HAŞİMATO TROİDİ OLUP GEBE KALAN VE 9AYLIK BEBEK DOĞURAN VARMI??

HAŞİMATO TRODİ OLUP GEBE KALIP VE 9 AYLIK BEBEK DOĞURA BİLİRMİYİZ YOKSA BAŞ BELASIMIDIR?

• EVET

OY: 2 66,7%
  • HAYIR

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3
bende haşimato hastasıyım 1buçuk yıldır uğraşıyorum ama olmuyo ;(

Canım sen nasıl hamile kalabildin? Benim de haşimatom var ve 1 yıldır deniyoruz ama hiç hamile kalamadım tsh 1.175 anti tpo 128 çıktı en son..
valla bende bilmiyorum nasıl oldu işalah rabbim sizede nasip eder bu güzel duyguları

İki kere klomen kullandım önceki aylarda bide rahim filmi çektirdim ama hamile kaldığım ay bişi kullanmamıştım
Çok sağol canım cevap için ben de 1 kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuç alamadım, rahüm filmi de çektirdim tüpler de açık..

Çok sağol canım cevap için ben de 1 kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuç alamadım, rahüm filmi de çektirdim tüpler de açık..
benimde tüpler açık çıktı filmden sonra 4-5 ay içinde kalma olasılığın çok artıyormuş sabırla ve duayle bekle canım inan olucak allahımın izniyle

benimde tüpler açık çıktı filmden sonra 4-5 ay içinde kalma olasılığın çok artıyormuş sabırla ve duayle bekle canım inan olucak allahımın izniyle
Sağol canım benim ümidimi hiç kesmiyorum Allah biliyor doğru zamanı sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah sana da hayırlısıyla sağlıklı bir doğum ve gebelik diliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…