Haşimato

birumutneolur

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
391
Puanlar
18
Haşimato hastalığı olup gebe kalan ve sorunsuz geçiren var mı ? Arkadaşlar 28 yaşındayım ve sadece 5 yumurtam var . Haşimatodan dedi doktor . Bir çocuğumu da 11 haftalıkken kaybettim . Benimle aynı durumda olanlar yazabilir mi tekrardan gebe kalmak istiyorum bu zorlaştırıcı bir şey mi

Haşimato hastalığı olup gebe kalan ve sorunsuz geçiren var mı ? Arkadaşlar 28 yaşındayım ve sadece 5 yumurtam var . Haşimatodan dedi doktor . Bir çocuğumu da 11 haftalıkken kaybettim . Benimle aynı durumda olanlar yazabilir mi tekrardan gebe kalmak istiyorum bu zorlaştırıcı bir şey mi
Ben de hasimato hastasıyım . 27 yaşındayım 4 yıldır olmuyor gebelik. Yine sen hamile kalabilmişsin. Bu ay tüp bebeğe gececigiz ama doktor hasimatoyla ilgili bir şey demedi ilaçlarla kontrol altına aldım . Tiroit değerin önemli kontrol altına almazsan gebe kalamazsin zaten çünkü vücut tiroid beziyle uğraşıyormuş yumurtalıklara uyarı gitmiyormuş o yüzden de yumurtalıklar gelismiyo ya da gelişse bile catlamiyo dahiliye uzmanı demişti .

Back