Tatlı Tarifi Haşhaşlı tatli (revani) resimli

bunu annem de sık yapıyor.. bayılıyorum delikafadulden süslemesi çok güzel olmuş. inci şekerler iyi düşünülmüş. çaldım bu fikri :teytey:

değişik olmalı revaninin içine haşhaş girmesi tadı nasıl acaba...görüntüsü süper ama..

tesekkur ettim kizlar sizinde ellerinize saglik

gonulyarasi canim ben cok seviyorum ,hashas girince tadi degisik olmuyo zaten olamaz cunku serbet giriyo icine, ama yerken citir citir oluyo iste ben bayiliyorum buna

çok muhteşem oluo bu yaa ..bi trlu yapmak nasip olmadı inş izmir dönuşu yaparda resmini burya ekelrim bende :))ellerine sağlık cnm ..

canim bunun hashasi cekilmemis gerek onu nerden buluyorsun
ben yedim bunu cok guzel oluyor
deniycem ama cekilmemis hashasim yok

canim benim cekilmemis hashas her yerde bulunur ben avrupadayim burda yabanci marketlerde turk marketlerdede var
senin profilde rusya yaziyo ,ordaki baharat bolumlerine bak az sise icinde oluyo ,tabi orayala bura aynimi bilmem ,turk marketi yokmu ordada olabilir, bende tam tersi cekilmisini bulamiyorum burda
insallah bulursun

:lepi: süper görünüyor vallahi canım çekti.... ellerinize sağlık ... haşhaşım yok ... haşhaşsız yapıpta yiyelim bari yerimseniben

hashassizda revani oluyo canim
bunun ozelligi agirda itir citir etmesi ben bayiliyorum valla
ne sekilde yaparsan artik yorum icin merci canim

Bu tatlıya bayılıyorum ya çok güzel oluyo
eline sağlık cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…