Haşimato ve tekrarlayan düşük gebelik yaşayan var mı?

Geçmiş olsun. Bende hipertiroid hastası iken hipotiroid oldum. Normal sıradan tahlil yaptırırken birde baktık ki tsh 20 olmuş. Eutrox tablet kullanıyorum. 8 hafta 100 mg kullandım. 6'a düşmüştü. 2 haftadır ilacıma devam ediyorum. Bugün gelen bir hasta hasimato olduğunu ve kendi doktorunun kür önerdiğini 9 olan tsh değerinin 0.40 a düştüğünü söyleyince aldım hemen tarifi. Hatta şuan yaptım içiyorum. Ama 10 gün kullanılıyormuş. Bende 10 gün yapicam sonra tahlil baktircam düşmüş ise sana da yazarım tarifi.
Merhabalar, evet işe yararsa bana da yazarsanız çok sevinirim. Size naçizane tavsiyem yaşam tarzınızı değiştirin. Yeme içme ve uyku düzeni çok önemli. Glutensiz ve işlenmiş şekersiz beslenin bir süre. Ve doğal kürler deneyin ilaca ek olarak. İbrahim Saraçoğlunun çok güzel kürleri var. Ben bu söylediklerimin hepsini uyguladım ve şuan daha iyiyim çok şükür

Merhabalar, evet işe yararsa bana da yazarsanız çok sevinirim. Size naçizane tavsiyem yaşam tarzınızı değiştirin. Yeme içme ve uyku düzeni çok önemli. Glutensiz ve işlenmiş şekersiz beslenin bir süre. Ve doğal kürler deneyin ilaca ek olarak. İbrahim Saraçoğlunun çok güzel kürleri var. Ben bu söylediklerimin hepsini uyguladım ve şuan daha iyiyim çok şükür
Dediklerinizi bende uyguluyorum. 1 yildir güzel yaşıyorum çok şükür. Yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum. Gelişmeleri görürsek ne mutlu.

Çok teşekkür ederim. Benim TSH 365 civarında çıktı enson doktor 1 ay sonra tekrar kontrol edicez dedi. Şuan İbrahim Saraçoğlunun dereotu ve yoğurt otu kürünü uyguluyorum. Bir de Glutensiz ve şekersiz beslenmeye başladım. Bağırsak hareketlerim düzeldi kendimi daha iyi hissetmeye başladım hamdolsun Rabbime. Bakalım 1 ay sonra değerlerim ne olacak.. inşallah siz de gebe kalırsınız. Ben kürtajdan sonra regl olmadım henüz.. doktor 2 regl süresi kadar bekle rahim dinlensin biraz dedi. Sonrasında yine deneyeceğim inşallah
Benimde tsh 0.004 çok hızlı çalışıyormuş doktor bu şekilde gebe kalamazsın dedi şimdi tiroid haplarına başladık ama bu ilaçları kullanırkende gebe kalmayın diyorlar rtkiliyomuş bebeğim gelişimini siz ne düşünüyosunuz :((

Benimde tsh 0.004 çok hızlı çalışıyormuş doktor bu şekilde gebe kalamazsın dedi şimdi tiroid haplarına başladık ama bu ilaçları kullanırkende gebe kalmayın diyorlar rtkiliyomuş bebeğim gelişimini siz ne düşünüyosunuz :KK43:(
Merhaba, size de Glutensiz beslenme ve İbrahim Saraçoğlunun dereotu kürü ve yoğurt otu kürünü tavsiye ederim. YouTube dan araştırın anlatıyor televizyon programlarında. Mutlaka yapın. Araştırın, elinizden geleni yapın.. inşallah Rabbim şifa versin size

Back
X