Gebeliğe Hazırlık Hashimato gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan yapmamaya çalışıyorum çünkü varsa bile çıkmayacak yapicam kafama. Ama gecikme arada oluyor gebelikten değildir bu aydan umudum yok 2 günü degerlendirebildik sadece
İşte o gecıkme troıtten.

Oluyor işte troıt ınsanın nevrını donduruyor. O yuzden onuda kafaya takma.tabı bır kadın doğuma gozuk yine ama troit yapıyor yanı bılırim. 2 ay gecıktıgı olmustu benım. Hemde kendim bı ot kaynatıp içtim öyle sokuldu.

Benim maksimum 4 5 gun gecikmiştir en fazla

Ben de hashimatoyum geçen seneden beri ilaç kullanıyorum başka seveplerden dolayı tüp bebek yaptırıyoruz doktor muayenede yumurta rezervimde sıkıntı olduğunu gördü hashimato da etkileyebiliyormuş ki aynen öyle de çıktı amh düşükmüş doktorunuz daha iyi yönlendirir tabiki ama onu da bi kontrol ettirin derim ben.

Ayy inşallah canım benim de 1 düşügum var ama tiroidle alakali değil demişti doktorum. Başka kötü durumlar yasamistim
Bende öncesinde bir düşük bir kimyasal yaşadım 3. Oldu kızım Benşm doktorumda direk bununla bağdaştırmayız ama düşüklere sebep olmazda diyemeyiz demişti

Anti tpo kaçtı sizin en son

Tsh için 2,5 altı istiyor doktorlar gebelik için benim bormal aralığa düşse bile doktorum 2,5 altına düşsün diye ilaç dozunu ona göre ayarladı. Siz yeni mi başladınız ilaç kullanmaya

Tsh için 2,5 altı istiyor doktorlar gebelik için benim bormal aralığa düşse bile doktorum 2,5 altına düşsün diye ilaç dozunu ona göre ayarladı. Siz yeni mi başladınız ilaç kullanmaya
75 mg kullanıyordum tsh 5 çıkınca 1 gun 100 1 gun 75 verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…