Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet testlerim temiz canım. Kromozom analizim geldi en son ondanda 16. kromozomda %6 oranında iyi huylu birşey cıktı ama hocalarla konustum bu cogu insanda olabiliyormus ve düsüge sebep olmuyormus.
Bu arada kürtaj sonrası ovülasyon döneminde kayma olabiliyor ona dikkat edin kızlar. Benim 1 hafta ileri tarihe attı. Yani uygulamadan falan takip ediyorsanız hatalı sonuc alabilirsiniz. Ben test kiti aldım.
Bu arada kürtaj sonrası ovülasyon döneminde kayma olabiliyor ona dikkat edin kızlar. Benim 1 hafta ileri tarihe attı. Yani uygulamadan falan takip ediyorsanız hatalı sonuc alabilirsiniz. Ben test kiti aldım.
Sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim :) Bende test yaptım canım değişmedi benim ama 2 reglde sessiz oldu hep göğüs ağrım olurdu ikisindede olmadı bakalım bunda nasıl olacak