HAŞİMATO TROİDİ OLUP GEBE KALAN VE 9AYLIK BEBEK DOĞURAN VARMI??

HAŞİMATO TRODİ OLUP GEBE KALIP VE 9 AYLIK BEBEK DOĞURA BİLİRMİYİZ YOKSA BAŞ BELASIMIDIR?

• EVET

OY: 2 66,7%
  • HAYIR

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3
bende haşimato hastasıyım 1buçuk yıldır uğraşıyorum ama olmuyo ;(

Canım sen nasıl hamile kalabildin? Benim de haşimatom var ve 1 yıldır deniyoruz ama hiç hamile kalamadım :KK43: tsh 1.175 anti tpo 128 çıktı en son..
valla bende bilmiyorum nasıl oldu ;) işalah rabbim sizede nasip eder bu güzel duyguları ;)

İki kere klomen kullandım önceki aylarda bide rahim filmi çektirdim ama hamile kaldığım ay bişi kullanmamıştım
Çok sağol canım cevap için ben de 1 kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuç alamadım, rahüm filmi de çektirdim tüpler de açık..

Çok sağol canım cevap için ben de 1 kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuç alamadım, rahüm filmi de çektirdim tüpler de açık..
benimde tüpler açık çıktı filmden sonra 4-5 ay içinde kalma olasılığın çok artıyormuş sabırla ve duayle bekle canım inan olucak allahımın izniyle;)

benimde tüpler açık çıktı filmden sonra 4-5 ay içinde kalma olasılığın çok artıyormuş sabırla ve duayle bekle canım inan olucak allahımın izniyle:KK66:
Sağol canım benim ümidimi hiç kesmiyorum Allah biliyor doğru zamanı sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah :dua: sana da hayırlısıyla sağlıklı bir doğum ve gebelik diliyorum canım:anneadayı:

Back
X