Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım biraz yüksek ilaç kullanmaya başladın dimi yoksa hamile kalmanı tabikide çok etkiler hemen kontrol altına almalısın çünkü bende de var 3 yıldır kullanıyorum ben ömür boyu kullanmayada devam edicem öyle dedi doktorum ama korkmana gerek yok bi hapla kontrol altına alınıyorKızlar hashimato hastasiyim tsh 5 anti tpo 100 civarı cıktı. Acaba hamile kalmama engel mi ya da bu değerlerle gebe kalan var mı
Evet canım 1 gun 100 mg 1 gun 75 kullanıyorum. Senin var mı bebeginMerhaba canım biraz yüksek ilaç kullanmaya başladın dimi yoksa hamile kalmanı tabikide çok etkiler hemen kontrol altına almalısın çünkü bende de var 3 yıldır kullanıyorum ben ömür boyu kullanmayada devam edicem öyle dedi doktorum ama korkmana gerek yok bi hapla kontrol altına alınıyor![]()
Yok canım daha 4.aya yeni girdik daha gebelik elde edemedim bende günlük 100mg kullanıyorum +bende pkos ve insülinde varEvet canım 1 gun 100 mg 1 gun 75 kullanıyorum. Senin var mı bebegin![]()
Bi arkadaşım var onun da hashimatosu var anti tpo su çok yüksekti ve pkosu var şu an 7 aylık hamile ikizlere. Adet gecikmesi oluyor mu sendeYok canım daha 4.aya yeni girdik daha gebelik elde edemedim bende günlük 100mg kullanıyorum +bende pkos ve insülinde var
Bi arkadaşım var onun da hashimatosu var anti tpo su çok yüksekti ve pkosu var şu an 7 aylık hamile ikizlere. Adet gecikmesi oluyor mu sende
Bu arada daha önce bi gebelik durumum oldu. O zamanlar tsh 12 lerdeydi o şekilde öğrendim ilk. Daha sonra başka sebeplerden bebeği kaybettik. Yanı aslında bütün bunlar hashimato olanlar gebe kalamaz tezini çürütüyor ve beni bu nebze rahatlatıyor. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin bu çok farklı bir seyYok canım daha 4.aya yeni girdik daha gebelik elde edemedim bende günlük 100mg kullanıyorum +bende pkos ve insülinde var
Yok canım olmuyor inşallah banada nasip eder allahım bu ay 4 gün gecikti sadece diğer aylar hep 29 günde oldumBi arkadaşım var onun da hashimatosu var anti tpo su çok yüksekti ve pkosu var şu an 7 aylık hamile ikizlere. Adet gecikmesi oluyor mu sende
Mucize işte canım allah ol dedimi olduruyorBu arada daha önce bi gebelik durumum oldu. O zamanlar tsh 12 lerdeydi o şekilde öğrendim ilk. Daha sonra başka sebeplerden bebeği kaybettik. Yanı aslında bütün bunlar hashimato olanlar gebe kalamaz tezini çürütüyor ve beni bu nebze rahatlatıyor. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin bu çok farklı bir sey
Test yapmadın mi inşallah hamilesindir yaaYok canım olmuyor inşallah banada nasip eder allahım bu ay 4 gün gecikti sadece diğer aylar hep 29 günde oldum
Yok kuzum geldi adetim önümüzdeki aylara artık bu ayda normal deneyip ovulasyon testi alicam hamile kalmazsam yumurtlama akıntısı göremiyorum bide testler ne diycek ona bakıcamTest yapmadın mi inşallah hamilesindir yaa![]()
Çörekotu ve bal karisimini duydun mu hicYok kuzum geldi adetim önümüzdeki aylara artık bu ayda normal deneyip ovulasyon testi alicam hamile kalmazsam yumurtlama akıntısı göremiyorum bide testler ne diycek ona bakıcam
Duydum canım ama daha böyle şeylere başlamadım ama yavaş yavaş başliycam 4.aya girdik çünkü insan hemen oluvercek sanıyorÇörekotu ve bal karisimini duydun mu hic
Tsh ilaçla düşürülür 2 bin altı olunca kalırsın muhtemelen benim de tsh 4 dü anti tpo 89 du ilaçla 1 ayda 2 kere düştü hamile kaldım hemen bir kızım var şuan darısı sanaKızlar hashimato hastasiyim tsh 5 anti tpo 100 civarı cıktı. Acaba hamile kalmama engel mi ya da bu değerlerle gebe kalan var mı
Ben de 2 buçuk yıllık evliyim daha ilk ay denememiz. Daha öncesinde korunurken Allahın işi bi gebelik oldu. Ama ilk ay yüzde 20 ihtimal diyorlar zaten pek umudum yok. Bal çörekotu denemedim ama çörekotunu zaten peygamber efendimiz demiş her derde deva diye,denenebilir. Bi de çakşır otunu çok duydumDuydum canım ama daha böyle şeylere başlamadım ama yavaş yavaş başliycam 4.aya girdik çünkü insan hemen oluvercek sanıyorama öyle olmuyomuş 10 aylık evliyim daha denemede 4. Ayımız bal çörekotu sen yaptın mı
Ayy inşallah canım benim de 1 düşügum var ama tiroidle alakali değil demişti doktorum. Başka kötü durumlar yasamistimTsh ilaçla düşürülür 2 bin altı olunca kalırsın muhtemelen benim de tsh 4 dü anti tpo 89 du ilaçla 1 ayda 2 kere düştü hamile kaldım hemen bir kızım var şuan darısı sana
Anladım canım ben masaj duydum burda birinden öneride bulumdu yumurtlama masajı diye onu yapıcam bu ay sonra doğal ürünler ovulasyon falan biraz zaman taniycam kendime inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimizeBen de 2 buçuk yıllık evliyim daha ilk ay denememiz. Daha öncesinde korunurken Allahın işi bi gebelik oldu. Ama ilk ay yüzde 20 ihtimal diyorlar zaten pek umudum yok. Bal çörekotu denemedim ama çörekotunu zaten peygamber efendimiz demiş her derde deva diye,denenebilir. Bi de çakşır otunu çok duydum
Allah bağışlasın masallahBende haşimotoluyum ve cok sukür 2 kuzum var. 12 yaş ve 15 aylık iki prensBenımde aşırı yukselır ıner hatta zor kontrol altına alırlar. Ama kolay hamıle kalırım yınede maşallah. Korkma canım bu hastalık gbeliğe sebep değil.
Inşallah canimAnladım canım ben masaj duydum burda birinden öneride bulumdu yumurtlama masajı diye onu yapıcam bu ay sonra doğal ürünler ovulasyon falan biraz zaman taniycam kendime inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize![]()
Amin canım cümlemizinkini inşallahAllah bağışlasın masallahkorunmayı bırakınca insan hemen olacak sanıyor bu ay olmayınca direkt tiroidle ilgili diye düşündüm ben de