- 15 Mart 2021
- 557
- 352
- 33
Aaaa öylemi hayırlısı canım 3-4gün kadar sabret sonra test yaparsınInşallah canimbenim şu an 1 gun gecikme oldu ama sanmıyorum gebelikten degil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa öylemi hayırlısı canım 3-4gün kadar sabret sonra test yaparsınInşallah canimbenim şu an 1 gun gecikme oldu ama sanmıyorum gebelikten degil
Allah razı olsun mesajın içimi rahatlattı ☺Amin canım cümlemizinkini inşallahhayır hiç kafana takma.
Şuan yapmamaya çalışıyorum çünkü varsa bile çıkmayacak yapicam kafama. Ama gecikme arada oluyor gebelikten değildir bu aydan umudum yok 2 günü degerlendirebildik sadeceAaaa öylemi hayırlısı canım 3-4gün kadar sabret sonra test yaparsın
AMİİİN cümlemizdenAllah razı olsun mesajın içimi rahatlattı ☺
İşte o gecıkme troıtten.Şuan yapmamaya çalışıyorum çünkü varsa bile çıkmayacak yapicam kafama. Ama gecikme arada oluyor gebelikten değildir bu aydan umudum yok 2 günü degerlendirebildik sadece
Yaaa çok teşekkür ederiiimAMİİİN cümlemizdenSen bana kafan karısırsa ozelden felan yaz
![]()
İşte o gecıkme troıtten.ya ilacin dozunu da yükseltti düşmüş olması lazım ama antikor yüksekse ondan da gecikme olabilir
Benim maksimum 4 5 gun gecikmiştir en fazlaOluyor işte troıt ınsanın nevrını donduruyor. O yuzden onuda kafaya takma.tabı bır kadın doğuma gozuk yine ama troit yapıyor yanı bılırim. 2 ay gecıktıgı olmustu benım. Hemde kendim bı ot kaynatıp içtim öyle sokuldu.
Bende öncesinde bir düşük bir kimyasal yaşadım 3. Oldu kızım Benşm doktorumda direk bununla bağdaştırmayız ama düşüklere sebep olmazda diyemeyiz demiştiAyy inşallah canım benim de 1 düşügum var ama tiroidle alakali değil demişti doktorum. Başka kötü durumlar yasamistim
Evet hemen hemen aynısını söylemişti bana daBende öncesinde bir düşük bir kimyasal yaşadım 3. Oldu kızım Benşm doktorumda direk bununla bağdaştırmayız ama düşüklere sebep olmazda diyemeyiz demişti
Anti tpo kaçtı sizin en sonBen de hashimatoyum geçen seneden beri ilaç kullanıyorum başka seveplerden dolayı tüp bebek yaptırıyoruz doktor muayenede yumurta rezervimde sıkıntı olduğunu gördü hashimato da etkileyebiliyormuş ki aynen öyle de çıktı amh düşükmüş doktorunuz daha iyi yönlendirir tabiki ama onu da bi kontrol ettirin derim ben.
Şubatta yaptırmıştım en son 137.2ydi.Anti tpo kaçtı sizin en son
Benim de 107 ydi tsh da 5Şubatta yaptırmıştım en son 137.2ydi.
75 mg kullanıyordum tsh 5 çıkınca 1 gun 100 1 gun 75 verdiTsh için 2,5 altı istiyor doktorlar gebelik için benim bormal aralığa düşse bile doktorum 2,5 altına düşsün diye ilaç dozunu ona göre ayarladı. Siz yeni mi başladınız ilaç kullanmaya
Ben de 75lik kullanıyorum sizin de yakın zaman da normal değerlere gelir merak etmeyin ilaçla neyseki kontrol edilebiliyor75 mg kullanıyordum tsh 5 çıkınca 1 gun 100 1 gun 75 verdi
Inşallah canimBen de 75lik kullanıyorum sizin de yakın zaman da normal değerlere gelir merak etmeyin ilaçla neyseki kontrol edilebiliyor