hasimato hastalarinin hamislik belirtileri

barsev06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
23
2
1
33
Hasimato hastasiyim ama cok bebek istiyoruz 9 aydir deniyoruz ama olmuyor artik yiprandim ne olur belirtilerinizi yaziniz.

Normalde 1.68 e dusmustu bu ay 4.72 cikmis hep umitleniyorum acaba bu ay hamilelik olusmus olabilirmi ondan mi dustu suana kadar hep cok iyi gidiyordum

4 yüksek bir değer ve gebe kalmaya engel olmuş olabilir. Çok düşük ve yüksek değer engel olur diyor doktorum. Benimkini 0.40 ile 1 arasında tutmaya çalışıyoruz şuan 0.21 geldi mesela. İlaçla hemen baskılanmış, hafif yükselse yetecek. Siz mutlaka o değeri 1 e düşürmeye çalışın.

1ay once 1.68 doktorum gebelik olusur demisti sonra bir anda 4 e geldi anlayamadim bende 100 mg cikti ilacim

Sizin ilaç bana göre az yine de.. Haftada 5 gün 1.25 tane, 2 gün 1 tane alıyorum ben

8 aydır. Ama bende pko da var. Mesela şuan gebe f
Değilim ama 40 gündür adet olmadım. Bu gidişle doğal yollardan gebelik elde edemem gibi

Biz de ikinci çocuğu istiyoruz 1 ay oldu dedik kontrole gidelim kan testi istedi 50 lik kullaniyordum ilaç tsh 9 yakın çıktı dedi gebeliğe engel çok yüksek 100 çıkardı ilacimi da biz de ara verdik bakalım 1 ay sonra tekrar gelin dedi nasıl çıkacak

Arkadaşımın da yüksek di benim ki gibi o hamile kaldı sadece 2 hafta bi düşük tehlikesi oldu şuan herşey yolunda 4 aylık oldu bebeği

Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin. Benim de hasimati hastalığım varmış 5 aydır ilaç kullaniyorum degerlerim düzeldi zaten çok yüksek değildi. 18 aylık evliyim ve haziran ayında asilama olcam. Hasimato olupta asilama yada tüp bebek yaptıran varmı. Dr mu tavsiye etti yardimci olurmusunuz.

Bu değerler gebelige engelmi

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-12-22-19-16-1.webp
    Screenshot_2016-09-12-22-19-16-1.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 139
Doktor gayet normal diyo ilaç filanda içmeye gerek yok diyo başka bi doktora daha gitsem mi yada kadın doğuma 1077 di tpo Şubat da ilaç içtim düşünce bıraktım baktım çocuk olmuyo sebep olabiliyormuş diye hasimato bi test yaptım ilaçlarımı devammi etsem

Benimde vitamin d biraz dusuk tsh da 1.57 doktor ilac vermedi degerlerin normal dedi banada
Doktor gayet normal diyo ilaç filanda içmeye gerek yok diyo başka bi doktora daha gitsem mi yada kadın doğuma 1077 di tpo Şubat da ilaç içtim düşünce bıraktım baktım çocuk olmuyo sebep olabiliyormuş diye hasimato bi test yaptım ilaçlarımı devammi etsem

İnternette okudum D vitamini eksikliği gebeliğe engel olabiliyormuş. Benimki 10 Du, şimdi 58 oldu. Biraz daha yükselticez

Arkadaşlar yaklaşık 10 yıldır hassımotoyum eutrox kullanıyorum normalde üst sınır 4 tabi hastaneden hastaneye değişiyor gebelikte 2.5 in altında olması gerekiyor şu anda 22 haftalığım ama öncesinde 2 düşüğüm oldu ilaçlarınızı çok dikkatli alın sabah aç karnına ve içtikten en az 45 dk sonra kahvaltı yapın kana karışması için ve Dr ınızdan folik asit işteyim rahimi gebeliğe hazırlıyor umarım en kısa sürede bebişlerimizi kucağımıZa alırıZ

Back
X