mu kiskanacak ? soyle diyeyi. diet yaptım o da yaptı yana yana gelince belimi olcuyo mezro ile benim belim daha kalınmis :) :) benim umrumda degil ki kimim beli daha ince banane. ona aciyorum .

bni uzmesine ragmen yine de dedikodusunu etmek istemem . Allah ona da iyilik versin benden uzak Allaha yakın olsun .
kiymetli cevaplariniz icin tesekkurler

Bizim oralardaki eskiler şöyle der ..Elti eltinin b...u derede bile dövüşürmüş :))) ay ne kadar dogru bilemedim ama eltim olmadıgı için ama kaynım yüz eltiye bedeldir eminim eltinizle görüşmek zorunda değilsiniz ki madem böyle düşünüyosunuz cvp vermeyin sonradan oda anlar sanırım görüşmek istemediğinizi mecbur kalmadıkca görüşmeyin

Politik işte
Tatli dille işi götürüyor
Bnm kavalide de kibarlıktan kopacak
Hem canim bitanem bide mıymıy konusuyır
Edindiğim tecrübelere dayanacak olursam bu tarz insanlar kesinlikle cok sinsi oluyorlar

Politik işte
Tatli dille işi götürüyor
Bnm kavalide de kibarlıktan kopacak
Hem canim bitanem bide mıymıy konusuyır
Edindiğim tecrübelere dayanacak olursam bu tarz insanlar kesinlikle cok sinsi oluyorlar

evet evet . demedigim seyi demisim gibi diger eltime demis . o da inanmamis zaten .

uuuu . ne insanlar var ya .
ama cok sukur Allaha kiskanc degiliz .
u
onlara üzülüyorum ama bana da zarar verince iliskimi kesiyorum . kse vazgecilmez degil onemli olan kendi ruh sagligim :) zaten kolay bozuluyo.

Kese kese cevremde insan kalmadı
BaZen bi ben mi düzgünüm diyorum kendime

:)
ben de oyle diyorum .
ama ne yapayım bana zarar veren insanlari istemiyorum . iste bi yastan sonra insan zor arkadaslik kuruyor da . bilmiyorum ki iste .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…